Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение, положителни емоции  и усмивки Wink

Подарък от фен за Ханде

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 07:10 от mi_si

# 121
  • София
Добро утро, прекрасни, прекрасни момичета! Heart
Да е прекрасен денят ви с когото и да бъдете, какво и да правите, където и да ходите! Heart

Мики/Поли,  Flowers Cherry Blossom Слънчице,  Flowers Cherry Blossom Mira07 Flowers Cherry Blossom, nrgmama Flowers Cherry Blossom с вашите вечерни и среднощни предложения за бъдещи роли на нашите патрони и техните стари и нови приятели и познати, предложените сценарии, стихове, разкази, разсъждания, клипчета, ме накарахте да се усмихна и да си помечтая!  People Couplekiss  You've made my day! Grinning
Накарахте ме да си спомня стиховете на любима поетеса от младежките ми години, пък е сега, Блага Димитрова.Nature Rainbow
Скрит текст:
ВИК
Кога ще дойдеш ти?
Когато си отида
и сетните ми стъпки
отехтят далече?
Кога ще си със мен?
Когато те зазида
сред четири стени
самотната ти вечер?

Кога ще ме съзреш?
Когато в друго рамо
притисната отмина
с поглед във земята?
Кога ще ме зовеш?
Когато видиш само,
че губиш ме – далечна,
чужда, непозната?

Обичай ме сега,
когато те обичам!
Когато твоя съм,
жадувай ме, зови ме!
Сега простри ръце,
когато ще дотичам!
Че утре ще е късно
и непоправимо.

БЯХМЕ НАЙ-БЛИЗКИ

Искаш с теб да останем добри познати.
Как да разбирам това?
Длани, които до болка се стапяха сляти -
да се здрависват едва?

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни –
леко да се поздравят?
Устни, които се пареха безпощадни –
дружески да си мълвят?

Не, ний не можем да бъдем добри познати.
Няма среда в любовта.
Бяхме най-близки... Затова отсега нататък
ще сме най-чужди в света.

ПЪТЯТ ДО ТЕБЕ

Дълъг беше моят път до тебе,
търсеше те цял живот почти
и през жадни срещи лъкатуши,
на които идваше не ти.

И догдето стигна твоя поглед,
сенки прекосих и шум нелеп,
но през себе си пропущах само
чисти тонове – заради теб.

Аз изплаках всяка твоя ласка,
браних я преди да се роди,
и отглеждах срещата ни бъдна
търпеливо в своите гърди.

толкоз дълъг, че когато сам
ти пред мене най-подир застана,
теб познах, но себе си – едвам.

Бях събрала толкова пространства,
тембри, аромати и копнеж,
станала бях толкова безкрайна,
че ти трябваше при мен да спреш.

а за кратка среща ни събра.
Ако знаех... Щях отново този
дълъг път до теб да избера.

Алекс, много се зарадвах да те видя тук! Flowers Cherry Blossom
Иринка, Flowers Cherry Blossom да мине леко, това, което предстои, скоро да ни зарадваш с добри новини!
Магийка, Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 13:19 от Dilemi

# 122

Страхотни са ви сценариите, момичета Hands Clap Ако има с какво бих се включила и аз, много хубаво се допълвате.
Слънце, изненада ме, не очаквах от теб, че освен поезия така добре ще ти се получи и в проза. 🙃

nrgmama, с малко по-голямата активност от теб и Мира в последно време (понякога съвсем не ви виждаме), тук подобно на добрите стари времена отново витае онзи дух, вълнение, магия ако щете го наречете, които ме плениха повече от сериала, който ни събра. Revolving Hearts
Новите попълнения не ги поставям в отделна графа, 🙃толкова бързо се приобщават, че все едно сме били заедно от самото начало.

Настоящата тема я приемам като продължение на досегашната. Ханде и Керем заедно или поотделно не са ни безлични и безразлични. И понеже заглавието не променя съдържанието само внесохме леки изменения в наша полза 🙃
Иначе, понеже си бях обещала, че в едната тема няма да си позволя да обсъждам другата, опитвам се да си стоя зад думите. Не се справих със спирането на известията... живот и здраве да е в близките месеци ще продължа да се отбивам и там винаги когато имам нещо за казване. 🙃

Ирче, леко и безпроблемно да минава! Heartbeat

# 123
Момичета, прегръщам ви!

Усмихнахте ме със среднощното творчество в темата. Прекрасни сте!
Духа в темата вчера ми напомни за притчата за добрия и лошия вълк, която Керем беше разказал преди време. Нека да храним добрия вълк в себе си !
Прекрасен ден! Flowers Bouquet

# 124
Добро утро, момичета 💐❤️,
Изпуснах Ви, но се връщам да ви чета... Харесва ми жуженето в темата.... Има дух, Благодаря на всички за създаването на темата....
Марги 🍒❤️

# 125
Здравейте момичета Simple Smile
Прочетох нещо, което ме наведе на мисълта, че Керем не случайно се свърза с Антонио Бандерас.
Театърът в Малага е собственост на Бандерас. А самият той дава път на млади испански и чуждестранни актьори.
https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/8910126
Светли празници ви пожелавам! Hug Heart

# 126
  • София
Добър ден на Разпети петък, мили момичета. Да започнем деня с чаша силно кафе.   

Мира, първият пост, който прочетох тази сутрин заедно с кафето, беше твоят. Момиче, щях да се задавя от смях. Чудесно чувство за хумор притежаваш. А когато се включиха Поли, Слънчицето и Енергичната мама (nrgmama), повярвайте ми не можех да спра да се смея. У дома помислиха, че съм взела нещо "забранено". Ето за такава тема си мечтаех и съм щастлива, че отново имаме онзи прекрасен климат, с който започнахме със СЧК. Нали затова влизаме тук, за разтоварване, а не за натоварване.

Знаете моето нескрито желание за общ проект на Ханде с Мигел Анхел Силвестре. Този мъж, макар и не толкова красив, има някакво невероятно излъчване на мъжкар. Дали мечтата на Бамби няма наистина да се сбъдне, да играе с него. А както гледам, той не спира да я следва и да се интересува нескрито от нея. Той още веднага й предложи да осъществят мечтите си. Явно й той таи някакви "мечти".  А знаем, че мечтите понякога се сбъдват.
Мира, слагам го отново, невероятен колаж. Я как стоят един до друг.

Аз си мечтая за филм на Ханде с Мигел, а Керем да бъде този, който да се бори за сърцето на Бамби в съревнование с този мачо. Да ги видя двамата как ще се надиграват. Антонио Бандерас да бъде нейният баща, който ревностно я брани и не иска да я даде така лесно на всеки. За да има повече екшън и драма, може да включим и Стефани, която да играе приятелка от детството на Ханде, но винаги тайно й завижда, защото мъжете я предпочитат и харесват повече от нея. Тя ще се опитва да съблазни Керем, като използва всякакви мръсни, женски номерца.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 12:43 от БлагаВест

# 127
  • София
Привет, прекрасни, усмихнати, успешни, удивителни момичета! Flowers Hibiscus

Днешното ми влизане в темата е по повод празника на нашата планета! Днес е Международния Ден на Земята и причината за неговото официално обявяване и отбелязване на 22 април 1970 г. в САЩ и Канада е да се насочи вниманието на хората към проблемите на планетата Земя с цел нейното опазване и съхраняване на живота върху нея! Първият общонационален ден на Земята се отбелязва като събитие за екологично съзнание, отбелязвано от милиони американци и канадци с шествия, образователни програми и митинги. Това събитие помага за създаването на съвременното екологично движение, превръща се в най-масовия празник в света, отбелязван от над 1 милиард души в 192 държави вече повече от 50 години.

България е една от първите страни, присъединили се към международното отбелязване на Деня на Земята, започнало от 1990 год., а в Международния организационен комитет за честването на Деня на Земята България е представена от академик Благовест Сендов. Той сформира Национален комитет за Деня на Земята. На призива за отбелязването на Деня на Земята се отзовават хиляди българи и денят се чества с разнообразни прояви, посветени на опазването на околната среда. На 22 април 1992 г. Президентът на Република България Желю Желев подписва клетвата в името на Земята. Над 30 хиляди български деца се подписват под Декларацията за пълномощие за живот на Земята. Декларацията е връчена на Конференцията на ООН за околната среда и развитието, проведена в Рио де Жанейро през юни 1992 г. Оттогава всяка година България участва в отбелязването на Деня на Земята и дава своя принос за по-чиста и здравословна околна среда, за съхраняване на живота на планетата. През 2022 год. мотото на Международния Ден на Земята е "Инвестирайте в нашата планета"

Празничните дни (религиозни и нерегилиозни) очевидно оказват благотворно влияние върху творците в темата, което много ме радва! Невероятни сте, продължавайте в същия дух! А аз, дори да не пиша често, както знаете ви чета редовно! Но сериала приключи, нови проекти нямат нито Ханде Ерчел, нито Керем Бюрсин освен невероятните реклами с които ни оставят безмълвни и моят творчески ентусиазъм се поизгуби някъде! Но знае ли човек, може пък и в един прекрасен момент отново да ме обземе творческо вдъхновение! И за да съм все пак по темата, една черно-бяла снимка на нашите любимци:

Хубав празничен ден и да не забравяме да пазим нашата планета! Nature Earth Africa

# 128
  • София
Понеже и "папсите" трябва да се хранят, затова продължават да си съчиняват новини. След, като разбраха, че няма да им се вържем на новината за Ханде и Каан, те както винаги веднага смениха обекта на любовен интерес на Каан. Сега вече го свързват с приятелката на Ханде, Бурджу Йозберк.

Цитат
Известният артист Каан Йълдъръм, за когото наскоро се твърдеше, че има връзка с Ханде Ерчел, беше забелязан с актрисата Бурджу Йозберк.  Двойката вечеряла преди няколко седмици и техни близки казаха, че любовта витае във въздуха.
Аз съвсем се обърках от всичките тези новини. Точно тези медии, твърдяха преди седмици, че Каан е в Лондон с Ханде. Сега пък бил забелязан да вечеря по същото време с Бурджу. Ах, този Каан. Какъв "мачо" се оказа.

# 129

нищо не ме развълнува толкова много, разсмя ме и реалистично ми показа тази шапка около Испания (обетованата земя) и вашите прекрасни синопсии..... браво момичета

oh spain oberćana страна на моя международен успех .... hahahhaha

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 15:15 от mirka 76

# 130
Не знам колко е достоверно, но Ханде също ще бъде част от участниците в лайва на Ураз в Инстаграм за организацията UCIM.

Някои Ерчелки-Ханкерки сме с криминални досиета тук, така че да се внимава.

# 131
  • София
Не знам колко е достоверно, но Ханде също ще бъде част от участниците в лайва на Ураз в Инстаграм за организацията UCIM.
Скрит текст:

Някои Ерчелки-Ханкерки сме с криминални досиета тук, така че да се внимава.

Слънчице, и аз прочетох някъде в мрежата за участие и на Ханде, но ще стане ясно утре вечер.Grinning

Детективи идват да разследват Sunglasses

# 132
Ново от Керем Wink
""Вие!!! Думите не могат да обяснят как повлияхте на живота ми! Благодаря за всичко брато' İYİ Kİ DOĞDUN (поздравления!) @/brkbujin” "

Gift Heart

# 133
  • Кърджали
Слънчице, изглежда ми достоверно. Ако не бъркам, това е жената, която ръководи UCIM, така че няма как да пусне фалшива информация. Виждам много "познати" имена в списъка, което много ме радва. Дано утре вечер имам възможност да проследя целия лайф, макар че сигурно ще е доста дълъг

# 134
Днес през целия ден се обърквам, че е събота и тъкмо щях да те питам, Алекс, няма ли да гледаш утре вечер Присъда 🙃

Слънце, някои водолеи сме с досиета, не е лъжа 😜

Общи условия

Активация на акаунт