Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 324
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Тихо, много тихо в темата....

И аз да наруша тишината реших да споделя с вас това, което се пише в турската преса от една седмица. Някои отрекоха новината, но усилено се пише, че Керем Бюрсин и Пънар Дениз ще си партнират в нов проект по Disney Plus.Керем е подписал договор с Disney Plus след като си даде дълга почивка от последния сериал , в който участва " Почукай на вратата ми". А Пънар Дениз получи голямо признание за ролята си на Джейлин в телевизионния сериал" Присъда" Очаква се снимките да започнат през месец юни като повече подробности и детайли за новия проект не са известни.

Ето линк
https://www.odakhaber.com/foto/10042408/kerem-bursin-ve-pinar-de … lusta-bomba-proje

Ако това е достоверно, то ще се сбъдне желанието на някои момичета в темата да ги видим като творчески тандем.

Flowers HibiscusМного се забавлявам с искането на фенове в Twitter, които отправят апел към Disney Plus , че искат да видят Ханде в ролята на принцеса. Не че няма да и отива, даже много...

Flowers Hibiscus Да припомня- 2021 година за Vogue

Момичета ❤, хубава вечер! И малко за тонус и настроение  ви водя Ханде и Керем...

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 21:28 от akvamarin007

# 406
Четох, че Пънар ще снима за платформа с Ураз. В лайва за UCIM споменаха, че скоро ще се видят. Не знам дали ще смогне с толкова много нови проекти. Иначе ги виждам с Керем двамата като подходящи партньори.

Ново от стори на Гамзе

„Снимах Ханде, докато тя търсеше дрехи за мен. Каква красота е това!"

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 21:47 от midnight__sun

# 407
# 408
Ханде и Disney+ са в тренда цял ден.

"Публикацията на Ханде Ерчел за Nocturne беше посланието с най-висока ангажираност за седмицата в социалните медии."

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 22:09 от midnight__sun

# 409
Пънар Дениз е много талантлива и ще е хубаво ако тя е следващата партньорка на Керем. Ще се радвам и поради още една причина - брюнетка е. 🤣 Повърхностна съм малко, но не ми харесва с руси и рижави. Споменавала съм и преди колко странни са ми един до друг с Биге Юнал в СЧК.

Нинче, ти няма ли да се изкушиш да се разпишеш пак 🙃
Не се сещам за други толкова последователни като Миси в сутрешния поздрав и ти при харесването на публикациите.
И да не придаваме важност на лайковете прави впечатление, че още някой е на твоето мнение или му харесва как е поднесено независимо, че може да е на противоположното...
С цялото това отклонение накратко имах предвид, че правиш впечатление. 🤗

# 410
  • Кърджали
Пънар Дениз ще снима това лято с Ураз. Юни месец (веднага след финала на сезона на Присъда) започват снимките  сСлед това, наесен е новия сезон на Присъда. Та не ми се вярва между другото да вместо и филм/сериал с Керем..Иначе би му била равностойна партньорка. Но не мисля че скоро ще се случи.
Това че Пънар и Керем ще снимат заедно,нтъга от фалшив профил в Туитър имитиращ профила на популярен блогър. От там без да проверят няколко сайта го прекопираха. И нали една лъжа 40 пъти...

# 411
Гамзе е качила това стори и е написала
"Направих снимка на Ханде, докато търсих дрехи. Каква красота е това."

# 412
Ясно, Алекс. В такъв случай звучи невъзможно измежду другите проекти Пънар да вмъкне и още един с Керем.

# 413
Да, този слух за Керем и Пънар тръгна от имитиращ профил в туитър, ама много добре беше направено и самата публикация, снимките, изглеждаше достоверно , даже аз се хванах за малко, докато не зачетох коментарите. Joy
А днес по обяд видях, че от dizilah са пуснали инфо и за новия сериал на Айше, който обсъждахме. Летен ще е, от 6.05 започват снимки. Ще се излъчва по Фокс.

Ханде с майка й 🥰🥺🥰

# 414
И стори от Ханде

Този господин който е ви е президент на Дисни за Турция следва Керем и е последвал Ханде

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 23:27 от sani1212

# 415

hande е красива и нереална

# 416
# 417
Превод се появи още вчера и изпревари излизането на интервюто, 🤣но ето го все пак и него
https://twitter.com/FaithSofi/status/1519768870793457665?s=20&am … jgUdhSiWR2QTexoXw

Мирка, добре ти се получава с преводача Hands Plus1 Hands Clap

# 418

благодаря маргарита, но е трудно, затова пиша кратко, така че красноречието ми е лошо

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 23:45 от mirka 76

# 419
Не се притеснявай, Мирка. Става ясно какво имаш предвид.

Общи условия

Активация на акаунт