Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 420
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
180 точки имам, не ми слага доставка.

Да не би да има значение с колко продукта е достигната сумата? Аз пробвах с 1бр.

# 166
Някой с отзив за този сутиен? Или поне препоръка за сутиен за голям бюст.

# 167
Стойността на поръчката преди системата да въведе кода автоматично е над 50 лв, затова няма такса за доставка.

# 168
Някой с отзив за този сутиен? Или поне препоръка за сутиен за голям бюст.
Скрит текст:

Аз, ама не от НМ.
За чашка Е, вземи чашка D, ако ти хареса. И аз съм Е.
https://m.aboutyou.bg/p/nuance/sutien-7201740

# 169
А аз търся сутиен за малък бюст.

А тези бикини някой има ли ги  отговарят ли си на размера?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1027498001.html

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 12:54 от fsyyy

# 170
  • София
Търсих, но не намерих дали някъде в сайта са оставили информацията за удължаването на ваучерите от върнатите торби? Преди малко правих поръчка и ми изписа, че са изтекли.

# 171
Имаше, но не я намирам. На твоите до кога пише?

# 172
  • София
31.01.2022.

# 173
Мисля, че до януари 2023 ги удължиха.
Питай утре по телефона.

# 174
  • София
Да, и аз с такова впечатление бях останала, но явно нещо се е променило. За зелените изписва, че са изтекли, белите минават. Ще звъня.

# 175
Здравейте! Моля за съдействие, ако някой е купувал детски гуменки от този или друг модел - 22р-р. Каква е дължината на стелката им, измерена от вас? Благодаря на отзовалите се🙏

# 176
Мога да измеря 23 ако върши работа

# 177
  • Бургас
Вчера получих някои неща да дам отзив може да съм полезна.

Късия панталон незнам защо го взех, да пробвам как стои, но не ми хареса и панталона е дебел, не знам за кой сезон ще е ок, но не и за лято.
Сутиена е много хубав за тези, които харесва да имат подръжка, но сутиена да не е дебел и с дунапрени подплатен. Обаче не отговаря на размера на чашката! Аз съм Е, но той категорично е с по малка чашка Д.
Спортната блуза е хубава и отговаря на р-ра, ако сте по ниски е възможно ръкавите да са дълги, но не съм я прала още, може и да се свие.

Банския взех за дъщеря ми, но горе при бюста не стои добре, а тя си има вече хубав бюст. Стои отворено при презрамките до подмишниците. Иначе материята е хубава.

# 178
Зеравейте Simple Smile
отговарят ли си детските обувки? Харесала съм едни за малчо и  се чудя, защото нямам опит с техни модели.

# 179
Мога да измеря 23 ако върши работа

Да, благодаря ти! А от този модел или друг са гуменките?

Общи условия

Активация на акаунт