Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 351
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И отново се "разследва" чие е отражението върху колата на Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye
Предполагам, че ще се обсъждат такива неща, докато не започнат реална работа, снимки пред и зад камера, колеги, сюжети и т.н. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 17:43 от Dilemi

# 436
  • София
И отново се "разследва" чие е отражението на колата на Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

Ха сега де! Не е на Керем, не е и на Каан, още по-малко на Атасай. А, пропуснах не е на Мурат- 1 и на Мурат-2. На някой нов ще да е. Ех, тази Ханде. Какво стълпотворение от мъже е около нея. Съвсем ни ошашави.      

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 19:55 от БлагаВест

# 437
Нова мини реклама на Атасай с Ханде. Не е тази от Дубай. Стари кадри, заснети преди 4 месеца при предната реклама, но не бяха включени в нея, сега го пускат като самостоятелно клипче.
Нашите майки се грижат за нас,
 Сърцата им бият с нас,
 Те зависят от нас с любов,
 Atasay подхожда на нашите майки, които заслужават най-доброто от всичко.

https://mobile.twitter.com/atasayjewelry/status/1520058057845321729
Едит: Сега прочетох, че клипчето е пуснато по повод Денят на майката, който в Турция се празнува на 08.05 🤍
❤❤❤

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 18:38 от mikipoli

# 438
# 439
  • София
Поли, тъкмо и аз попаднах на този клип от рекламата на Атасай. Много красива промоция.

Днес попаднах на едно видео от последното "мини" интервю на Бамби. Подробностите в това видео са много интересни. Видеото е направено в Етилер, районът в който живее Керем, в края на улицата, на която е била интервюирана Ханде. Твърдят, че шофьорът който е карал е шофьорът на Керем. Във видеото се вижда букет от красиви рози на седалката на шофьора.

Този букет от рози не се е появил от нищото. Твърдят, че Керем ги е предал на шофьора и той ги е донесъл и ги е качил в колата. Тези, които са интервюирали Ханде са видяли, че Ханде седи сама в колата и чака шофьора да пристигне. Тогава шофьорът е донесъл този букет. И веднага ни припомнят, че Керем беше обещал, че всеки месец той ще подарява букет от цветя на Бамби.
В интервюто всички чухме, че името на Каан въобще не се споменава. Питаха как се чувства и тя отговори "добре". Чухме, че я попитаха за Керем. Дали се чуват по телефона. При което тя през смях отговори, че това е странен въпрос. Не даде никакъв конкретен отговор. Но видимо е била много усмихната и е изглеждала много спокойна и щастлива.
Ханде е свързана с агенция и не може да говори каквото си поиска. Има ограничения. Все още не е подновила договора си, който изтича в края на м. май. Очаква се след този срок, тя да премине в друга агенция.

А това отражение в колата е на шофьора, който е донесъл букета и сега и отваря вратата. До този момент Ханде дава интервюто без да излиза, само с леко отворена врата.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:44 от БлагаВест

# 440
Привет, момичета,
Да се включа и аз със мнение относно личния живот на Ханде. След като прочетох някои от мечтите, надеждите, твърденията и предположенията, които успях да си преведа с гугъл от разни езици, за себе си реших, че от всичко прочетено може да излезе един типичен турски сериал с няколко сезона.

# 441

Purple Heart Yellow Heart

И на мен, Сними, на сериал започна да ми заприличва... Почукай на вратата ми, сезон 3🤣

Мики, знам, че не е в твой стил... Иначе щях да предложа да ни пуснеш една анкетКа след вчерашното интервю и дали все още сме на мнение, че ХанКер са разделени - да, не или още не е ясно 🙃🤣

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 19:40 от Margarita N.

# 442
# 443
  • София
Керем е лайкнал тази много мила снимка. .

Ханде е като гръцка богиня, с нейният вроден финес.

# 444
Марги, ако в анкетата се гласува само от коментиращите и от позитивните хора на балкона, тогава нека има. Без ортодоксални! Satisfied

Красота

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 20:52 от midnight__sun

# 445
Клюка:
"От няколко седмици са започнали преговори за сезон 2 на сериала "Халка" с участието на Ханде, Каан и Серкан Чайоулу."

Днес дори е имало среща между Каан, режисьора Волкан и Серкан.

Има вероятност ако проектът се осъществи да се излъчва в канала на "Дисни+".

# 446
  • София
Слънчице  

Тази снимка на Керем не съм я срещала до сега. Сигурно е нещо ново.

Двама прекрасници. Живота е много странен. Няма нищо случайно в него. Събра ги на сета и ги направи толкова популярни в целия свят.

# 447
Надявам се на повече новини за работата на Ханде Simple Smile

# 448
Линде, снимката е от декември 2020.

Sparkling Heart

# 449
Хайде отново да я сложа тази красавица
Тук са с по-хубаво качество кадрите 🥰

Сними, Марги, на мен ми се струва , че сезон 3 е повече в главите на феновете, отколкото в действителност , но това си е мое мнение. Stuck Out Tongue Winking Eye Няма да налагам вето на вашите мисли и чувства. Hug

Миси, много интересен слух донесе, отдавна се говори за втори сезон на Халка, да видим дали ще се сбъдне този път. Sunglasses

Линде, снимката не е нова, от декември е , но не знам защо се завъртя днес. Керем приключи снимките на Under armour и се е покрил сега някъде да почива ,а на феновете им липсва и разнасят стари снимки из мрежата с етикети, че са от днес.🤷‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт