Любими и разочароващи ресторанти в София

• 137 227
  • 1 146
  •   1
Отговори
# 1 140
Не знам дали има име. Намира се на "Екзарх Йосиф" срещу бизнес сградата, където са бившата Онда и финландското посолство. Съвсем малка е.

# 1 141
Някой от вас ходил ли е в Jardin на Оборище?
Не съм чела ревюта онлайн, исках първо тук да се допитам.
Видях менюто, цените са сравнително високи, та ми е интерсно дали са оправдани.
Благодаря Ви!

П.С. Да споделя, че за първи път хапнахме пица от Franco's на Хан Аспарух. Не беше лоша, но това беше най-солената пица, която някога сме опитвали и едва ли ще повторим. Десерите бяха посредствени също. Обстановката не е моята.

# 1 142
Пробвайте на Карузо. Хубаво тесто и изчистени плънки. Но там пък хептен обстановка няма, едва има няколко високи столчета тип бар да се приседне.
Франко Аспарух според мен са хубави пици. В другите им обекти са по-лоши. Но всяка ресторантска храна е много солена за хората, които предпочитат безсолно (не опитвайте в никакъв случай Pizza Lab тогава, те горчат от сол). Но само за пици се отива там. Салати, десерти, такива работи директно ги пропускам.

# 1 143
ПицаЛаб сме опитвали веднъж в Парадайс и нямам спомен да беше солена, но тази във Франкос няма да я забравим скоро. Това беше нечовешко, а аз лично си ползвам сол, мразя да ми е безвкусно.
Във Форно Чиполини сме били преди години, беше много вкусно, сега не знам как е...

# 1 144
Аз във Форно ям само спек и маскарпоне от години , супер е

# 1 145
Не съм от почитателита на L’etranger.
Не знаех, че Саброса е и ресторант, преди години оттам съм купувала колбаси и пастети.

1 път съм ходила в Jardin, снобско за определена  клиентела, много пари са хвърлени в обзавеждането. Цените прекалено високи, храната нищо особено. Нямам желание да повторя.

# 1 146
Мисля, че Жардин са от една група с Кьоше и Зорница естейт. Те направиха доста голяма реконструкция на къщата и градината.

Относно пици аз харесвах Мерканти, защото обичам неаполитански стил пица. В началото бяха добри, после приемливи, а след това въпрос на късмет какво ще ти поднесат и колко ще чакаш. Ние вече започнахме да избираме уикенд полети до Неапол за пица и спряхме да експериментираме с опити в София.

Общи условия

Активация на акаунт