Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 709
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
# 61

Stuck Out Tongue Winking Eye

Heartpulse

Gift Heart

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 21:35 от mi_si

# 62
Феновете творят

# 63
  • София
Какво прекрасно послание. "Пазете се - бъдете мили"

# 64
  • София
Добре... А сега като ме погледнеш...

Еда: Де да можеше всяка болка да е такава. Да може да мине с помощта на масаж.
Серкан: Пак ме дразниш. Шегуваш ли се с мен? Масажирам ти крака. Намерих те в гората, спасих те. Запалих огън за теб. Освен това ти намерих колието. А ти ме дразниш?!

Еда: Исках ли от теб да ме последваш? Не си спомням да съм казала: “Последвай ме“. Не съм ти казала да ме последваш. А ако си дошъл, изоставяйки любимата си, това си е твое решение.
Серкан: Не може да ме съдиш, че съм състрадателен човек.
Еда: Добре. Не съм те молила да идваш.
Серкан: Наистина си невероятна! Човек най-малкото би благодарил.
Еда: Не бих.
Серкан: Разбрах.
Еда: Няма.

Серкан: Как ти е коляното? Добре ли е?
Еда: Не стискай така! Добре, няма нужда да продължаваш. Добре, млъквам.
Серкан: Добре, да го пуснем долу. Така. Може ли да го взема? Ела, да го сложа. Ела.

Никой, освен мен, не може да те докосва.“
Серкан: Никой, освен мен, не може да те докосва.... Какво е това?

Еда: Никой, освен мен, не може да те докосва.

Серкан: Сега като сложи това колие, Дениз няма ли да каже нещо? Годеникът ти.
Еда: Днес го сложих. Тоест, оставих го в чантата ми. Да не го изгубя тук. Но го изгубих. А и той нищо няма да каже. Той ми вярва.

Серкан: Хубаво. Добре. Чудно ми е. Ние...Имали сме такава невероятна любов. Винаги ли сме били така? Дори и тогава?
Еда: В какъв смисъл?
Серкан: Тези спорове, разногласия.
Еда: Не помниш, но беше така.
Серкан: И е имало голяма любов?
Еда: Да. Какво? Казваш, че не може да има така любов ли?

Серкан: Ами, не мисля така. Чудно ми е как може да се влюбят хората един в друг, ако не се разбират.
Еда: Но да се разбираш с някого не значи, че трябва постоянно да си съгласен. Тоест, ти и аз се разбирахме.
Серкан: Какво правихме? Спорехме ли? Какво правихме?
Еда: Разбирахме се един друг с поглед, Серкан. Тоест, само с поглед разбирахме какво чувства другият.

Серкан: Добре, а сега като ме погледнеш, нищо ли не чувстваш вече?
Еда: Тогава се дъпълвахме един друг. Тоест...Гледахме на нещата по един и същи начен. И се чувствахме по същия начин. Казвахме едно и също нещо едновременно. Мисля, че това така или иначе трябва да се случи в любовта. А също и отдадеността.
Серкан: Отдаденост.

Еда: Отдаденост. Каквото и да се случи, каквото и да се промени, не се отказваме един от друг. Отдаденост.
Серкан: Но ти вече си се отказала от мен. Не е ли така?
Еда: Така е. Сега съм във връзка с Дениз, а ти си във връзка със Селин. Това е отговорът на въпроса ти.

Еда: Да тръгваме ли вече?
Серкан: Не, Еда. Още вали. Ще излезем, като спре.
Еда: Аз ще тръгвам.
Серкан: Еда!
Еда: Тръгвам. Серкан, моля те пусни ме.
Серкан: Еда, не стъпвай върху него. Ела. Разбирам, че още си ми ядосана, защато не си те спомням. Но нека бъдем разумни.
Еда: Не съм ти ядосана. Вече няма и значение.

Серкан: Защо?
Еда: Човек разбира, когато загуби любим, или се откажат от него, Серкан. Вече казах. Ти имаш връзка със Селин, а аз с Дениз. Загубихме един друг.
Серкан: Ще седна покрай огъня за малко. Ти, ако искаш, полегни малко.

Селин: Виж, там има барака!
Дениз: Да, и без това няма нищо друго тук.

Серкан стигна и зададе основния, най-важния, сакралния за него въпрос – А сега като ме погледнеш, нищо ли не чувстваш вече???
Дали задава и на себе си подобни въпроси...

И още от случващото се в епизода ...
Продължаващата история с романтичните похождения на италианският Дон Жуан   Алекс стига своята кулминация. Той води Айфер на романтично пътуване, в самолета флиртува с непозната жена, в къщи, в Истанбул, се среща на романтична вечеря с Айдан и други жени. Най-накрая, неочаквано и непланирано, получава удар по главата, 2-те А та го мислят за мъртъв, завличат тялото му в тоалетната, панически бягат, но след минутки се връщат, за да установят с ужас, че тялото е изчезнало. Това е сега драмата – мъртъв ли е Алекс, и ако да, къде е тялото. Следва продължение, дано само да не се проточи твърде дълго.
Rolling Eyes

Е, това е краят на преговора! Sunglasses
Дано сте одобрили избраните от мен случки и разговори!  Grinning
Отново благодаря за вашата подкрепа! Flowers Cherry Blossom
До следващата сряда, да си спомним 33 епизод!

# 65
  • София
Дилеми, огромно благодаря. Поздрави и от Керем.

# 66
Отдаденост. Каквото и да се случи, каквото и да се промени, не се отказваме един от друг. Отдаденост.

Благодаря, Дилеми. 😘

# 67
Туит, който ми хареса и ви го споделям. 😊
Тематично в последно време.

# 68
Дилеми много благодаря за преводите
Серкан с и без памет винаги се връща при Еда, той е опиянен от нея, каквото и да прави Селин с Дениз не могат да изтрият дълбоките чувства които Серкан изпитва към Еда.

# 69
Официално потвърдено, както и предполагах, Керем ще се включи на 23.04 от 21часа в благотворителния лайв за набиране на средства за UCIM (асоциация за борба с насилието над деца) в инстаграм профила на Ураз К. 🤍

# 70
За мое огромно съжаление не успях да се включа в "живото" предаване на епизода, но сега идвам за да пожелая на всички една  спокойна, вълшебна  и изпълнена с настроение нощ:cupid:

# 71
Дилеми, Sparkling Heart много благодаря за разкошния преговор на 32 епизод! Анализите ти съвпадат изцяло и с моите мисли, когато го гледах за първи път.

Преди една година на този ден се радвахме на техните постове от Малдивите::
One Year Ago 🌴 20.04.2021
"Yes...I'm lost...and it feel good 🤘"
#HanKer #HandeErçel #KeremBürsin

https://twitter.com/i/status/1515022301187694594

Една любима снимка:

Дъщерята на слънцето:

# 72

Лека нощ и сладки сънища! Nature Stars

# 73
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 74
Лелее, имало нова тема, а аз изобшо не съм разбрала... благодаря, момичета, за старанието! 💜
Преговорите, които правите на епизодите, си ги чвта с голямо удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт