Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 344
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ето го и  "скандалното" интервю с Ханде с английски субтитри
https://mobile.twitter.com/nocontextsencal/status/1519784184880979970
Опит за превод от английски Joy
Скрит текст:
- Как сте?
- Добре съм , а вие?
- И аз съм добре, благодаря. Как вървят нещата?
- Добре съм, всичко е наред.
- Бяхте на ваканция, предполагам , че е приключила, върнахте се.
- Да, бях на ваканция тези дни, добре беше.
- Сега трябва да задам този въпрос, затова ще го задам, защото двамата бяхте видяни / показани снимки..
- Аз съм много добре, благодаря, всичко е наред
- Щастлива сте, вижда се на лицето ви
- Значи казвате , че всичко върви добре?
- Ти също изглеждаш щастлив днес
- Следкато ви видяхме станахме по-щастливи
- Много си сладък, благодаря.
- Какво правите? Предполагам , че имате срещи?
- Да , работни срещи
- Ще се случи ли ? Ще има ли нов проект?
- Ще има, но все още не е ясно. Когато стане ясно ще ви кажа.
- Ще работите?
- Надявам се. Това е моето намерение, ще видим.
- Филм или сериал желаете?
- И двете, няма значение, ако е добър проект
- Липсва ли ви сетът?
- Липсва ми много
- Но вие от скоро не сте на сета?
- Не , много време мина, от септември не съм работила. Мина много време, наистина ми липсва.
- Може би ще си направите ваканция с Мави
- Аз съм с Мави всяка минута така или иначе, затова тази ваканция ми се отрази добре, да си взема почивка , защото можех последните 8 месеца напълно да ги прекарам с Мави. Няма нужда от повече ваканция, сега сме в работен режим.
- Ще ви питам нещо, разделихте се с Керем, но приятелството ви продължава ли ? В лоши отношения ли сте ?
- Това е много ненужен въпрос, може ли да има такова нещо?
- Значи сте приятели? Виждате ли се ? Говорите ли си по телефона?
Тук Ханде се смее Joy
- Какъв въпрос е това?
- Лош въпрос ли е ?
- Нека да не говорим затова, няма нужда.
- Не можем да направим снимки , ако стоите така.
- Следващият път. Joy

Лека нощ Nature Dizzy

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 02:29 от mikipoli

# 421
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 422
  • София
Привет! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Heart Eyes
Благодаря, момичета! Flowers Hibiscus
Вчера сте "донесли" много новини и догадки за нови проекти на Disney Plus,  Netfliх, Айше Кутлу. А за работните проекти на Ханде, Керем? Информацията пак е малко тука има, ама май няма. Rolling Eyes Особено за Керем.Tired Face
Мики, благодаря за "интервюто" с Ханде. Чета най-разнопосочни коментари в мрежата, не съм сигурна кое е вярно и кое не. Smiling Imp Май пак е актуално - времето ще покаже! Weary

Гледайки старите снимки си мисля, че и двамата, и Ханде, и Керем, сега,  година/ни по-късно, са по-привлекателни и красиви! Grinning Лично мнение. Stuck Out Tongue Winking Eye

Снимки зад кадър на Керем реклама LIPTON TEA, март 2021

И Ханде като лице на Bobbi Brown 2019 г.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 10:02 от Dilemi

# 423
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Туитовете на Керем Бюрсин се превърнаха в песен. Фен на Керем Бюрсин каза: „Има позитивност и в социалните мрежи и туитовете на Керем Бюрсин са най-добрият пример за това. Защо не направите песен с вашите туитове, за да разпространявате тази позитивност?“

https://www.instagram.com/reel/Cc5lblrAzgV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Работата по рекламата за Under Armour продължава.

# 424
  • София
Привет в петък, момичета!   
Толкова са красиви. Очите им блестят, когато са един до друг.

# 425
Здравейте Animal Bee

Дилеми, в мрежата може да видиш какво ли не. Първо - "ашк вар" отборът нищо не може да ги събори и винаги си намират знаци. Joy Второ - хейтърите са на линия винаги и се хващат за всяка дума, жест, поглед. Психопрофили на хората не обичам да чета, освен ако не са направени от нашата съфорумка Катя. Stuck Out Tongue Winking Eye Само на нея имам доверие, но не съм забелязала да прави такива неща, само маркира какво й прави впечатление , без да съди никого. Wink
💫

Страхотен колаж 🤍 

И още един 🎬

# 426
  • София
Нещо много загадъчно, но пък много оптимистично написано от сайта на  Tv Kuşu.
Очакваме новият проект на Ханде. Керем каза, че 6 месеца ще си почива, затова за него нямам очаквания.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 15:11 от БлагаВест

# 427
  • Кърджали
Ханде и Джан Яман? От толкова актьори баш тоя ли? Предварително съм пас, ако бъде потвърдено
Ще чакам да видя Керем с какъв проект ще се появи...

# 428
  • София
Добре че е Ханде Ерчел, та да има за какво да пишат тези турски папараци.
Причакали са бившият приятел на Бамби, Мурат Далкълъч с новата му приятелка Ситаре Акбаш.

Цитат
Докато Мурат Далкълъч дава интервю с приятелката си Ситаре Акбаш, с която е от 8 месеца, той чу въпроса за брака и избяга. На въпросите за брака с бившата му приятелка Ханде Ерчел, за която той написа песни, той отговаряше: „Толкова много го искаме“.
Дали тайничко не се надява Ханде да се върне при него. Таи някакви надежди човека. Може пак да напише песен за нея. А това момиче Ситаре все още седи до него и му се усмихва.    

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 15:35 от БлагаВест

# 429
Ne nada li se Hande potajno da će mu se Hande vratiti?
тези две ръце не влизат в едно и също изречение, едната е излишна
The success of the SCK research has been featured in the news.

# 430
Ето какво мислят фенките на Каан за предполагаема връзка на Ханде с техния любимец, след "интервюто" от снощи: С Гугъл Wink
 „Видяхте ли, че тази няма нищо общо с Каан. Тя или ходи с милионера и е още с клепоухия, който и изневерява с испанката. Оставете вече Каан намира. Човекът има достойнство”.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 431
  • София
Красавец си ни е Керем Бюрсин. И колкото повече трупа годинки, толкова все повече се разхубавява. Като старото вино е.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1520031090731364353

# 432
  • София
Явно днес е денят на колажите! Stuck Out Tongue Winking Eye
От сериала и он реала. People Two Men Holding Hands

Преди една година  29.04.2021People Couplekiss

# 433
Докато не излезе някое интервю и не се задават добре познатите въпроси на Ханде и Керем съвсем съм си наред и съм приела раздяла, нови половинки, всичко. 🤣
Но появи ли се нещо ново и увисне ли даден въпрос насочен към някой от двамата без отговор, любопитството ми отново надделява и започвам да гадая🤣

Между другото очаквах да я засипят с "комплименти" за пореден път феновете, но нагледах в Туитър и явно тези, които следвам са добронамерени. Има коментари от рода на "щом Ханде не е потвърдила, че са разделени с Керем, значи не са" 🤣

Умее да се владее, на глупави въпроси даваше закачливи отговори и в крайна сметка нито потвърди, нито отрече. И за Керем, и за Каан. Когато индиректно я питат за втория, а тя отговаря в ед.ч. 🙃😅 изглеждаме така

Но това състояние трае само докато пак не я споменат в едно изречение с Каан, а Керем със Стефи. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 434
Линде, къде ни го припомни този Мурат Д., много станаха маймунките на клона. Joy

За бъдещ проект с Джан ще запазя неутралитет, докато научим повече подробности. Ако изобщо има нещо вярно. Sunglasses

Миси, и ние като фенките на Каан, искаме Ханде да е с "клепоухия" (как са го измислили Joy) , но никой не ни пита нас. Disappointed

Мисля, че и преди сме го споделяли, но днес ми попадна отново. Цели 80 кадъра с ЕдСер целувки и пак има липсващи. Аз на пръв поглед виждам две , които ги няма. Stuck Out Tongue Winking Eye

И две стари любими мои снимки 🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт