https://www.youtube.com/watch?v=KdBuETL-0S0
БлагаВест
,Скорпионс - "Може би аз, може би ти"
,

По това отношение Ханде пък е хвалена от всички. Определят я, че е с нулево его. Дори Керем го е казвал, в онова интервю в колата с Езги Мола. Идваща винаги по-рано на сет, само работа й е в главата.
Досега всички, с които е работила се изказват ласкаво за нея. Запазила е добри отношения и не е имало скандали по сетовете.
Може пък това да е.

В късния следобед и аз да се разпиша. С извинение, че не слагам
, но знаете, че ви чета от телефона.
Не бих искала /не че някой ще ме пита/ Ханде да играе с Джан. Той е не само с голямо его, но /за мен/ не е добър и като актьор. Следя го. Готов е на всичко, за да успее. То не бе годеж с Дилета Леота, то не бе парфюм, то не бе издаване на книга, то не бе засаждане да дръвчета с украинчета...И в това няма нищо лошо, ако имаше добро актьорско присъствие. А последното му "представление" с хеликоптера до Монте Карло и афиширането, че е с дрехи на Долче & Габана, няма да коментирам. Та, поради реч причини не ми се иска Ханде дa се вкара в този сериал. Но това е личен избор. И не, не съм предубедена. Финесът, който има тя хич, ама хич не ми се връзва с физиката на Джан. /моля да бъда извинена от феновете на Джан/
Относно Каан нямам мнение. Не съм гледала "Халка", но зная, че е завършил в Лондон. Приятели са с Ханде, а може би вече и нещо повече /според мен/, но спирам до тук.
Относно поведението на Ханде, когато даде интервю. Ами на мен също не ми е ок държанието й. Да, има нещо, което крие. Katya_I , напълно съм съгласна с теб /# 459/. Чудно ми е защо снимките излизат на порции. Интервюто е взето преди Ханде да влезе в офиса. 
Нещо, което ми хареса - семейство Йълдъръм са самостоятелно на почивка. Винаги съм смятала, че семейството е най-важно в живота, но никой не може да живее живота на друг. За това съм писала. Лелята е прекрасно нещо, но тя не е мама.
И разбира се, че няма да подмина Керем. От него очаквам изненада. Винаги е обвит в тайственост. Когато има да казва нещо, го казва направо. Когато не, реже веднага с няколко думи. Харесвам поведението му. Е, не е нещо, което не знаете. Дали ще подпише с Дисни+, дали ще играе в Испания, дали ще си даде още малко почивка, зная, че ще се появи с цялата си харизма и смиреност, които носи в точния момент. А това не се учи. Това го носиш в себе си.
А аз прекалих с писането. 
-Така е, прекали - каза Керем и ме погледна странно. Какво ли още щеше да ми каже? 

Препоръчани теми