Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 631
  • 966
  •   1
Отговори
# 855
Препоръчвам ти Чинечита в такъв случай.
Скоро бях и в Симпъл, беше наблъскано, шумно и малко разочароващо откъм храна и обслужване.
И в Уника бяхме преди време, мисля, че писах тук - супер обстановка, но храната не беше нищо особено.

# 856
Не, нямам никакви претенции за локацията. Единствено искам да е с хубава обстановка, да кажем нещо подобно на Константинов на Витошка. Тоест не искам шумно място, където масите са дупе до дупе, тип кръчма. Защото има много такива места и готвят уникално, но все пак е 14-ти и искам да е по-така.

Изпратих локация на лс.
Няколко пъти ходим там, дори организирахме 2 семейни повода в ресторанта.

# 857
  • София
Не, нямам никакви претенции за локацията. Единствено искам да е с хубава обстановка, да кажем нещо подобно на Константинов на Витошка. Тоест не искам шумно място, където масите са дупе до дупе, тип кръчма. Защото има много такива места и готвят уникално, но все пак е 14-ти и искам да е по-така.

Изпратих локация на лс.
Няколко пъти ходим там, дори организирахме 2 семейни повода в ресторанта.

Благодаря, но сега погледнах и нямам ЛС? Pensive

# 858
  • София
Марджи, ако нямаш против, би ли споделила тук или на ЛС и на мен, и аз скоро имам повод и съм любопитна за нови места.

# 859
Разбира се, споделям тук - ресторантът е Ла Кантинетта, бул Сливница 127, едно време имаше там Хиполенд, сега е Пепко.
До входът на Пепко е този на ресторанта.
Моята козметичка ми сподели мнение за него.
Кухнята е италианска и е много добра според мен.

# 860
Медитера в Милениум е добра опция за това, което търсите, а после може да продължите в бара отгоре.
Спектрум също е хубав, но там не е италианска кухня.

# 861
  • Бургас
Севда трябва да открие по план новия си ресторант The Gallery в Милениум до края на месеца.
Видях няколко снимки от новото й меню! Направо са уау! Мисля, че ако някой ресторант в БГ получи скоро звезда Мишлен, за нея ще е!

# 862
Дано е по-добре от супер посредствената в края си Ahora - претенциозна и безвкусна храна, покъртително сладки десерти, и абсолютно непрофесионални сервитьори.

# 863
  • Бургас
Ще видим. Със сигурност ще пробвам като отворят и ще напиша задължително отзив.

# 864
В Аhora  съм ходила много отдавна и беше Ок,  но няма да се изненадам ако на моменти има проблеми с качеството- това е основен проблем на българските ресторанти - да го поддържат. Никой не може да ме убеди, че ако ти сервират нещо кофти е по случайност и не знаят - че то се вижда, но въпреки това са ти го дали, ако мине номера.
Затова предпочитам оборотни и не толкова лъскави ресторанти, защото там храна не се задържа и всичко е по-прясно.
За сервитьорите много зле положението масово май вече.

# 865
В ресторантът на Севда вече приемат и резервации за тази вечер, тоест днес откриват явно - събота, празник, има логика.
Но никъде не виждам меню, а ми се иска да разгледам.
Успех ѝ желая, дано поддържат ниво, защото цените съм сигурна от сега, че ще са високи!

# 866
  • София
В Ahora сервитьорите бяха много зле, но със самочувствие. Веднъж 2 пъти върнах капучино - без пяна, горещо мляко с кафе, което се беше разляло, вторият път просто му бяха сменили чинийката, а аз така възмутено го попитах сервитьора - Ама, вие серозно ли…това ви е капучиното за брънч…?), той много учуден…нейсе, смени го, с досада.

# 867
  • Бургас
да съм честна: и аз не ги харесвах изобщо- бяха като излязли от Балкантурист. Но храната компенсираше и не съм им обръщала внимание.
Имам няколко снимки на храната от менюто й, изпратени от близък.  Ще ги споделя тук като отворят. Просто са наслада за окото и си заслужава да се видят.

# 868
В Ahora сервитьорите винаги са били зле и според мен. Като под зле имам предвид - по-зле от средностатистически ресторант в центъра, което не е висок критерий Simple Smile
Дано на новото място е помислила за това, желая й успех все пак. Не бяхме големи фенове на вкусовите й комбинации, само дъщеря ми на брънчовете.

# 869
Има 2-3 Грузински в София
отзиви моля?

Общи условия

Активация на акаунт