Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 777
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Нов пост от Ханде

Харесва ми, че рекламира стабилни марки. Никак не искам да я виждам като сестра си и другите там инфлуенсърки на дребно, да рекламира почистващи препарати. Satisfied До момента всичко е премерено.

https://www.instagram.com/p/Cc-nEiUKfuJ/

# 481
За Халка ми стана интересно. Не че е невъзможно след толкова време пак да се съберат, но не знам има ли други турски сериали с няколко години разлика между заснемането на сезоните или този ще е изключение 🙃
  Не мисля ,че има такъв сериал . Аз се учудвам ,че постоянно се тиражира подобна новина ,поради факта, че сюжетът  на сериала се върти межди няколко фамилии ,а не между двама главни  и да успееш да уцелиш толкова хора свободни 🤔. Дори и с примамливи хонорари ми се струва невъзможно . А и съм останала с впечатление ,че рейтингът по време на излъчване не е бил особено висок и от преждевременно приключване го е спасило това ,че се е излъчвал по националната им телевизия. Ако някой има по - ярки спомени може да сподели как е било .

# 482
Сезария, виждам, че си забелязала липсата на целувки в Халка , това е точно заради националната телевизия ,всички сериали , които се излъчват по TRT1 са само с държане на ръце и после директно забременяват и раждат. Joy Ако наистина има 2 сезон и не е по TRT1 , ще има и по - страстни сцени. От Халка съм гледала само 1ви епизод и там Ханде помня, че се появи съвсем за кратко , главните герои са много и не знам и аз как биха се събрали отново, дори половината, че да скалъпят сюжет. 🤔 И на мен ми се струваха в сферата на фантазията тези слухове за втори сезон, но почвам да си мисля, че може и да има нещо вярно. Ролята на Ханде там е наистина различна от това, което е играла и тя беше казвала в интервюта, че е харесвала много героинята си Мюжде. Ще поживеем и ще видим кое е истина и кое не.

Марги, ослепяла съм явно, чак като ми писа я видях. Joy

Новите снимки от Ханде са страхотни! Heart Eyes Добре, че Дефендера трябва да се рекламира, че да я видим. Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 483
Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 19:29 от mi_si

# 484
# 485
  • София
Още малко Ханде Flowers Hibiscus

и за баланс Hands Metal

# 486
Ханде е харесала този туит Sweat Smile

# 487

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 22:32 от mirka 76

# 488
Мики, не че е важно, но щях да ти казвам, че се сетих и за други пропуснати в колажа Kiss Joy

Слънце, 9 от 10🤘🤣

# 489
# 490
Феновете творят 🤎

Животът е нещо като каране на сърф. Понякога има повече вълни, понякога по-малко. Понякога се справяш добре, а друг път по-лошо. Но важното не е да не падаш, ако паднеш, ще се изправиш отново на дъската. Важното е да не се удавиш.

Лека нощ.Nature Stars

# 491
https://twitter.com/AdharaBolat/status/1520508973375377409

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 01:17 от mirka 76

# 492
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493
  • София
Добро утро! Heart Eyes Приятен и спокоен да бъде първият ден на месец май! Grinning

Линде, Flowers Hibiscus

# 494
Месец май е първият от годината, който не съдържа буквата р.  Да е слънчев и той, и настроението ни Party
Почивни дни, време за нас и любимите ни хора, пътувания Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт