Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 328
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Лоялни клиенти са всички, които са станали членове. Но не всички имат БД. Само такива с много точки. Другите трябва да поръчат за 50+.

# 631
  • Русе
Лоялни клиенти са всички, които са станали членове. Но не всички имат БД. Само такива с много точки. Другите трябва да поръчат за 50+.
Да, аз такива търся, с много точки, които имат безплатна доставка "до живот"

# 632
  • София
Имах предвид дали сандалите са под 50лв, че търсиш някого. Ако да и никой не се е наел, пиши ми, ще ти ги поръчам.

# 633
Аз съм с малко, 120.
Но и с доживотни няма, нулират ги година за година.

# 634

Вижте на какъв надпис попаднах, не съм проверила дали наистина е безплатна доставката за всички поръчки.

# 635
  • Бургас
Нямам БД под 50 лв аз.

# 636
И аз нямам.

# 637
Нещо старо е явно.
Аз пък забелязах това

Моята поръчка еот намалението, но от 16.06 и пак ще духам супата явно. И бтв-дава ми доставка на 24.06, за пръв път чакам толкова.

# 638
  • Пловдив
Имам покупка от реала в събота, веднага ми прибавиха удвоени точки в профила. Но пък доста време вече чакам ваучера за 5 лв. при достигане на ново ниво...

# 639
При мен дойде мноого по-късно.

# 640
Аз направих поръчка в неделя и снощи получих имейл, че е изпратена и ще я получа също на 24ти.

Вчера бях във физически магазин, но за жалост нямаше нито един от поръчаните продукти налични, за да ги пробвам и да установя как са ми.

Има ли как да се пренасочи до офис?
Задала съм служебен адрес, но вероятно няма да съм на място. С наложен платеж е.

# 641
  • Бургас
Toва за отстъпката не го бях видяла, благодаря! Моята поръчка е от 18.06 и ще хвана промоцията Simple Smile
Интересно дали ако имаме повече поръчки в този период и отстъпката ще е по-голяма. Само да  не са любимите им 10% върху ненамалени. Joy

# 642
  • Пловдив
Надявах се, че като пуснат приложение и синхронизация с реалните магазини, намаленията ще са еднакви, но пак не са...
Много от намалените арикули от сайта, в реала изобщо нямат намаление!

# 643
Аз ползвах ваучера от 5 лв два пъти и някакви 10% се бяха появили в профила.

# 644
Еее почти всички покупки са ми преди 17. Единствено от Сердика си купих няколко неща, но касовата бележка не е отразена в профила ми 🙄

Аз вече 4-5 пъти получавам ваучери по 5 лева, но аз съм с доооста точки.

Общи условия

Активация на акаунт