Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 324
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Имах предвид дали сандалите са под 50лв, че търсиш някого. Ако да и никой не се е наел, пиши ми, ще ти ги поръчам.
Много Ви благодаря, писах ЛС!

# 646
Това детско преходно яке, струва ли си на тази цена? Все си мисля, че е завишена и се нагажда промоция в случая.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0937224003.html

# 647
  • Бургас
За тънко яке толкова пари не давам, само за зимно. Simple Smile
Намалената цена му е добра. Точно това не съм го виждала, но всички които съм купувала до сега са били хубави.

# 648
Да, и аз това отчитам, че  е тънко, а са прибрали зимните.

И това съм прибавила под въпрос https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923473005.html

Единствено, ако поръчам ще е по - голям размер да става за година размера.

Ще ходя да отварям сега поръчката с жълто и кафяво пак тънки

# 649
Здравейте. Днес станах лоялен клиент и получих 10% отстъпка. Тя може ли да се комбинира с ваучер за върнати дрехи?

# 650
  • София
Пробвай и ще разбереш, при мен преди време се получи, комбинирах ваучера от върнати дрехи с друга промоция.

# 651
Щефи не знам какъв размер ти трябва, но ако до 104 ти върши работа погледни това жълтото. Супер е за 18 лева

# 652
Yanna, да, за цената си е супер и веднага го поръчах за архивите🙂

Пристигна днес заедно с кафявото.
Жълтото има една забележима прозрачност на хастара върху основния плат, но си е ок за цената. Кафявото е хубав цвят и ще се комбинира успешно за повод, разходка.... имат сполучлива кройка
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 14:10 от Щефи

# 653
Пробвай и ще разбереш, при мен преди време се получи, комбинирах ваучера от върнати дрехи с друга промоция.

Питам дали е възможно след въвеждането на програмата за лоялност, ако някой знае. Ще ги ползвам в магазин и не искам да активирам сега отстъпката за да проверя.

# 654
В магазина първо ги питай. Може да мине, може и да не.

# 655
  • София
Дами,много сте полезни,благодаря 😁 Щипнах едни жълто яке с ваша помощ.
Качвам снимка на покупките до момента,ако някой нещо си е харесал,ще споделя впечатления.

# 656
  • have faith and be patient ..
момичета , случи се ! за първи път от толкова години и аз връщам .. и то почти цялата поръчка ! връщането беше безплатно за всички членове нали ?

# 657
  • Бургас
Да, безплатно е.

# 658
Поръчах и аз,сложих ваучер и код ,всичко е от намалените и ми ги намали още.

# 659
  • have faith and be patient ..
а директно с кашона с лепките и бланките вътре отивам в еконта ,нали ? не заявявах нищо в сайта , че май се бъркам с многото теми за параруване , които следя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт