Поднасям ви ново от Ханде от нейното сторито
Лек и спокоен ден ви пожелавам!

Разпространяваше се снощи от един фен профил с променено име и аватар, да изглежда като турска медия и достоверен източник. 
Аз точно обратното. Не си падам по това да споделям емоцията, никога не показвам яйца, козунаци, елхи и пр., но и никога не се дразня когато другите го правят. Даже напротив, радвам им се. 

Почукай на вратата ми - сезон 3, но някой избързал да отвори преди да са почукали... Обърках се съвсем.

Не ми се превежда цялата тирада на тази особа, която не познаваме и реално не ни интересува , но да ,това, което Линдето е споделила е малка част само. Видях я в инстаграм, доста дълга тирада е, било като обръщение към майките от Перу и всички майки по Света да възпитат силни мъже, а не слабаци. Да ги научим как да се държат с една жена. Да действат с истината, казваш "чувствам това, случва ми се това", трябва да си смел, за да си честен. Дрън, дрън. Накрая казва, че днес една новина я е ядосала много , да види такова безразличие в действията на хората, толкова "живея за момента и не мисля" , трябвало осъзнаване , "погледнете се в огледалото , говорете със себе си и бъдете честни с другите и със себе си". Качено преди 13часа. 

, /, нови герои готови да утешат страдащите главни герои, непрекъсната смяна на сценарии и ...... пълен цирк.
Става въпрос за някакво компроментиращо видео за изневяра. Изневеряващият е съпруг на нейна приятелка.
Както редовно се случва, буря в чаша вода.

Препоръчани теми