Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Алекс, дано Присъда има малко пауза. Satisfied Не съм запозната как вървят там нещата, но си ни трябва експертно лице за събота. Satisfied

Нов пост от Ханде за Nocturne. Nature Star

https://www.instagram.com/p/Ccp7_NKqnwL/

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 17:45 от midnight__sun

# 136
  • Кърджали
Шттт, не говорете за пауза на Присъда, че сценаристката ми е запазила вече стая в лудницата. Имам молба само да уреди Каан да ми идва на посещение от време на време. 🤪 И си събирам багажа.
Марги, вкъщи съм ги научила, че в неделя и бомба да пада , нямат право да ме закачат. Малко ме върви и за съботата да пусна същия режим, ама имената, които забелязах (някои от тях) ми предизвикаха интерес и сигурно ще кажа "Аз си лягам" и ще се завия под одеялото с телефона в ръка. Ще се гледа, няма друг вариант. Поне докато интересните за мен имена минат едно по едно

# 137
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Нямате стигане и изчитане.....Специални поздрави за създателката на тази красота...тема №2. Страхотно предадена щафета...
Радвам се, че сме на една вълна и влизам в темата с усмивка....Мен никога не ме е интересувало особено кой с кого е...Избора е личен и не ми "пада" в очите, ако не ми харесва неговия/нейния избор. Все пак живота не е сериал и не винаги е приказка.
Това, че в определен момент Керем и Ханде са били заедно ме радва, защото сериала премина в реала...Но и в сериала Серкан се раздели с Еда....Така, че живота е непредвидим...Дженифър Лопес след 21 години се върна към "стара" любов....
Пожелавам им само да са здрави и гледайки се в огледалото, да не свеждат  очи надолу разочаровани от себе си.

Пожелавам ви светли великденски празници....

# 138
В новата снимка Ханде е ослепително красива.

# 139
# 140
Здравейте Animal Bee
Страхотни , страхотни постове чета от сутринта. Благодаря ви!
Благодаря за стиховете на Мира, nrgmama и Дилеми. Някои от тях ги бях чувала, но с удовоствие си ги припомних, други добавих към колекция любими. Stuck Out Tongue Winking Eye
Слънце , много се забавлявах с твоя сюжет , не толкова какво си написала, а как си го описала. Поезия, проза, нищо не може да ти се опре. Joy

Кате, много интересна статия за Бандерас. Адмирации , че помага на младите артисти да получат поле за изява. 🤍

По повод Деня на Земята ми попадна този прекрасен колаж Nature Earth Africa

Скрит текст:
По повод днешния ден, ще си позволя едно кратко отклонение - моля ви, опитайте да намалите боклука у дома и рециклирайте, събирайте отпадъците разделно, изобщо не е трудно. Свиква се много бързо. Почиствайте около блока си редовно, а не само , когато е онзи ден "Да изчистим България за 1 ден". Знам, че на следващия ден пак ще е същото , но когато изляза да чистя, децата навън ме виждат и винаги идват да помагат. Бъдете добрият пример за децата. Благодаря за вниманието. Joy

Радвам се, че ще можем утре да видим и Ханде за няколко минутки в профила на Ураз. Сигурна съм, че с толкова популярни артисти, тази година ще съберат още повече средства за децата. 🤍

Марги, открадвам си това от теб: Ханде и Керем заедно или поотделно не са ни безлични и безразлични. Nature Dizzy

Гости, +1 Hug

# 141
  • София
Ханде! Kissing Heart Уаууу! Heart Eyes

# 142
Първи епизод на Sen Çal Kapımı в Ютуб мина 38 млн. гледания Trophy

Gift Heart

# 143
Башак е казала няколко думи за Керем в свое скорошно интервю:

Nature Sunny

# 144
Любимата ми инфлуенсърка! Satisfied

"Ханде Ерчел е класирана на 22-ро място в списъка с най-качествени акаунти в Instagram в категорията Кино/Актьори."

Скрит текст:

Nature Earth Africa

# 145
Утре,когато ще се проведе Благотворително предаване на живо, подпомагане на дейността и работата на Асоциацията на учителите Саадет за борба с насилието над деца се споменава че моге да  вземе участие и Ханде.
От акаунта на Саадет в Инстаграм  стана известно, че участие ще вземат много известни актьори и актриси между които е и Ханде Ерчел, Керем Бюрсин, Нилпери, Пънар Дениз, Хазал Кая, Демет Йоздемир, Каан Йълдърим, Серенай Сарикая и много други.
 Ханде е сътрудничила в много даренията, знаем, че Ханде е доста резервирана по отношение на сътрудничеството си с много социални каузи, защото ги прави искрено.
По време, когато се снимаше "Почукай на вратата ми " двамата с Керем участваха на живо в Инстаграм в друга благотворителна кампания и компанията Nocturne, на която Ханде е рекламно лице дари доста голяма сума. Предполага се, че утре Nocturne и "Atasay" ще я подкрепят отново .

# 146
  • София
Невероятен човек е Керем. Не само талантлив, но и много социално ангажиран към различни житейски проблами.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 23:08 от БлагаВест

# 147

Понякога съм твърда като желязо, друг път - крехка като порцелан. Понякога съм шкурка, понякога коприна. Понякога съм добра, понякога лоша. Понякога наранявам с една обикновена ласка, друг път възстановявам онова , което априори е непоправимо. Която и да съм, каквото и да избера, винаги съм огън. Моята същност е светлината , която създава и разрушава. Няма да позволя на никого да угаси светлината у мен само защото не понася да ме вижда как горя...

Лека нощ! Heart Exl

# 148
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден , изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

# 149
Bell Добро утро, момичета. Светли и благословени празници Hands Pray .
Bell Има какво да пиша, но съм само с телефон /просто почивка/. Чета ви и ви благодаря. Прекрасна нова тема. Revolving Hearts
Bell За мен Ханде все още е в Лондон. От Керем очаквам прекрасни новини. Днес ще го видим, макар и за малко.

Bell Спомените и миналото не се трият с гумичка. Те остават. Завинаги.

Общи условия

Активация на акаунт