Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 656
  • 966
  •   1
Отговори
# 840
# 841
  • София
Аз влизам с молба за препоръка за ресторант с хубаво суши.
Умами в Маринела.
Сасагури също, него го има на няколко места - Лозенец, Иван Вазов, Южен парк.

# 842
Сасагури вече няма в Лозенец, но има  някъде на Витошка.

# 843
Снощи вечеряхме в Unica, доволна съм от обслужването и ястията всичко беше вкусно.  Атмосферата е приятна

# 844
Препоръчайте ресторант с източноазиатска кухня, където готвят добре, автентично и вкусно и има приятна обстановка. Без китайски и по възможност без японски. Най-добре виетнамска кухня, евентуално корейска, или тайландска, може индонезийска също.

# 845
За виетнамска:
- Chef Viet - нямат физически ресторант, обаче храната е супер
- Sen Viet - имат ресторантче, не е много представително, храната е ок

# 846
  • Бургас
Бих ти препоръчала Royal Thai тайландски ресторант като най-очарована съм от къритата и пад тай им.

# 847
Не мога да кажа, че има добър южноазиатски ресторант в София, поне аз не съм го открила.
Но за фаст фууд: rCurry - шриланкийска кухня срещу Сатирата, е изненадващо вкусно и прясно.

# 848
  • София
Наскоро бях в Корейски ресторант Юн на ул. Елемаг, храната беше вкусна и понеже бях с човек ходил в Корея, според него и на вкус е като тамошната. На мен ми хареса.

# 849
Не мога да кажа, че има добър южноазиатски ресторант в София, поне аз не съм го открила.
Но за фаст фууд: rCurry - шриланкийска кухня срещу Сатирата, е изненадващо вкусно и прясно.

Това място ми е много близо за проба през някои обедна почивка. Въобще не бих предположила, че има нещо, което си заслужава там - нали e накак навътре в уличката.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 14:40 от blueeyes

# 850
И аз много дълго го подминавах с подозрение Simple Smile

# 851
Параход,
благодаря за споделянето. Преди време ми беше излязла реклама в Инстаграм, но като съм минавала от там не ми се стори привлекателен. Явно трябва да се пробва.

Скрит текст:

# 852
  • София
Привет! Разглеждам и не мога да си избера ресторант за 14-ти февруари. Търся нещо с добра атмосфера и вкусна храна, по-скоро италианска кухня.

Гледах различни варианти с различни кухни като Cinecitta, The School, Simple, но нещо не мога да реша. Всякакви предложения оценявам, тъй като искам да направя резервация от по-рано.

# 853
Привет! Разглеждам и не мога да си избера ресторант за 14-ти февруари. Търся нещо с добра атмосфера и вкусна храна, по-скоро италианска кухня.

Гледах различни варианти с различни кухни като Cinecitta, The School, Simple, но нещо не мога да реша. Всякакви предложения оценявам, тъй като искам да направя резервация от по-рано.

Имаш ли претенция за локацията?

# 854
  • София
Не, нямам никакви претенции за локацията. Единствено искам да е с хубава обстановка, да кажем нещо подобно на Константинов на Витошка. Тоест не искам шумно място, където масите са дупе до дупе, тип кръчма. Защото има много такива места и готвят уникално, но все пак е 14-ти и искам да е по-така.

Общи условия

Активация на акаунт