Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 318
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
добър ден
вчера на баскетболен мач имаше ханде и мая

# 391
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Ханде е споделила стори свързано с Disney+ и стартирането му на 14 юни на турския пазар.
Не знам дали имахме потвърждение, че официално е подписала, но вече го има.

https://www.instagram.com/disneyplustr/

# 392
Здравейте, романтични момичета !☺❤🌷

Да посрещнем деня с усмивка и надежда, че ни предстои един прекрасен и богат на положителни емоции ден !

" Всяко нещо,което  идва в живота ни  - дава и ни взема по нещо.Като вълните. Като приливите и отливите.Като изгревите и залезите Като кръговрата в природата. Като живота. Като хората.Ценете всичко и всеки. Даровете на живота ! Едни са за поука, други за разруха, трети да стимул.Все важни житейски уроци ."
Джериес Авад

Flowers HibiscusКрасиви цветя от феновете  за Ханде

Цветя и за Керем от феновете

Обичат ги почитателите им и засвидетелстват своето уважение и признание към тях.

Flowers HibiscusХанде снощи на баскетболния мач с приятели

Flowers Hibiscus В испанските медии на дневен ред беше Керем Бюрсин , който посети наскоро Испания на два пъти.В испанското списание Marie Claire имаше статия за него ,в която се твърди:" Всеки път , когато той посещава Испания , интереса към турския актьор расте, тъй като тук има много почитатели. Съвсем наскоро Керем Бюрсин присъства на Великденските тържества като VIP гост на Антонио Бандерас. Актьорът искрено се радваше на феновете си и град Малага".

Flowers Hibiscus Правилният път е този, който ни води там , където сме щастливи.И никога и никому не е нужно да се извиняваме затова,че избираме да сме щастливи....

Фенско творчество

Усмивката на Керем

Ханде красива и усмихната

Загадъчна и нежна

А заедно  като двойка са магнетични и пленяващи....

Flowers Hibiscus Айше Кутлу работи вече по нов сценарий на романтичен филм с работно заглавие " По-красива от нея". В него ще се разказва за любовната история на млада лекарка и прочут пластичен хирург.Очаква се да излезе насесен. За главните роли  се спрягат Джамре Байсел и  Бурак Челик. Мнозина се питат дали Айше ще постигне същия успех какъвто имаше с тоталния хит  " Почукай на вратата ми ".

Възникват и въпроси дали Бурак Челик ще успее да постигне успеха на Джан Яман и Керем Бюрсин в романтичен филм ?

В нашата преса наскоро излезе статия на новия проект на Айше Кутлу..

https://tvsaga.com/dzhemre-bajsel-shte-bade-lekarka-v-nov-serial/

Flowers Hibiscus Вече минаха почти 8 месеца от края на сериала ни " Почукай на вратата ми". Емоциите позаглъхнаха , светлините на прожекторите угаснаха...С изпълнението на главните роли в сериала от  Ханде и Керем , те  се изстреляха на върха , заслужена слава и голяма любов на почитателите им по света , които растат постоянно.  За в момента нямат участие в нови проекти ,  няма и  официално потвърждение от тях. Може би внимателно и прецизно подбират и четат нови сценарии преди да се съгласят да поемат нов ангажимент . Сигурно съм нетърпелива и все си мисля,че някой ден ще прочета или вие момичета ще споделите за нови проекти на Ханде и Керем , които си признавам чакам с голям интерес....

Flowers HibiscusОт турската преса..
Скрит текст:
" Когато погледнем стъпките предприети от Disney Plus , който ще се излъчва в още 42 държави ,включително Турция от 14 юни става ясно какво голямо значение се придава на Турция. Целта е да се използва големия напредък на турската телевизионна и киноиндустрия, като планът на Disney Plus е да превърне Турция в производствена база за нови филми.
Disney Plus  ще изнесе турски продукции на световния пазар , но и ще подготви нови, различни, оригинални международни проекти.
Знае се, че Арас Булут Айнемли се подготвя за сериала за Ататюрк.Известният актьор отдава голямо значение на сериала, който ще започне да се снима през лятото. Той иска да пресъздаде героя си по възможно най-добрия начин.Disney Plus ще направи поредицата за Ататюрк не само като местна турска продукция, но ще и придаде повече смисленост и международни нотки. Проектът ще бъде изготвен с цел да бъде успешен в целия свят.
Участието в сериала на Ема Уотсън също ще помогне за обединението на турската телевизионна индустрия с холивудските знаменитости.Идеята е да се търси ефективност на световния пазар като се включват холивудски звезди.
От проектите излъчени в Netflix , може да се направи заключението, че турските продукции излизат много по-евтино , поради обезценяването на турската лира и международните платформи могат да генерират много добри приходи.
Новият сериал ще бъде режисиран от Мехмет Ада Йозтекин  и в него ще участват много турски актьори, а това ще доведе и до появата и на други подобни проекти.Името на британската актриса Ема Уотсън също е залог за успеха му. Първият сезон ще е с 6 епизода.
Интересно е,че музиката на сериала ще е подготвена от носителя на Оскар Ханс Цимер.  Резултатът от всичко това е, че с поставянето на холивудските щрихи , новия сериал се очаква с нетърпение."

Flowers Hibiscus Фотосесия на нашия Енгин за списание Gardirop/ Анъл Илтер/ изглежда ми доста различен...

Момичета ❤, щастлив да е денят Ви!

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 13:31 от akvamarin007

# 393
  • София

Sen Cal Kapimi вече може да се похвали с още едно постижение, а именно да стане тема на дипломна работа на студентка от Бразилия:
Скрит текст:

https://twitter.com/hanker_updates

Успех на Sen Çal Kapımı в Бразилия. Сериалът стана тема на дипломната работа на студентката по журналистика Джулиана Гандард. Sen Çal Kapımı е представен като „Турският телевизионен сериал, който чука на вратата на бразилските медии“ в дипломната работа.

Скрит текст:

# 394
Момичета, въпрос ☺️
Как се пише в скрит текст?

# 395
  • София
Гери, когато си напишеш текста, с мишката го маркираш и най-отгоре има една лента със символи. Натискаш символът "скрит текст". Това е, ако пишеш от компютър. От телефона при мен нямам такава опция.

# 396
Гери, като влезеш да пишеш отговор до големите кавички в менюто отгоре пише "скрит текст"
Скрит текст:
и така го скриваш

# 397

Гери, ползвам мобилна версия, а там скрит текст няма, затова въвеждам ръчно

# 398
  • Кърджали
Аквамаринче, защо съм останала с впечатление,че този новият сериал който пише Айше Кутлу ще е летен?Но не съм сигурна де. Ще му хвърля евентуално поглед, да видим каква история ще създаде. Макар че лятото бих предпочела да не захващам нищо за гледане

# 399
  • София
И така, всички чакаме това "интервю" на Ханде от вчера. И така, няма да го дочакаме. Защото то е от тези "фалшиви интервюта", напълно измислено, създадено от тези измамни журналисти. Измислят си изречения и вкарват думи в устата на Ханде, които тя въобще не е изрекла. Защото Ханде вече не говори с пресата за личният си живот. Затова известният "шарлатанин" Акиф, сега е пуснал поредната фалшива новина.

За да е по-убедителен не е лошо да ни го снима и да ни го покаже. Ама, като няма такова нещо, какво да снима. Отново този жалък Акиф. Няма ли някой да го осъди за клевета.

Керем вече се е хванал за главата.

Вчера Ханде е била на баскетболният мач с нейните приятели от университета. На първата снимка от преди година тя е с тях в розовата къща. Виждаме и Керем с розови чехли.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 13:27 от БлагаВест

# 400
Марги❤,сърдечно ти благодаря за пояснението , което направи за скрития текст за мобилна версия. Най-често пиша от телефона и затова информацията ти ми беше полезна , а пък се случва и често постовете ми да са доста дълги , може би с информация ,  която да не представлява интерес за всички.
За теб!❤

Алекс ❤ за новия сериал на Айше Кутлу и аз си помислих ,че ще е летен, но в пресата засега пишат ,че ще е наесен. Ще видим кога ще излезе...Но сценариите, които пише Айше са винаги много интересни и стойностни. Спомням си , че първите 13 серии на ПВ бяха огън. После когато имаше други сценаристи сериала забуксува и се питахме:"Кога ще дойде Айше ?" да оправи нещата...Та безспорен е таланта на Айше Кутлу...който може си го може...

Flowers HibiscusНадявам се да има повече информация за евентуален нов проект на Ханде с Disney Plus , ще зарадва много феновете си.

Предполагам , че повечето известни турски актьори ще участват и ще подпишат договори с някоя от платформите. Очаквам с нетърпение и избора на Керем. Мисля , че е време вече и при двамата да има раздвижване и новини свързани с нови ангажименти.Ханде каза ,че не е работила от септември м.г. и и се работи много...

# 401
Линде, не го защитавам Акиф, но този път нищо не е казал, просто феновете припомнят колко големи думи каза тогава за Мурат 2 , а пък в "интервюто" нямаше нищо. Joy
И аз виждам, че думите на Ханде продължават да се разпространяват по най-различни сайтове, видео няма. 🤷‍♀️

Аквамарин, Алекс, и аз мисля да погледна този сериал, щом Айше има пръст в сценария може наистина да си заслужава, но с малката кошница тръгвам. Joy Винаги се радвам, когато споделяте какви други сериали сте гледали, гледате в момента или мислите да гледате. Blush

Yellow Heart

# 402
  • Кърджали
Мики, в момента съм на етап - преди да почне всичко мисля да го гледам, като почне - нищо не гледам. На колко сериала се точих, и си останах само с Каан бей. Бях се засилила да гледам новия на Фуркан, не стана, не ми хареса, дори и неговото наличие не спасява положението. Още на някакви се бях засилила - докато почнат и ми мина мерака
Основно заради това,че Айше ще пише сценария, мисля да дам един шанс на този сериал (когато почне), но съм без големи очаквания .

# 403
  • София
Мелис има специални поздрави от България!

Ханде и Керем са завладели рекламните билбордове на Истанбул.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 18:01 от БлагаВест

# 404
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте всички,
Yum Чудно е като видях ,че имам за четене 87 поста Purple Heart - успях да ви изчета и рзбрах -  Истанбул е завладян от чара на ХанКер и  билбордовете!

Дилеми, благодаря за труда ти всяка сряда. Sparkling Heart Дори и да не мога да гледам цялата серия, преглеждам твоите преговори с коментарите и всички изживявания са живи! Flowers Cherries
Трудно ще се разделя и аз тази екрана двойка, скоро не бих гледала нещо друго. Още ме държат Еда и Серкан. По принцип не гледам много сериали и само три двойки от сериал са ме държали в такава еуфория - / Аси и Демир; Дефне и Юмер; Еда и Серкан/ След такъв замладяващ сериал и с толкова чувствени химично-физични двойки ми трябва време за да загледам други. Обикновено след години попадам на нещо случайно както беше и сега. Ill
Но от време на време  следя творческия път на актьорите, които съм гледала - не са много.
А от  нашите патрони не мога да се откъсна още. Харесвам ги и двамата, вълнуват ме и за това съм тук в нашия дом. Радвам им се на изявите ,на срещите им с феновете и им пожелам здраве и любов ,успех в професионалния път за да сбъдват  мечтите си. Flowers Four Leaf Clover
Вярвам, че живота ги срещна и имат своята мисия.
А сега нещо в розово каквото е настроението ,след вчеращния оранжев ден!

Нека да е цветно и усмихнато на душите ни!
Прекрасна вечер на всички преминаващи от тук!

Общи условия

Активация на акаунт