Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 246
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,
Благодаря за новата тема, чудна е! 🤘🏻🥳

Не мога да повярвам, че вече сме на тема номер 2.
Всеки ден с интерес чета това, което споделяте и времето, прекарано тук, ми е много приятно.

Ханде е чудничка в рекламата за Ноктюрн. С голям интерес чакам и новата кампания за Атасай.
Керем също въобще не скучае. Радвам се, че двамата са ангажирани и преследват мечтите си.
Изказването на Стефани, лично на мен, ми звучи много пошло. 😂 Ще видим въобще дали се опознават с Керем.

Благодаря ви от сърце за топлите пожелания. ❤ Всеки ден сме в очакване на бебка. Хормоните много ме тресат, затова и не се включвам толкова често.

Да ви попитам как мога да спра да получавам известия за нови постове в тема. Отследвах една, но продължават да ми идват известия за нови отговори и като чета какво се пише,ми става лошо. 🥴 Имате ли идея дали има и друг начин или просто ще трябва да ги игнорирам тез известия?

Пожелавам ви хубава вечер и светли празници! 💖

# 106
Иринка, чакаме да чуем скоро хубавите новини. Flowers Hibiscus Animal Hatching Chick

За известията, горе в ляво в менюто. Даваш на "нови отговори" или "следени теми". След това пращаш темата директно в коша и се предполага, че не би трябвало да получаваш известия. Това е при пълната версия на сайта. Ако ти се покажат отново, пак в коша и така. При мен спряха.

# 107
Да са живи и здрави..., пеперудите Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 108
  • София
Скрит текст:
Gift Heart

# 109
  • София
Скрит текст:
Gift Heart

Какво "случайно" съвпадение....
Керем много обича пеперудите.  

# 110
Направо не се сдържах с тези пеперуди, провокирахте ме и се включвам с нисък старт

# 111
  • Кърджали
]Керем е част от участниците в лайфа на страницата на Ураз в Инстаграм, за набиране на средства за ,UCIM - организация, която работи за превенция насилието над децата, работи с жертви на насилие, изгражда центрове в много градове от страната им, където децата да намерят подкрепа, да се срещат с психолог, при нужда социален работник и средаз където да успеят в безопасност да разкажат, ако им се е случило нещо .
Пеперудата е символ на организацията. Следя им шо-годе дейността. А и Ураз е много активен като става дума за тях.
Ураз е посланник на тази организация, и миналата година направи такъв лайф, в който бяха събрани средства за изграждането на няколко центъра.
Керем и една голяма част от известните личности ще се включат в този лайф. Самият лайф ще започне от 21 часа, пък вече кой когато.
Предполагам и Ханде ще се включи. Днес гледах кой е споделил че ще се включи но списъка подлежи още на актуализация.
Сигурно ще го проследя.

Това вместо здравейте.
Явно като съм писала в миналата тема, незнайно защо поста ми е бил изтрит и не получавах известия, затова често ви губих от поглед. След това все се каних пак да се запиша, влизах да чета, но не намирах какво да напиша.
Така че сега, добре съм ви заварила 🤪

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 22:17 от Aлекcандрa

# 112
  • София
Алекс, радвам се че си сред нас. Тук не вярвам да ти изтрият поста, защото се пише за всеки и за всичко свързано с Ханде и Керем.

От сторито на Керем. Отразил е това талантливо момиче, което го е нарисувало.

# 113
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Марги, Sparkling Heart забавлявам се също със съвпаденията и странностите, които се случват на нашите главни герои.

Представям си как се развива сюжета по-нататък:

– Ханде, красавице моя, на телефона е Miguel Angel Silvestre /Мигел Анжел Силвестра/! Имам изненада за теб!
– Извинете, шегувате ли се с мен? - готова да му затвори телефона, отговаря на испански Ханде.
– Не, не! Почакай! С голям труд се добрах до телефона ти чрез твоята агенция, защото исках лично да ти съобщя голямата новина! Ако искаш, да те набера на вайбър, месинджър, уотс ап, или каквото там намериш за добре, за да виждам прекрасните ти очи докато ти говоря, моля те!
Ханде слисано затваря телефона и след миг вдига на позвъняването с камера. От екрана на телефона я гледат с възхищение и неприкрито желание усмихнатите очи на Мигел.

Ханде чувства как забравя всичко, което знае на испански и чаровно му се усмихва.
– Прекрасна моя сеньорита – доволен от ефекта, който е предизвикал, Мигел изстрелва на един дъх голямата новина – моят приятел и блестящ режисьор Педро Алмодовар, който режисира филма, в който участвах "Толкова съм развълнуван" ...
– Добре, take it easy /спокойно/ – опитва да се пошегува Ханде.
– Скъпа, Педро иска да участваме в най-новия му филм! Сценарият е разкошен, достоен за Оскар! Сега, какво ще кажеш? Имаме даже проект на реклама, ако се съгласиш:

На екрана Ханде вижда себе си до Мигел и се чуди дали не сънува. След като се е полюбувал на изненаданото ѝ изражение, Мигел продължава:
– С теб ще бъдем главните герои, които от ненавист един към друг, ще извървят дългия и прекрасен път до любовта. Една коварна жена ще пречи и плете интриги, за да ни раздели. Нали знаеш, трябват и конфликти, за да бъде по-интересен сюжета. Педро Алмодовар смята, че Стефани Кайо идеално ще се впише в този образ.

Оставям на вас и вашето въображение да продължите тази история.

Голям майтап ще бъде, ако Ханде наистина получи предложение за участие в испанска продукция и то преди Керем! Всъщност, животът е ненадминат сценарист и режисьор, а съдбата има прекрасно чувство за хумор!

Какви са вашите предпочитания? За сюжета на филма и актьорския състав? Да включим ли Керем и Антонио Бандерас? Какви роли да им дадем?

Иринка, Sparkling Heart стискам ти палци, миличка, всичко да мине бързо и лесно! Да вземеш в прегръдките си твоето сладко момиченце и да вдъхнеш най-хубавия и незабравим аромат!

Весели Великденски празници, мили момичета! Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 04:04 от Mira07

# 114
Animal Bee Хуморът в темата може да бъде разбран правилно само от потребителите пишещи в нея. Stuck Out Tongue Winking Eye Animal Bee

Лайк от Керем. Sunglasses
Спри да се чувстваш виновен, че поставяш душевното си здраве на първо място.

Алекс, радвам се да те видя! Предният ти пост беше изметен , както и някои други , защото имахме мониторинг на темата за спам постове и нарушаване на правилата. Joy Mask Сред нас има и хора с криминално форумско досие, няма да ги назовавам поименно. Joy

Загадка

Има нещо, което ще гадая до гроба –
как човекът превръща любовта си във злоба?
Как настава в сърцето тази тъжна промяна –
вместо песен на славей, тъмен крясък на врана?
Как щастливата глътка до отровата стига?
Как прегръдката нежна става тежка верига?
Има нещо в простора, непонятно за мене…
Обяснете ми, хора, от любов озлобени –
как сърцето обича само няколко мига?…
Злоба има за всички. Любовта не достига.
Георги Константинов

Лека нощ. Heart Exl

# 115
Нали написах интересни съвпадения - вижте кой още е участвал в

"Толкова съм развълнуван /Los amantes pasajeros/" от 2013 г.

"След дълъг период на драматични и сериозни игрални филми, следващият филм на Алмодовар беше комедия. „Толкова съм развълнуван “ (2013) се развива почти изцяло върху самолет в полет, чиито пътници от първа класа, пилоти и трима гей стюарди се опитват да се справят с факта, че колесниците не работят. По време на изпитанието те говорят за любов, себе си и много неща, докато се напиват с коктейли от Валенсия. Със своето английско заглавие, взето от песен на Pointer Sisters, Алмодовар открито прегърна лагерния хумор, който е бил забележим в ранните му творби.

Актьорският състав на филма беше смесица от постоянни актьори, с които работи Алмодовар като Сесилия Рот, Мигел Анхел Силвестре, Хавиер Камара и Лола Дуенас, Бланка Суарес и Пас Вега, както и Антонио Бандерас и Пенелопе Крус, които участват в епизодични изяви в началната сцена на филма."

Мики, Sparkling Heart какъв спомен пробуди, ако знаеш! Георги Константинов свързвам с:

Още преди да те срещна в живота си -
теб съм обичал.
В древни гравюри и улични фотоси,
в звездна поличба,
в шумни площади и празни понятия,
в цирков спектакъл,
по телевизия, по телепатия -
теб аз съм чакал.

Колко години без шум са сближавали
двата маршрута!
Колко причини в света са създавали
тази минута! -
Нежният сблъсък на влюбени атоми.
Вик на вселени.
Още преди да започне съдбата ми -
ти си до мене.

Ти ме въздигаш по стръмните пътища.
Ти ме възпираш.
Мойте кошмари и приказни сънища
ти режисираш.
Двама се лутаме в болка и истина,
в гняв и сърдечност.
Тази любов е в безкрая единствена.

Миг като вечност.

# 116
Слагам един бърз мой сценарий и си лягам, че въображението ми в момента е голямо. Satisfied Може и да си изтрия поста утре. Smile

Та, включваме и Керем в международният проект. Пишем го брат на Стефи, Керо му е името. Завръща се в родината след притеснително обаждане от сестра си, че доведеният им баща Бандерас не е добре с кръвните изследвания. Керо е авантюрист, мечтател, обиколил света, а в момента на обаждането се намира в Перу. Стигнал е до Мачу Пикчу и прави проучвания за маите и изгряващото слънце. Търси още смисълът на човешкото съществуване. Обезпокоен за баща си, хваща първият полет за Мадрид. Но се оказва, че той (бащата) си е съвсем добре, а сестра му има пъклен план как да отмъкне най-желаният испански ЕРГЕН. Бил е на път да влезе в най-модерното риалити предаване, но един поглед към Ханде и нейните 4 кученца и магаренце, го отказал. Сестрата не била доволна, тъкмо кандидатствала за проекта с надеждата, че и на нея ще й провърви. Решила да се откаже от наследството си и да го прехвърли на брат си, за да продължи с проучванията си, ако в замяна омае Ханде и я отмъкне от Мигел...

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 01:49 от midnight__sun

# 117
  • София
Слагам един бърз мой сценарий и си лягам, че въображението ми в момента е голямо. Satisfied Може и да си изтрия поста утре. Smile

Та, включваме и Керем в международният проект. Пишем го брат на Стефи, Керо му е името. Завръща се в родината след притеснително обаждане от сестра си, че доведеният им баща Бандерас не е добре с кръвните изследвания. Керо е авантюрист, мечтател, обиколил света, а в момента на обаждането се намира в Перу. Стигнал е до Мачу Пикчу и прави проучвания за маите и изгряващото слънце. Търси още смисълът на човешкото съществуване. Обезпокоен за баща си, хваща първият полет за Мадрид. Но се оказва, че той (бащата) си е съвсем добре, а сестра му има пъклен план как да отмъкне най-желаният испански ЕРГЕН. Бил е на път да влезе в най-модерното риалити предаване, но един поглед към Ханде и нейните 4 кученца и магаренце, го отказал. Сестрата не била доволна, тъкмо кандидатствала за проекта с надеждата, че и на нея ще й провърви. Решила да се откаже от наследството си и да го прехвърли на брат си, за да продължи с проучванията си, ако в замяна омае Ханде и я отмъкне от Мигел...
Лека нощ! Nature Sparkler

Среднощен привет, усмихнати и успешни момичета! Flowers Hibiscus

Наблюдавам едно засилено активиране на творческите ви идеи в среднощните часове на Велики четвъртък, явяващи се изключително приятно, интригуващо и увлекателно четиво за хора като мен, активни по това време на денонощието! Усмихвах се през цялото време, докато четях сюжета на Мира, както и този на Слънцето! Настина животът колкото и старателно да бъде планиран е непредвидим и никой, дори главните участници в него (визирам в случая Ханде Ерчел и Керем Бюрсин) не могат да знаят какви изненади той може да им поднесе в личен и в професионален план! Би било чудесно за тях двамата, ако наистина получат предложения за нови, успешни, международни проекти! А ние като техни фенове и упорити последователи ще бъдем щастливи за тях и техните професионални успехи! Heart

Слънце, спокойно за сюжета, дори да си размислила на сутринта и да си решила да го изтриеш, той вече е прочетен, отчетен, анализиран и запаметен! Кой знае, може някой да ти открадне идеята, да си присвои авторските права, да напише книга или сценарий за сериал и после да ме търсиш за свидетел, че ти първа си го написала, т.е. заедно да доказваме твоите авторски права! Искам да кажа, че един прекрасен ден мога да бъда полезна! Grinning

С прекрасните си поетични отклонения Мики/Поли и Мира буквално ме подтикнаха да споделя и аз с вас едно любимо мое стихотворение от същия любим автор! То касае суетата, онази прекомерна вяра в собствените възможности или привлекателност и подценяването на другите хора! За мое голямо съжаление, суетата във всичките ѝ форми витаеше и продължава да витае в темата за Керем Бюрсин! Затова отново ще кажа, че съм щастлива, че имаме нова прекрасна тема и се надявам да запазим духа в нея, този невероятно почтен, честен, приличен, вежлив, любезен, възпитан, коректен дух на обмяна на информация свързана с двамата ни любимци, който имаме в момента тук! Flowers Four Leaf Clover

В тази връзка една малко закъсняла, но много искрена благодарност за Мики/Поли за нейната първа авторска тема, която намирам за много стилна, елегантна и изящна! И както вече съм писала в нашата тема, онази тема в която пишехме докато излъчваха сериала, аз имам сантимент към черно-белите фотоси/снимки и въпреки че, отдавна не се занимавам с черно-бяла фотография, изключително много харесвам една мисъл на известния португалски фотограф Руи Паля (Rui Palha), който казва: „Когато снимате в цвят, показвате цвета на дрехите. Когато правите черно-бели снимки, показвате цвета на душата“! Не знам дали Руи Паля е прав по отношение на всички хора, за себе си мога да твърдя, че работейки с черно-бели снимки винаги съм имала и имам усещането, че виждам в дълбините на душите! А когато гледам черно-бели изображения на прекрасните Ханде Ерчел и Керем Бурсин наистина имам чувството, че виждам красотата и пъстротата, цветовете на душите им! Gift Heart

Обещаното любимо стихотворение:
Избор
Ето краткият мой послеслов:
Суетата не ме занимава.
Само живият
чувства любов.
Там, отвъд, е безсмъртната слава.
Свят от мрамор не сътворих.
Не блести във живота ми подвиг...
Само дето
превърнах на стих
всяка трепнала в мене обич...
И понеже животът е миг,
към студената слава не тичам.
Не ми трябва да бъда велик.
Предпочитам
да бъда обичан...
Странна обич към новия сняг.
Непредвидена обич към Нея.
На децата към бистрия смях.
Към това,
че изобщо живея.
А се чудя на онзи субект,
в който лудо напира Азът...
Той се мисли
за велик човек.
А пък толкова хора го мразят!
Георги Константинов

Завършвам среднощната си среща с вас с пожелание да имате един прекрасен, слънчев и усмихнат Разпети петък, на който съгласно религиозните правила не се работи! И в духа на правдивите слова на Георги Константинов ще допълня само, бъдете обичани! Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 07:20 от nrgmama

# 118

Слънчице, Sparkling Heart във възторг съм! Изключително цветен и пълнокръвен образ на Керо! Усещам как всички зрителки ще се влюбим в него! Представям си изражението на Стефани, когато чете сценария и разбира, че трябва да играе сестра на Керо, който се връща от експедиция в Перу. За успокоeние си пуска:

Скрит текст:
„ El Cóndor Pasa “ е оркестрова музикална пиеса от сарзуела от перуанския композитор Даниел Аломия Роблес, написана през 1913 г. и базирана на традиционна музика от Андите, по- специално фолклорна музика от Перу.

Оттогава се смята, че по целия свят са произведени повече от 4000 версии на мелодията, заедно с 300 комплекта текстове. През 2004 г. Перу обяви тази песен за част от тяхното национално културно наследство. Тази песен сега се счита за втория национален химн на Перу.

Това е най-известната перуанска песен в англоезичния свят, поради кавър от 1970 г. на Simon & Garfunkel в техния албум Bridge over Troubled Water . Тяхната версия се нарича " El Cóndor Pasa (Ако можех) ".

Педро Алмодовар междувременно размисля да прави само филм, когато разбира за международния интерес към проекта му, изразяващ се в непрестанни туити и постове в социалните мрежи. От Нетфликс и Дисни Плюс се надцакват с оферти към него за сериал. В наддавенето се включват Холивуд и Боливуд.

Педро кани в продуцентската си компания El Deseo („Желанието“) най-страхотните и креативни момичета от темата "Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот" от форума БГ Мама. Те са неговите музи. Заедно с много смях, емоции и вдъхновение създават истински шедьовър. Сценарият е повлиян, разбира се, от предишните работи на Алмодовар. "Характерното за стила  му е представянето на често тежки социални и лични проблеми с мелодраматична смесица от трагедия, лек жизнеутвърждаващ хумор и оптимизъм. Чести мотиви са слабостите и силата на жените, обикновено съчетани в един или няколко централни женски образа и различните прояви на човешката сексуалност.

Известният испански актьор Антонио Бандерас започва своята кариера с ключови роли във филми на Алмодовар, които му помагат да пробие извън Испания. По подобен начин Пенелопе Крус добива световна известност с помощта на Алмодовар и участието си в „Жива плът“."

За утре и разчитайки на вас, оставям да създадем образа на Ханде и нейната роля в историята. Все пак, тя и Керо се очаква да покорят отново всички романтични души в света. Мигел и Стефани също. Ще трябва да помислим и за другите герои.

Докато пътува със самолета към Мадрид, Керо слуша Rod Stewart  и неговата Sailing:

Тананика си песента и мечтае да срещне жената на живота си:

Скрит текст:
Аз отплувам, аз отплувам,
прекосявайки морето, към дома.
Отплувам, носен от яростни води,
за да бъда близо до теб, да бъда свободен.
Аз политам, аз политам
като птица достигнала небето.
Аз политам преминаващ високите облаци,
за да бъда със теб, да бъда свободен.
Чуваш ли ме, чуваш ли ме?
През черната нощ много отдалече,
дори за последно навеки опитвам
да бъда с теб този, за който мога да казвам.
Чуваш ли ме, чуваш ли ме?
През черната нощ много отдалече,
дори за последно навеки опитвам
да бъда с теб този, за който мога да казвам.
Ние отплуваме, ние отплуваме,
прекосявайки морето, към дома.
Отплуваме носени от яростни води
за да бъда близо до теб, да бъда свободен.

nrgmama, Sparkling Heart обожавам да чета постовете ти! Впечатлих се и как мислим еднакво! Запазихме прекрасния сюжет на Слънчицето, Sparkling Heart уплашени да не го изтрие!

Очаквам с нетърпение и твоите предложения за сценария! Мисля, че с такива таланти като всички момичета в темата, ще сътворим нещо, с което наистина ще се забавляваме!

От мен също - прекрасен нов ден, изпълнен с много любов и щастие! Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 03:57 от Mira07

# 119
  • София

Слънчице, Sparkling Heart във възторг съм! Изключително цветен и пълнокръвен образ на Керо! Усещам как всички зрителки ще се влюбим в него! Представям си изражението на Стефани, когато чете сценария и разбира, че трябва да играе сестра на Керо, който се връща от експедиция в Перу. За успокоeние си пуска:

nrgmama, Sparkling Heart обожавам да чета постовете ти! Впечатлих се и как мислим еднакво! Запазихме прекрасния сюжет на Слънчицето, Sparkling Heart уплашени да не го изтрие!

Очаквам с нетърпение и твоите предложения за сценария! Мисля, че с такива таланти като всички момичета в темата, ще сътворим нещо, с което наистина ще се забавляваме!

От мен също - прекрасен нов ден, изпълнен с много любов и щастие! Sparkling Heart

Я, каква голяма изненада! Творците не спят! Мира, очевидно поради късния час ще те чета утре по някое време (нали така или иначе не се работи!) Heart А иначе за разните творчески произведения, които се творят от всички момичета в темата, трябва сериозно да се помисли! Като следя отблизо нещата вървим към нещо като сборник разкази/сюжети за филми/сериали и поезия! Това е много сериозна работа и преди да замине за печат ще трябва да се прошнурова и пронумерова, за да не станат грешки! BlushConfusedSunglasses

До утре по някое време! Nature Moon

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 07:25 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт