Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 691
  • 966
  •   2
Отговори
# 825
  • София
Бих избрала Космос за семейна вечеря.

# 826
За семейна вечеря препоръчва Площадчето - всичко им е на ниво и изброените по-горе са на светлинни години след тях.

# 827
  • София
Може ли да се прави резервация за Площадчето?
Допадна ми менюто и галерията от сайта, но не откривам възможност за резервация или поне не я откривам през телефона.

# 828
  • Sofia
Аз празнувах рожден ден в La Cocotte по препоръка от приятелка. Бяхме на долния етаж. Като ходих да уговаряме подробностите си имаше пълни маси, без да е пълно цялото заведение. Малко е скъпичко, но по мнението на гостите всичко е било много вкусно. Овациите обраха телешките бузи, които поръчах с леки притеснения дали ще допаднат на всички. Салати, разядки, тортата също ми беше от там - никакви забележки. Обслужването също - на ниво, внимателно, без да е натрапчиво. Някои неща бяха извън менюто по моя заявка. Наистина персонално отношение и внимание, като в истински семеен ресторант. Тия дни пак ще го посетя, но го препоръчвам с чиста съвест на всеки. За семейна сбирка - на долния етаж е много уютно и спокойно.

# 829
Площадчето беше на Светлана Илиева от Хелс кичън и "На кафе". Тя от няколко месеца има нов ресторант "Светла" и не знам дали е запазила собствеността и на "Площадчето". По нейно време беше много добро. "Светла" още не съм го пробвала.

# 830
Може ли да се прави резервация за Площадчето?
Допадна ми менюто и галерията от сайта, но не откривам възможност за резервация или поне не я откривам през телефона.
Миналата седмица направих резервация по телефона.
Да ги похваля, че освен че храната е перфектна, но и обслужването им ( във Фейк Френч, чакахме повече от 40 минути за да ни донесат менюто).
Продала е ресторанта Светлана още август месец, нямам идея кой е собственика в момента ( всъщност е продала нейния дял)

# 831
Ресторант "Емеса" - сирийски.
В момента ми е фаворит за близкоизточна храна в София.

# 832
  • София
О, супер, много харесвам тяхната кухня, ще го посетим скоро.

Запазих в Ла Прима в Бояна за семейното събиране в крайна сметка, били сме там на брънч и винаги сме оставали доволни, надявам се и за вечеря храната да е вкусна.

# 833
  • София
Аз влизам с молба за препоръка за ресторант с хубаво суши.

# 834
Суши бар на Денкоглу.

# 835
Не съм супер впечатлена от Aria. Интересно е менюто, хубав интериор и обслужване. Хумусът ми беше доста безвкусен, Цезар - ок, но пак нещо липсваше. Десертът беше готин, приятелката ми яде качамак, каза, че е бил вкусен, но аз не обичам и не мога да оценя.

# 836
  • Бургас
Похвалвам много Кузина. Всичко беше фантастично вкусно, много ми хареса, много.
И обслужването беше чудесно. Абе рядко се случва наистина да нямам никаква забележка.
Опитахме доста неща и смело препоръчвам ресторанта на всички, които харесват гръцката кухня.

Друга похвала от мен за брънч място: Бохо на Христо Белчев. Чудни яйца Бенедикт и опитах една гофрета с фъстъчен крем, още преглъщам и да си кажа честно: ходи ми се отново в Сф, само заради нея....

# 837
  • софия
Ще бъда благодарна за препоръка за място с гледка с коктейли и лека храна.

# 838
Sense, ozone.

# 839
Барът в Милениум.

Общи условия

Активация на акаунт