Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus Relaxed

Ще напръскам профилактично темата срещу зложелатели и негативна енергия. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Значи казвате, че сте били тормозени, а не критикувани?

Ханде: "Този процес ме научи на нова концепция: кибертормоз. Докато го четях и мислех, си дадох сметка, че това не е просто критика. Къде свършва критиката? Къде започва обидата? Разбира се, това е тема, която може да се обсъжда с часове. За мен определението е ясно: не можете да обсъждате вродените физически характеристики на човек. Разбира се, може да не ви харесва, можете свободно да изразявате това, което не ви харесва. Но нещата се променят, когато го превърнете в прилагателно към някои организирани атаки. Това не е просто обида, това е насилие и тормоз едновременно. Буквално психологическо и вербално насилие. Насилието над жени не е само физическо в света, в който живеем. Реших да не мълча. Защото знам, че не само аз се сблъсквам с това.”

# 91
Поздрав Flowers Hibiscus

Gift Heart

# 92
Керем си харесва редовно постове от тази страница.

"Живеем по някакъв мащаб или модел. Да съдим и да се оценяваме според него. Но една душа никога не може да бъде равна на друга. Един човек никога не може да бъде точен. Без значение колко близки сме, всички ние притежаваме голяма разлика в нашите идеи, нашите съдби, нашето минало и нашето настояще. Знам какво знам и какво държа. Какво ме прави по-добър човек и какво ме прави много по-голям късметлия."

„Също така, до момента се появи непотвърдена информация, че новата серия на Керем Бюрсин ще бъде испанско-турска. Най-вероятно новият проект е на Medyapim-Media Pro, който ще бъде обявен през май.“

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1517139003408936962

# 93
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus Relaxed

Ще напръскам профилактично темата срещу зложелатели и негативна енергия. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Значи казвате, че сте били тормозени, а не критикувани?

Ханде: "Този процес ме научи на нова концепция: кибертормоз. Докато го четях и мислех, си дадох сметка, че това не е просто критика. Къде свършва критиката? Къде започва обидата? Разбира се, това е тема, която може да се обсъжда с часове. За мен определението е ясно: не можете да обсъждате вродените физически характеристики на човек. Разбира се, може да не ви харесва, можете свободно да изразявате това, което не ви харесва. Но нещата се променят, когато го превърнете в прилагателно към някои организирани атаки. Това не е просто обида, това е насилие и тормоз едновременно. Буквално психологическо и вербално насилие. Насилието над жени не е само физическо в света, в който живеем. Реших да не мълча. Защото знам, че не само аз се сблъсквам с това.”

направо казано.....жени момичета защо присвиват и плискат да не казват и защитават жените,ще чакаме ли мъжете да го направят....няма как
благодаря ти kerem за всичко .... но нека кажем какво мислим за всички видове насилие .... всички видове ......

# 94
Мирка, интервюто не е ново и думите на Ханде не са свързани с Керем. Simple Smile

Просто така, без повод. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 95
Сними, покрай твоя пост на предишната страница се сетих, че много пъти съм се забавлявала на "съвпаденията" при ЕдСер и ХанКер Joy

Вместо да изръся повторно някоя глупост направо ще се самоцитирам. Досега не съм го правила Satisfied

...
 Къде на майтап, къде сериозно, но ми се набиват разните съвпадения при двойките Еда -Серкан и Ханде-Керем. Някак странно се преплетоха сериал и реал. Не в смисъл, че го намирам за рекламен трик, ами режисьори и сценаристи сякаш бяха на страната на феновете и чат-пат оставахме с усещането, че Ханде и Керем любовта си я изживяват на екрана. Има и донякъде прилики с реални събития. Едновременно с Еда, която отсвири Дженк, Ханде стори същото с Мурат;  после докато Ханде и Керем отричаха, че са заедно отново го вмъкнаха в сериала (Еда и Серкан за кратко бяха просто приятели, имаше и там още нещо, че на работното място любовта е забранена); преди почивката на Малдивите подсказка в един от епизодите; с добре познатото "Еда Йълдъз" беше първата ми асоциация като веднъж Керем използва обръщението  Ханде Ерчел вместо просто Ханде. И тук идва причината за раздялата на Еда и Серкан - заради  здравословното си състояние не иска дете, но то вече е на път и нататък знаем... Ханде и Керем - при целия натиск който им се оказваше и постоянните въпроси за сватби и бебета, пък и просто като една нормална двойка все са говорили по темата. Ако той действително не е готов, може да се е стреснал при мисълта, че ще го застигне съдбата на героя му да се събуди женен с две деца. Шегичка Stuck Out Tongue Closed Eyes
При толкова случайности започвам на моменти да се чудя тези хора дали наистина не се влюбиха в героите си... Но предпочитам да вярвам, че те поне със сигурност умеят да ги разграничават нещата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Забравила съм да вмъкна за отписването, първо Ханде в стил "мразя те, Керем Бюрсин" и в отговор "чувствата ни са взаимни, Ханде Ерчел" 🤣
А в случващото се към днешна дата героинята Дениз във втори сезон ми е като прототип на Стефани.
Бая съм се вкарала У филма и без да търся намирам забавното в ситуацията 🙄🤣

# 96
  • София

А в случващото се към днешна дата героинята Дениз във втори сезон ми е като прототип на Стефани.
Бая съм се вкарала У филма и без да търся намирам забавното в ситуацията 🙄🤣

Скрит текст:
И спрягания напоследък КЙ, стар приятел от...Sunglasses дори визуално ми прилича на Дениз, фалшивият годеник, който за няколко часа, по документи, Rolling Eyes стана истински съпруг! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако съдим и следваме сценария на филма, нещата трябва още да се объркат, People Eyes  преди да се оправят! People Couplekiss

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 17:34 от Dilemi

# 97
# 98
  • София
Ще има живо предаване за набиране на средства за UCIM, асоциация за борба с насилието над деца. Керем май ще се включи в 21 часа на 23.04.2022. Hands Metal

# 99
Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

Подаръци от фенове за Керем Wink

# 100
#staysafebekind
Остани в безопасност, бъди мил!

# 101
Flowers Hibiscus "Бъдете щастливи, обичайте се и се радвайте на живота, който е най-ценният подарък. Щастливите хора са благословията, от която нещастните се нуждаят! " Flowers Hibiscus

Gift Heart

# 102
От наблюдателни фенове:
Miguel Angel Silvestre е харесал последните постове на Хадне. По - точно рекламите на Nokturne и  Atasay в Дубай, както и снимките от Лондон и Милано. А аз,  понеже си нямам работа, седя и се чудя да чакаме ли новини от турските таблоиди. Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес май прекалих Thinking Извинете ме! Flowers Rose

# 103
  • София
Днес май прекалих Thinking Извинете ме! Flowers Rose

Един известен мъдрец, Мечо Пух е казал: Колкото повече, толкова повече!  Sunglasses
Щом пишеш, значи имаш нужда да пишеш! Така че спокойно си пиши! Grinning
Нали се разбра, че освен другото, сме и клуб за взимопомощ и взаимна терапия! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 104
Мисля, че от Истанбул тръгнахме. Satisfied Минахме през Лондон, Дубай, сега Мадрид. Коя ли ще е следващата дестинация? Smiley

Nature Star

Общи условия

Активация на акаунт