Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Animal Bee Ха,ха... веднага се включвам в несъществуващата все още анкета.

Знаете непоправим оптимист сам! Днес изгледах клип на английски в Туитър, там се застъпваше следната нишка. Керем и Ханде са си купили къща, чийто адрес знаят само най-близките им /и лудите оптимисти, като мен.../. Всичко е хипотези ... ,гадания..., може би и рекламна политика за/против на всички, които правят парички на техен гръб.
 Вълненията са за нас! Славата и успех са съпроводени не само с аплодисменти.
 Започва да ми прилича на историята и любовта между Роми Шнайдер и Ален Делон, който до смъртта й, я нарича кукличке и т.н., тъжна история.
Моля се за слънце в дните на Ханде и Керем и ЛЮБОВ!:revolving_hearts:

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:03 от Yassy_N

# 451
  • София
Animal Bee Ха,ха... веднага се включвам в несъществуващана все още анкета.

Знаете непоправим оптимист сам! Днес изгледах клип на английски в Туитър, там се застъпваше следната нишка. Керем и Ханде са си купили къща, чийто адрес знаят само най-близките им /и лудите оптимисти, като мен.../. Всичко е хипотези ... ,гадания..., може би и рекламна политика за/против на всички, които правят парички на техен гръб.
 Вълненията са за нас! Славата и успех са съпроводени не само с аплодисменти.
 Започва да ми прилича на историята и любовта между Роми Шнайдер и Ален Делон, който до смъртта й, я нарича кукличке и т.н., тъжна история.
Моля се за слънце в дните на Ханде и Керем и ЛЮБОВ!:revolving_hearts:
Яси и аз на няколко пъти попадам на такава информация. На мен не ми пречи да си гледам на живо трети сезон на "Почукай на вратата ми". Даже ми харесва повече този сценарий. Има от всичко по малко в него. А папараците и "антите" нека си злобеят.

# 452
Нахлувам с "мръсна" газ, за да споделя целия клип на Ханде. Много красиво това момиче, май се е редила няколко пъти на опашката като са раздавали красота:joy:

# 453
  • София
Ето едно чудесно видео с превод със субтитри. На 2:31 се вижда как шофьорът пристига и влиза в колата с букет цветя.
Коментарът е, че нарочно два дни са се забавили с качването на това видео. Целта на печата  е бил "пари". Имали са нужда от пари от заглавията в различните издания. А те бяха разнопосочни. Във видеото много добре се вижда, че никой не задава въпрос за Каан. А два дни се тиражираше, че Ханде си била признала индиректно за връзка с Каан. Поставиха името му между изреченията, за да могат хората да повярват. Ханде не спомена Каан нито веднъж.

(Аз не мога да разбера, докога ще има толкова наивни хора, които ще се връзват на всичките тези лъжи и манипулации?  Може би, защото е много по-интересно да има някаква драма. С каква лековерност се вярва на тези неща, но когато се твърди обратното се започва едно съмнение дали не са фенски мераци и фантазии.)

Попитаха Ханде дали е имало раздяла с Керем и дали в момента продължава приятелството им. Дали има някакво напрежение между тях или не. При което Ханде му отговори "Много безполезен въпрос. Може ли да има такова нещо?". На което репортерът веднага контрира с въпрос: "Ооо, значи сте приятели. Виждате ли се? Говорите ли си помежду си, по телефона?" Ханде се засмя и попита: "Какъв е този въпрос"?

Ето го и самото видео!

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 23:44 от БлагаВест

# 454
Ханде е прекрасна актриса , много талантлива и красива. Всички онези които говорят с злоба за нея са просто завистници. В интервюто не директно Ханде си потвърди че е с Керем , НЕ отрече връзката си с него да е приключила. Всички останали коментари за връзка с Каан мисля че абсолютна лъжа и тия папараци трябва да престанат най-накрая пишат глупости и лъжи.
Сладка Мая

# 455
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Извинете ме, че само ви четях. В момента е такъв зор при нас, че едва гледам от умора.

В медиите намерих следната информация. Няма да слагам вече кавички, когато цитирам чужд текст, защото се добавят едни излишни знаци като / до кавичките. Ще използвам курсив италик.

Зад кулисите се носи такъв слух за партньора на Джан Яман, че ако се случи, земята ще се разклати!

Продължавайки актьорската си кариера в Италия повече от година, успехът на Джан Яман в чужбина е легендарен. Красивият актьор ще дойде в Турция съвсем скоро и ще се появи на снимачната площадка на сериала El Turco, който ще се снима за Disney Plus. За името, което ще бъде партньор на Джан Яман за тази поредица, в бекстейджа се върти бомба име.

Джан Яман се превърна в един от най-известните актьори в Италия за много дълго време. Успешният актьор е играл там в телевизионен сериал и много реклами. Проектът му Сандокан, който го накара да се установи в Италия, постоянно се отлагаше.

Красивият актьор наскоро подписа с Disney Plus, който ще започне излъчването си в Турция на 14 юни. Яман ще изиграе главната роля в телевизионния сериал El Turco, който ще бъде заснет от Ay Yapım. Въпреки че е минало много време от сключването на споразумението, не е направено изявление за половинката на Джан Яман.

Направеното твърдение обаче имаше ефекта на бомба. Според това твърдение името на Ханде Ерчел се споменава за партньора на Джан Яман в задкулисието. Отдавна се разбра, че Ханде Ерчел, която достигна върха на кариерата си след успеха на телевизионния сериал Sen Çal Kapımı (Любовта е във въздуха) е подписала договор с Disney Plus. Все още обаче не е решено какъв ще бъде проектът.

Следователно е възможно Ханде Ерчел да играе като партньор на Джан Яман. Ако това твърдение се реализира, се смята, че двамата актьори, и двамата са постигнали голям успех в света, ще подпишат много успешна продукция.

Междувременно от доста време се говори, че световноизвестна актриса ще придружава Джан Яман в сериала El Turco. Въпреки че се говори, че това име ще бъде обявено скоро, всеки път все още няма обяснение.

Сериалът El Turco, режисиран от Улуч Байрактар, който е режисьор на успешни телевизионни сериали като Ezel, Babil и Karadayı, ще се развива по време на османската обсада на Виена.

Сериалът ще бъде адаптиран по романа El Turco от историка и писател Орхан Йениарас. Книгата разказва за неизвестното от обсадата на Виена, която се състоя по време на управлението на Мехмед IV от Османската империя.

Книгата на Orhan Yeniaras EL TURCO

Романът разказва историята на автентичен герой – турски офицер, който вдига въстание и освобождава италианско село от ръцете на феодалите.

Разказва се за село Моена в района на Таренто в Италия и за турската култура, която съществува от 323 години в това село. Изненадващата история на това именуване започва точно преди 323 години. II. След обсадата на Виена османски войник намира убежище в малък град в Италия. Този умиращ еничарски войник се лекува от селяните. Когато се оправя, се жени за момиче от селото. Войникът, когото жителите на града наричат ​​El Turco, се бунтува и защитава селото срещу несправедливите данъци, които херцогството изисква от хората по това време. Хората от този край харесват неговите турски обичаи толкова много, че и след смъртта му тези турски традиции се запазват живи.

Истинското име на Ел Турко е Хасан. Но той е известен по-скоро с прякора си, отколкото с името си. Тъй като е едър и борбен в сравнение с връстниците си, получава прякора Балабан, граблива и хищна птица - ястреб. Той е еничар, живял по времето на Мехмет и Мустафа. Балабан не е обикновен еничарин, а османски разузнавач, постигнал важни успехи. Той облагодетелства много армията по време на обсадата на Виена. Този турски офицер, който се изявява като шпионин, много обича страната и нацията си. Освен това заслугите на този турчин, който говори много чужди езици, са включени в книгата, както следва: Балабан оказа много полезни услуги на държавата. Знаейки немски и италиански в допълнение към руския, той няколко пъти е влизал и излизал от Венеция, Виена, Берлин и Рим, прикрит, за да събира разузнавателна информация. По време на тези си задължения той се обличаше предимно като свещеник.

Ето и краят на историята:
Нашият Ел Турко, който носи мир, спокойствие и изобилие в Моена, се жени за Мариана, която го спасява, и живее в това очарователно село до края на живота си. Оттогава село Моена е известно като La Turchia или Rione Turchia.

Източник: http://www.moenacafe.com.tr/moena-hikaye.html

Каква ирония на съдбата отново, ако се окаже вярно. Джан Яман ще играе El Turco, а така наричаха Керем Бюрсин при посещението му в Испания.

За втори сезон на Халка се говори от края на първия, който изгледах с огромен интерес. Един от главните герои, обаче е зает да прави страхотна роля в Присъда. Мехмет Йълмаз Ак, който привлече голямо внимание с образа на прокурор Парс:

От Халка:

Мехмет Йълмаз Ак и в Халка направи запомняща се роля! Бяха невероятни да си правят номера - той срещу Серкан Чайоглу и Каан Йълдъръм. В сериала Каан си падаше по Хазал Субашъ, а Серкан по Ханде:

Кои сме гледали Халка? Слагам източника на сюжета в скрити, за да не го четат тези, които искат да го гледат:
Скрит текст:

Във Vbox7 има преведени сериите с български субтитри:

https://www.vbox7.com/search?vbox_q=%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0% … 1%81%D1%83%D0%B1.

Момичета, Sparkling Heart гледам снимките на Ханде от рекламата и ми се сви сърцето. Тя не може да подари нищо на своята майка. Our mothers take care of us, their hearts beat with us, they’re connected to us with love 🥺🦋 - Нашите майки се грижат за нас, сърцата им бият с нас, те са свързани с нас с любов 🥺🦋

Благодаря много за отговорите за сериалите!

Весели майски празници! Бъдете много здрави и щастливи! Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 00:15 от Mira07

# 456
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Права си Mira, как ли се чувства Ханде?

"Промених се и започнах да живея, както ти живя - без граници и обградена с любов. От теб се научих да бъда смела - ти ми позволяваше да преминавам границите си. Благодаря на Бог, че успявам да живея живот, какъвто ти би искала за мен. С теб мечтаехме да направим заедно много неща - ти ще ги осъществиш в морето от безкрайността, а аз ще те съпровождам оттук. Ти винаги ще бъдеш част от мен и аз ще живея на земята изпълнена с живот, доколкото това е възможно, мила мамо...", са думите на Ханде."
Наистина една от най- големите загуби е да изгубиш родител, а когато има дни, като деня на майката или Р.Д. или деня на смъртта, са много трудни, дори със всяка изминала година не става по-лесно, напротив става все по мъчно. Затова на Ханде и пожелавам да има много сили да продължи, и още повече да грее и да ни радва със своята красота и доброта, и с нетърпение очаквам новите ѝ проекти. Sparkling Heart

Ако наистина започнат да снимат втори сезон на " Халка"  много ще се радвам, така съм се забавлявала с всички  техни номера. Преди казваха, че ще има втори сезон, после казаха, че Ханде е отказала, но ако все пак има, ще е страхотно. Heart HeartHeart

# 457
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 458
Добро утро момичета. Прекрасни събота ви пожелавам.

# 459
Добро утро, момичета! Yum
Не, че има нещо ново да кажа, но ще се обадя все пак, още повече Мики тук ме споменава от време на време. Smile Та ... по повод Ханде и папараци напоследък. Изгледах клипчето, прочетох превода и общата ми оценка е, че папараците задават всякакви глупави въпроси, за да стигнат до пикантерията. А тя е Ханде - Керем. (Въпросът за Мави го възприемам като провокация - надсмиване.) Справя ли се Ханде със ситуацията? Не бих казала. Smirk И без да навлизам в подробности, само ще кажа, че самата й поза (наполовина в автомобила, наполовина навън) говори за несигурност - хем се показва и демонстрира добро настроение, хем е готова да избяга. Не ми е естествена на мен и това е. Виждала съм я естествена и уверена в себе си. Не и в тази ситуация. Каквото и да се е случило, то не е преработено и преодоляно...
Спокоен и успешен ден ви желая и бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 460

Добро утро!
Слънчева събота, хубав пролетен ден момичета!

Ведро настроение, игнорирай лошотията!
Свежест, светлина и позитивизъм в снимките на нашите любимци.
"Бъдете щастливи не защото всичко е красиво, а защото съумявате да видите нещо красиво във всичко около вас."

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 08:47 от Yassy_N

# 461
Добро да е!🙃

https://www.diariovasco.com/gente-estilo/kerem-bursin-populariza … p;_tcode=M3Zyb3c2

Ако съм разбрала правилно тази изпълнителка е събрала в песен туитовете на Керем, за да разпръсне от неговия позитивизъм Sweat Smile

https://www.instagram.com/reel/Cc5lblrAzgV/?utm_source=ig_embed& … _campaign=loading
Иска регистрация май, като разглеждах през сайта по-горе се виждаше, но сега не става...

Катя, и на други ни беше интересно какво мислиш по въпроса Wink

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 08:43 от Margarita N.

# 462
Добро утро, прекрасни!
Желая ви чудесен почивен ден и ви изпращам пролетна красота от Истанбул.

Животът скрит е в дребните неща.
В жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта,
с човек, умеещ да прощава грешки.
В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.
В стремежа да запазиш своя дух свободен
в несвободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.
Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите, непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те остават спомени след време…
                        Бисерка Каменова
[/img]
И да, Истанбул наистина е "залят" с реклами на Хайде - билбордове, плакати,  рекламни клипове.

Съжалявам за качеството на снимката.
Отварям хладилника в хотела и там ... Керем/ Липтон/ Heart шегичка:heart:

# 463

Бабче, ей така се прави, благодаря! Да отскочи някой до Истанбул по това време от годината и да не ни покаже лалетата не бива 🙃
Много го обичам това стихотворение на Бисерка Каменова, което неведнъж съм го срещала из нета с автор Дамянов, но в крайна сметка разбрах, че не е негово.

# 464
  • София
Здравейте, момичета! Heart Eyes Леки и спокойни почвни дни ви пожелавам. Grinning
Мира, Flowers Hibiscus благодаря за информацията! Не съм гледала филми с Джан Яман, но съм виждала негови снимки, и не знам как биха стояли с Ханде като двойка. . Вижда ми се малко груб и първичен, ама ... все пак зависи от ролята. Sunglasses
Катя,  Flowers Hibiscus с интерес прочетох мнението ти. Загледах се в детайлите, на които обръщаш внимание. Благодаря ти, с интерес чета постовете ти! Grinning
Линде, Flowers Hibiscus

и Ханде Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 11:47 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт