Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 740
  • 1 075
  •   2
Отговори
# 105
Точно градината на Шипка беше кошмарно опушена и дискотечна.

# 106
Ти ме разби, или аз не съм попадала в такъв момент, или ти си изкарала страшен късмет Grinning

# 107
Еми беше хладно. И бяха притворили крилата, та не се траеше. Седнахме вътре, но музиката пак беше кошмар.

# 108
Angel_wing, ще пробвам жадната ламя, тъкмо си мислех, че нещо ново ми се иска.

# 109
За хвалене забравих да добавя нещо страхотно- Българче в Смолян.
Ходихме снощи и в похваления гръцки ресторант Папус Ципурадико,но ни казаха,че нямали калмари,октопод и миди,а само скариди и се отказахме

# 110
Да похваля ресторант Късмет София, Лозенец, имат хубави стекове
Да препоръчате в софия за стекове място?

# 111

Какви са стековете, знае ли се? Под хубави какво да разбирам?
Реално няма по-лесно нещо за правене от стек, там на 95% зависи какво е  месото и максимум 5% за скараджията.

# 112
  • СИ
Да похваля пицария Италия на Руски паметник. Като изключим, че е малко шумно откъм улицата сякаш запазиха качеството. Някои неща ми се сториха леко скъпи, но на общия фон в София е добре.

# 113

Какви са стековете, знае ли се? Под хубави какво да разбирам?
Реално няма по-лесно нещо за правене от стек, там на 95% зависи какво е  месото и максимум 5% за скараджията.

има Аржентински риб ай и Български!

# 114
Супер тема! Съгласна съм с преобладаващото мнение, че хубави ресторанти в София се намират трудно.

Давам препоръка обаче за сладкарници:  Ананда, Орсети и Sweet Emotion в Люлин. И в трите държат на качеството и всеки път съм била доволна.
Имате ли препоръки за традиционен български ресторант? Винаги съм се чудела къде бих завела приятели от чужбина да опитат българска храна.

# 115
Хаджидрагановите изби и Манастирска магерница са приемливите. Аз вече поспрях да водя гостите в етно ресторанти, водим ги просто в добри ресторанти.

# 116
  • София
Скрит текст:
Супер тема! Съгласна съм с преобладаващото мнение, че хубави ресторанти в София се намират трудно.

Давам препоръка обаче за сладкарници:  Ананда, Орсети и Sweet Emotion в Люлин. И в трите държат на качеството и всеки път съм била доволна.
Имате ли препоръки за традиционен български ресторант? Винаги съм се чудела къде бих завела приятели от чужбина да опитат българска храна.

В "Под липите" последно всичко беше хубаво, включително пилешките дробчета със сливи и баницата с локум за десерт.

# 117
В "Под липите" последно всичко беше хубаво, включително пилешките дробчета със сливи и баницата с локум за десерт.
Това би било много приятна изненада, според мен там не става за нищо поне от 10 години.

# 118
“Воденицата” в Драгалевци.

# 119
  • München, Deutschland
От мен също един глас за Магерницата, последно бяхме преди няма 1/2 година. При предишното посещение не бях така доволна, стори ми се да има подобрение...

Общи условия

Активация на акаунт