вчера на баскетболен мач имаше ханде и мая

Красиви цветя от феновете за Ханде

Ханде снощи на баскетболния мач с приятели

В испанските медии на дневен ред беше Керем Бюрсин , който посети наскоро Испания на два пъти.В испанското списание Marie Claire имаше статия за него ,в която се твърди:" Всеки път , когато той посещава Испания , интереса към турския актьор расте, тъй като тук има много почитатели. Съвсем наскоро Керем Бюрсин присъства на Великденските тържества като VIP гост на Антонио Бандерас. Актьорът искрено се радваше на феновете си и град Малага".
Правилният път е този, който ни води там , където сме щастливи.И никога и никому не е нужно да се извиняваме затова,че избираме да сме щастливи....

Айше Кутлу работи вече по нов сценарий на романтичен филм с работно заглавие " По-красива от нея". В него ще се разказва за любовната история на млада лекарка и прочут пластичен хирург.Очаква се да излезе насесен. За главните роли се спрягат Джамре Байсел и Бурак Челик. Мнозина се питат дали Айше ще постигне същия успех какъвто имаше с тоталния хит " Почукай на вратата ми ".

Вече минаха почти 8 месеца от края на сериала ни " Почукай на вратата ми". Емоциите позаглъхнаха , светлините на прожекторите угаснаха...С изпълнението на главните роли в сериала от Ханде и Керем , те се изстреляха на върха , заслужена слава и голяма любов на почитателите им по света , които растат постоянно. За в момента нямат участие в нови проекти , няма и официално потвърждение от тях. Може би внимателно и прецизно подбират и четат нови сценарии преди да се съгласят да поемат нов ангажимент . Сигурно съм нетърпелива и все си мисля,че някой ден ще прочета или вие момичета ще споделите за нови проекти на Ханде и Керем , които си признавам чакам с голям интерес....

От турската преса..
Фотосесия на нашия Енгин за списание Gardirop/ Анъл Илтер/ изглежда ми доста различен...

Надявам се да има повече информация за евентуален нов проект на Ханде с Disney Plus , ще зарадва много феновете си.

Винаги се радвам, когато споделяте какви други сериали сте гледали, гледате в момента или мислите да гледате.

Здравейте всички,
Чудно е като видях ,че имам за четене 87 поста
- успях да ви изчета и рзбрах - Истанбул е завладян от чара на ХанКер и билбордовете!

Дори и да не мога да гледам цялата серия, преглеждам твоите преговори с коментарите и всички изживявания са живи! 

Препоръчани теми