Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 307
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Никога в реалния си живот не съм мразила някого, както мразех Селин в тези епизоди.

Редактирам се за да добавя, че явно имам два живота - реален и сериален

# 361
# 362
Мики, тук в раздела прочетох. Не намерих официално потвърждение, но ви пускам по пързалката. Smiley

Wear Lipstick

# 363
  • София
Момичета, Heart Eyes пуснете си песента, докато гледате картинките! Sunglasses
Много хубава песен! Тя си е от епизода
Grinning

От ръба на любовта
MFÖ - Aşkın Kenarından

Скрит текст:
В сънищата ми се появяваш пред мен
Залъгваш ме, това е ясно.
Събуждам се сам и така се натържавам.
Не мога да се отпусна. Не мога да си поема дълбоко дъх.
Раздялата е хубава, само ако се завръщаш скоро.
Всеки си взе част от мен и я отнесе
Спрях да говоря дза себе си
Уморих се да те наранявам.
Де да можех поне малко да измоля прошката ти,
Преминавайки покрай любовта.
Раздялата може да е хубава,
Само ако се завръщаш скоро.  
Ту се появяваш, ту изчезваш,
Караш ме да се чувствам добре.
Когато танцуваш ръцете ти са пред мен.
Кагато по детски показваш вълнвението си
Всеки си взе част от мен и я отнесе
Спрях да говоря за себе си, уморих се да те наранявам.
Де да можех поне малко да измоля прошката ти
Преминавайки покрай любовта.
Само ако се завръщаш скоро
Само ако се завръщаш скоро

Еда и Серкан вече имат нови общи спомени.... Дениз.... има планове, а Джерен...
И всички вървят... по ръба на любовта.

Замислих се... Thinking
Скрит текст:
    Серкан и Селин. Не виждам никакви прояви на романтични отношения между тях. Прокламираната от Селин любов към Серкан в разговорът им преди нейната провалена сватба с Ферит, нейното „ти беше за мен на първо място“ отдавна го няма. И може никога да не го е имало. Имало е желание да бъде жената до Серкан. Избраницата на Серкан... И да се фука с общественото си положение, статута и привилегиите, които вървят с позицията „Избраницата“ на Серкан. И след категоричния тогава отговор на Серкан „ Опитахме, Селин. Не се получи...Влюбен съм в Еда, обичам Еда“ каква беше реакцията на Селин: Не искам да е щастлив. Щом аз страдам, искам и той да страда....
А сега...
Има раздразнение, че той не й обръщата нужното и подходящо според нея внимания /сигурно иска вниманието и отношението, което Серкан имаше към Еда!/. Има постоянно дебнене какво прави Серкан, с кого говори, с Еда ли е?...Има постоянни лъжи и манипулиране на факти  и обстоятелства, има създаване на ситуации, има невероятна злоупотреба с лоялността и присъщото на Серкан качество да спазва обещаниеята си. Има непрекъснати опити да накара Серкан да се чувства неудобно, виновен, че по някакъв начин я е наранил или засегнал и това да го навкара да се държи добре с нея. Има желание да се възползва от статута си на „любима“ и годиница на шефа на фирмата...    
     Но няма, няма, няма и капчица любов.
Има обаче невероятна злоба и омраза към Еда. При всеки удобен случая се опитва да я „захапе“ и наплюе с отровата си, да й каже, че тя е избраната от Серкан, да й каже, че е загубила и трябва да се примири с това. Част от тази злоба се прехвърля и към Серкан, спомнете си вида и виковете, тона, с който говореше със Серкан при идването им заедно с Еда от презентацията и скандала, който направи при бараката.
     Предполагам, че така ще се държи и като съпруга, когато и ако се ожени за Серкан. Лъжи, манипулации, следене и шпиониране, поставяне на Серкан в определени ситуациите, от които след това да се възползва, представяйки се за „жертва“ , обидена и засегната. Ще продължава да бъде несигурна в истинските чувства на Серкан към себе си. И така... докато й омръзне да се преструва. Ще стане открито враждебна и яростна в отношенията си със Серкан, ще го обвинява за всички несполуки, ще му натяква, ще му крещи, ще му направи живота ад. Докато търпилото на Серкан свърши. Докато лоялността се изпари. Спомняте ли си какво й каза: Не обичам да ми държат сметка и не давам отчети пред никого. Зависи кой първи няма да издържи и ще "взриви" бомбата. Какъв живот ще бъде?!?!?
     Така си представям животът на Серкан със Селин.
Видяхме между тях в самото начало на „връзката“ държане за ръце, но това беше по-скоро желание и демонстрация от страна на Серкан да покаже на Еда, че има жена до себе си, това е Селин, и да не му обърква мислите... Имаше няколко протоколни прегръдки, една-две целувки по бузата... И толкова. Няма прекарване на времете заедно, няма разговори, разходки, споделяне, праве на неща заедно. Няма. Няма ходене при Айдан и чифлика. Няма.
А Серкан...Сега в главата му е само Еда.

# 364
Yassy_N, честит рожден ден!

Изпълни живота си с приятелства, любов, доброта, надежда,!
Не спирай да правиш това, което душата ти желае.
Животът е свобода и любов ...
Живей и обичай!

Дилеми, отново благодаря за преговора.

Топла, уютна и споделена вечер, прекрасни!

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 21:04 от бабче-mp3

# 365
# 366
  • София
Серкан иска помощ от Мело и Джерен.

Серкан: Да, супер. Сега...Трябва ми помощта ви.
Дежерен: Разбира се.
Мело: Какво? Какво стана? Какво? С Еда ли се случи нещо?

Серкан: Не, нищо  не се е случило с Еда. Сега... Откъде да започна? Искате ли да седнете?
Мело: Ще седна.
Серкан: Сега...

Мело: Една минутка, една секунда. Правилно ли го разбирам? Значи вие искате да подготвите специална вечеря за Еда? И искате да я доведем там, така ли?
Джерен: Да, Мело. Ще изненада Еда, не иска тя да знае.

Мело: Ах!
Серкан: Да. Можете ли да го направите?
Мело: Разбира се,  разбира се, скъпи. Всичко ще направим.
Джерен: Тя може да я убеди, да й помогне.

Серкан: Тогава ще поддържам връзка с вас. Но трябва да ви се доверя. Добре. Тогава ще ви изпратя цялата информация, местоположението на ресторанта, всичко.
Мело: Това е моя работа, добре.

Серкан: Вярвам ти.
Мело: И аз на вас.
Серкан: Добре. Добре тогава

Мело: Да тръгваме. Трябва да тръгваме. Нали ти казах, че любовната игра ще праработи?
Дежерен: Нямаше да повярвам, че тази любовна игра работи, ако не бях чула с ушите си. И какво ще правиш?
Мело: Ще измисля нещо.

Изобщо ли няма да се получи?

Дениз: Заповядай.
Джерен: Благодаря. Няма ли да кажеш нещо за косата ми?
Дениз: Добре се е получило. Май повече ми харесва естествения ти цвят, Джерен.

Джерен: Дениз, знам, че се случиха много лоши неща и че всичко беше по моя вина. Но изобщо ли няма да се получи? Не може ли да опитаме? Тоест, изобщо ли не може да има „нас“?

Дениз: Джерен, виж, не знам още колко пъти ще говорим за това. Но аз те считам за мой приятел. Нямам чувства към теб, сърцето ми не бие за теб. Виж, ти си много красива, много умна. Но е невъзможно!
Джерен: Дениз, какво лошо има да опитаме? Да опитаме и ще видим.
Дениз: Боже, Боже. Изобщо не мога да ти обясня. Не искам да опитваме. Виж, вече говорихме за това. Нека не се нараняваме отново, моля те.

Джерен: Може би ще ме заобичаш, може би всичко ще стане добре? Може би ще бъдем много щастливи. Откъде знаеш?
Дениз: Джерен, защо бих опитал нещо, което не искам? Защо настояваш?
Джерен: Дениз, обичам те. Обичам те. Това изобщо нищо ли не значи за теб? Обичам те! Обечам те!
Дениз: Това нищо не означава за мен! Трябва ли да го чуеш със собствените си уши? Обичам Еда! Влюбен съм в Еда! Това ли трябваше да чуеш?

# 367
# 368
Яси, честит рожден ден!! Бъди здрава и много щастлива

Дилеми, огромно благодаря отново. Благодаря и на момичетата от поддържащата група:heart_eyes:

# 369
Яси, честита бъди!

# 370
  • Кърджали
Яси, честит рожден ден и от мен 🍷🍩🍰🎂

# 371
  • София
Срещи....Очаквани... и неочаквани.

Смс от Мело: Всичко е готово, скоро излизаме.

Селин: Изненада!
Серкан: Селин?

Селин: Любими, хайде ела, да излезем на вечеря. Много ми липсваш. Хайде.
Серкан: Много бих искал, но имам работа тази вечер.
Селин: Къде?
Серкан: Имам малко работа за уреждане.

Селин: Нещо е станало. Добре ли си? Какво има?
Серкан: Нищо няма, нищо няма.
Селин: Любими, казвам, че ми липсваш, а ти дори от любезност не отговори.Пак си се затворил. Има ли проблем? Добре ли си?
Серкан: Не.. Тоест, умората от седмицата, стрес. Малко съм объркан.

Селин: Добре, какво ще правим тогава? Да си вървя ли?
Серкан: Ами, трябва да уредя тази работа.
Селин: Добре, хубаво. Ти си знаеш.

Смс от Мело:  Хайде де. Много закъсняваш.
Смс Серкан : Добре, идвам.

Серкан: Джерен?
Джерен: Серкан, трябва да говорим. Важно е.

Серкан: Добре, после ще говорим
Джерен: Важно е.
Серкан: Хубаво, заповядай.

Ферит: Джерен? Джерен, какво ти има? Какво е станало? Добре ли си?

Серкан: Еда.

Еда: Серкан?
Серкан: Да.
Еда: Какво правиш тук?

Интригата къде е Алекс и какво става с него се заплита... Полицията иска сведения от Айдан и Айфер кога и къде за последно са виждали и разговаряли с Алекс. В паниката си , те вземат решение за избягат... но без Сейфи. Той не може да понесе мисълта, че никога повече няма да види Айдан и съобщава на полицията... полицията спира съмнителната кола... колата на Айдан.
В същото време Алекс, жив и здрав, флиртува с поредната госпожа...

Това е за тази вечер.Grinning
Благодаря за подкрепата, момичета! Heart
До следващата сряда, за преговор на 34 епизод!
Heart Eyes

# 372
Фазите, през които минах!

Разделени ли? Ха-ха, не е възможно! Сродни души са, идеален генетичен потенциал. Пиша ги завинаги заедно.

Ами ако е вярно? Какво ще правим ние в темата? Ще се разделим най-вероятно. Ами аз горката? Къде да отида?

Споко, ще се оправят нищо, че си трият снимките. Какво толкова лошо може да е?

Отследваха се! Слухове за нови връзки. Тръгвам си!

Обичам ги и има надежда. И да няма, все тая. Връщам се под ръка с двамата.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 23:02 от midnight__sun

# 373
  • София
Слйнчице, Heart страхотна сладурана си!

един Керем

една хубава двойка

и двойката, която ни събра и събира
from holding her hand …. holding their kids  this journey of love 🤍was one of a kind!  #EdSer #SenÇalKapimi

# 374
Слънце, никакво тръгване! И аз бях хванала куфарите по едно време, ама се опомних. Joy Ти хубаво го беше написала преди доста време, цитирам по памет "за нас в темата ми е по-мъчно в момента, отколкото за Ханде и Керем". Joy Не успяхме да удържим на бурята, разпиляхме се, но пак се събрахме. ❤

Нови/стари снимки зад кадър от рекламата на БМВ.

Общи условия

Активация на акаунт