Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 717
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета!
Поднасям ви ново от Ханде от нейното сторито

# 76
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви пожелавам! Grinning
Днес е Велики четвъртък!
Скрит текст:
Денят е свързан с Тайната вечеря

Днес е Велики четвъртък, който е най-важният ден от Страстната седмица. В християнската традиция този ден е за възпоменание на Тайната вечеря.

На Велики четвъртък се припомня Тайната вечеря на Божия син с апостолите, на която Иисус Христос дава на своите ученици последните си духовни напътствия. Пророкува смъртта си на кръста и посочва, че един от тях ще го предаде на фарисеите, за да бъде съден, измъчван и разпнат.

Според традицията великденските яйца се боядисват рано сутринта на Велики четвъртък или през Велика събота преди празника. На Велики четвъртък се подновява квасът и се замесва тестото за великденските хлябове. Те носят най-разнообразни названия из България: великденски кравай, богова пита, кошара, харман, квасник, яйченик, плетеница или кукла. Обикновено се украсяват с нечетен брой червени или бели яйца и усукано около тях тесто. Жените приготвят и по-малки великденски хлебчета с по едно червено яйце в средата.

Поредното продположение за проект, поредната бъдеща партньорка  на Керем Sunglasses
Времето ще покаже! Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем Бюрсин и Пинар Дениз ще споделят главните роли за DisneyPlus. Снимките ще започнат през юни. (TV100)

Магийка, Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 08:41 от Dilemi

# 77
Добро утро! Animal Bee

С течение на времето научавате стойността на думите, тези, които се казват, и тези, които се премълчават. Освен това се научавате да не използвате по-големи думи, отколкото можете да преглътнете, ако това се наложи в бъдеще. Wink

Хандемий явно вече е в Турция и ще се радваме на малко повече активност и от нея. Heart Eyes

Който ще боядисва яйца днес, може смело да ги показва в темата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Любимото ми нещо на големите празници е споделената емоция с хората! 💕

Магия, вече мислех, че си се отказала напълно от нас! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Дилеми, мисля че това е фалшива новина или по - точно създадена от феновете новина. Joy Разпространяваше се снощи от един фен профил с променено име и аватар, да изглежда като турска медия и достоверен източник. Joy

П.с. Много се радвам, че оформлението на темата ви допада.Heart Exl

# 78
Мики, не си приличаме много с теб. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз точно обратното. Не си падам по това да споделям емоцията, никога не показвам яйца, козунаци, елхи и пр., но и никога не се дразня когато другите го правят. Даже напротив, радвам им се.

За пореден път ви поздравявам с това видео - различни помежду си хора, намерили път един към друг. По странен начин ми напомнят на всички нас.

Експериментирай смело с темата, Мики! Ако след време още някой се осмели и поиска да си изпробва възможностите предполагам на драго сърце ще му предадеш щафетата. И равновесието ще се поддържа и разнообразие няма да липсва Kissing Heart
Много ми бяха харесали едни думи на Слънцето: "темата е колкото моя, толкова и ваша!"Heart

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 10:26 от Margarita N.

# 79
  • София
Привет момичета! Днес ви пожелавам един много лежерен предпразничен ден.
Моите яйца ще ги боядисвам в събота, защото съм на работа днес.

Новините не спират да ни заливат. Вече започна да ми става дори смешно. Уж имаме новини, на другият ден те са опровергани. На третият се измислят нови, които съответно на четвъртият ден отново са изтрити и т.н.

В новините днес се е включила и Фиоре Кайо, сестрата на Стефани. Тя е много ядосана от факта, че Стефани е заклеймена от фендома за нейното интервю свързано с това дали има връзка с Керем или не. Тя също потвърждава, че двамата нямат такава. Но нещо е много сърдита на Керем. Това е реакция след вчерашното изказване на Керем, в което той много ясно заяви, че само по една снимка не значи, че те са двойка. "Хората могат да бъдат само "приятели", каза Керем. Затова сега тя го нарича страхливец и "задник".  Защо да е страхливец, след като няма отношения със сестра й.
Добре стана така. Бързо им лъснаха истинските лица. Нека Керем да види и да разбере, какви жени са тези двете. В Туитър мненията на феновете не се различават относно Стефани. Всички казват, че тя е лека жена. Бързо ги сменя, тича на няколко писти. Той да не е луд да замени Ханде с тази напориста перуанка. Чудя се на такива жени. Колко са нахални. Каквото й да е било, защо трябва на всеослушание да го говорят. Представям си, ако наистина е имало нещо между Стефани и Керем, какви щяха да ги говорят сега. Добре, че бързо се показаха. Керем само печели от това и може да почерпи.

https://twitter.com/yiyiyiliaa/status/1516914876110843908

И съответно веднага първата реакция от феновете.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 10:27 от БлагаВест

# 80
Здравейте хубав ден ви пожелавам Purple Heart
Ханде спортува

# 81

Heart Eyes Heart Eyes

Като бяла врана е Ханде - измежду сто други жени погледът ти върху нея ще се спре. Stuck Out Tongue Winking Eye

Стана ми интересно това включване на сестрата на Стефани. Нещо на сериал взе да ми заприличва Scream Joy Почукай на вратата ми - сезон 3, но някой избързал да отвори преди да са почукали... Обърках се съвсем. Close

# 82
  • София
Марги, чувстваме се вече, като във влакче от увеселителен парк. Нагоре, надолу. Емоциите се на макс. Ту плачем, ту се смеем... Но пък ние сме издръжливи. 

Поредното опровержение!
Снимките, които качи Ханде от Лондон от представлението "Замръзналото кралство" и тези, които качи Каан Йълдъръм са от различни театри. Така, че двамата явно не са били заедно. Пита се в задачата: "С кого е била Ханде на театър и кой е правил тези прекрасни снимки?"

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 11:47 от БлагаВест

# 83
Божее, какъв е този сериал, в който влязохме Joy Не ми се превежда цялата тирада на тази особа, която не познаваме и реално не ни интересува , но да ,това, което Линдето е споделила е малка част само. Видях я в инстаграм, доста дълга тирада е, било като обръщение към майките от Перу и всички майки по Света да възпитат силни мъже, а не слабаци. Да ги научим как да се държат с една жена. Да действат с истината, казваш "чувствам това, случва ми се това", трябва да си смел, за да си честен. Дрън, дрън. Накрая казва, че днес една новина я е ядосала много , да види такова безразличие в действията на хората, толкова "живея за момента и не мисля" , трябвало осъзнаване , "погледнете се в огледалото , говорете със себе си и бъдете честни с другите и със себе си". Качено преди 13часа. Joy

Ще оставя без коментар, все пак няма как да сме сигурни към кого е насочено видеото, а и тя все още следва Керем в Инстаграм. Wink

Марги, и аз във фб не качвам елхи и козунаци, но тук е друго. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
Доживяхме и това - някакви измислени особи да трупат трафик и популярност за сметка на Керем. Не е истина просто ...
Стефани май си е направила сметката да утешава разбитото му сърце и е останала разочарована когато се е изнесъл с 200 на скейта  от плодово-зеленчуковата перуанска салата.

# 85
Доживяхме и това - някакви измислени особи да трупат трафик и популярност за сметка на Керем. Не е истина просто ...
Стефани май си е направила сметката да утешава разбитото му сърце и е останала разочарована когато се е изнесъл с 200 на скейта  от плодово-зеленчуковата перуанска салата.

трябваше да говори за книгата, проекти, планове, хоп чаша и после за лично приятелство с млада дама... той става приятел за 7 дни, така че го наречете истинско име (флирт, влюбване, секс ........ развиване на приятелства, може би бизнес сътрудничество)

https://twitter.com/MZ10112/status/1516759575487205380

# 86
Дари Joy

Подобна беше и моята реакция - какво доживяхме...
Не знам въпросната на Керем ли така е набрала или на друг, но не му я пожелавам за балдъза Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 87
Момичета,
Май личния живот на Ханде и Керем, с малки промени, се развива паралелно с нашия преговор. Имаме си загуба на памет/изтритите снимки Stuck Out Tongue Winking Eye, /, нови герои готови да утешат страдащите главни герои, непрекъсната смяна на сценарии и ...... пълен цирк. Grinning

# 88
Мисля, че достигнах до истината. Joy Става въпрос за някакво компроментиращо видео за изневяра. Изневеряващият е съпруг на нейна приятелка. Stuck Out Tongue Winking Eye Както редовно се случва, буря в чаша вода.

Керем да внимава, че в този род явно са темпераментни. Nature FireStuck Out Tongue Winking Eye
До утре в другия спектакъл! Joy

# 89
  • София

До утре в другия спектакъл! Joy

Още днес, МикиStuck Out Tongue Winking EyeSunglassesGrinning

Скрит текст:
Агенция Една жена каза...или инспектор Дюдю... или детектив Инч Хай Stuck Out Tongue Winking Eye

озаглавено: От поредицата “Дяволът прави гювечета, но не и капаци” 😉🙃🙃🙃😂
https://twitter.com/nonnamatta1

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 13:21 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт