Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
За светлината с любов!
https://www.youtube.com/watch?v=KdBuETL-0S0
БлагаВест,
Скорпионс - "Може би аз, може би ти"

# 466
Здравейте, момичета!
Пия кафето и Ви чета. ☕

Благодаря за разясненията относно скрития текст! Научих нещо ново. 😊

Относно темата за Ханде и Керем дали са заедно... Според мен по-скоро не... И не защото е свършила любовта, а заради огромен натиск от фенове, семейства и най-вече мениджъри. Техният успех като двойка на екрана и в реала засенчва всичко, включително и проекти, които не са започнали. Струва ми се, че на някой не му беше изгодна такава ситуация. Един ден обаче, когато нещата се успокоят, може пък да дойде тяхното време да бъдат заедно. 🍀❤️

Каан и Ханде са стари приятели от времената на Халка. Като цяло екипът на Халка беше изключително сплотен. Всички подкрепиха тогава Ханде в най-тежкия момент, а именно загубата на нейната майка. Доколкото чета от феновете, Каан учи в Лондон и в някои от тези периоди са се срещнали с Ханде... имам предвид, че не е някакво планирано романтично пътуване. Ако наистина се планира втори сезон на Халка, напълно разбирам защо Каан и Ханде са се видяли. От интервюто на Ханде не стана ясно нищо. Аз само разбрах следното: държи да говори в единствено число, променя темата на разговора и ѝ е дотегнало от тъпи въпроси. Журналистите не я попитаха директно за Каан, но споменаха нещо от рода, че искат да я попитат относно снимките на двамата, които се въртят из мрежата. Точно в този момент тя каза обща фраза и не ги остави да си довършат изречението. Лично на мен това не ми звучи като потвърждение, както турската преса се опитва да го представи. И пак казвам, ако има нещо, Ханде сама ще го оповести 😁

Аз сигурно ще съм от малкото, които биха се радвали Ханде и Джан да работят заедно. Той има талант и харизма, но много его. Наистина много. Все пак обаче говорим за актьор, който вече работи и е известен на международно ниво. Колко турски актьори успяват да се преборят и да получат главна роля в чисто италианска продукция? Партньорство с него би изстреляло кариерата на Ханде още по-високо, особено в чужбина. Освен това Джан Яман е човек с широк мироглед и на мен много ми се иска Ханде да попие малко от това. 💫

Струва ми се, че Керем е в детокс, но чакам новини и от него. 💕

# 467
https://twitter.com/i/status/1520321537504600066

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 12:01 от mirka 76

# 468
# 469
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Дилеми, прочетох те преди да редактираш. Да минава бързо! Sparkling Heart

Кате, интересни са ни анализите ти. Чета по два пъти минимум. Smile

Гери, също виждам Джан като подходящ партньор за Ханде. Има други двама турски актьори, с които по ми се иска да работи. Но смятам, че от такова партньорство всеки би спечелил. Не следя кариерата на Джан в детайли, не съм гледала негови сериали досега. Не съм обременена от сериала с Демет и разделението, което в последствие е станало. Виждам прилика с Керем и двата сериала. Мъжете от тези проекти са много по-канени в чужбина, поради факта, че аудиторията на турските сериали е женска. Ханде и Демет сякаш остават в сянка.
Не знам какво му е егото, но щом много от вас го пишат, явно му е в повече. Satisfied По това отношение Ханде пък е хвалена от всички. Определят я, че е с нулево его. Дори Керем го е казвал, в онова интервю в колата с Езги Мола. Идваща винаги по-рано на сет, само работа й е в главата. Smiley Досега всички, с които е работила се изказват ласкаво за нея. Запазила е добри отношения и не е имало скандали по сетовете.
Януари също имаше слух за евентуално партньорство покрай Дисни+. Но пък вчера се заговори и за евентуален втори сезон на Халка. Говори се още от миналата година всъщност. Thinking Може пък това да е.

# 470

Мисля, че и преди сме го споделяли, но днес ми попадна отново. Цели 80 кадъра с ЕдСер целувки и пак има липсващи. Аз на пръв поглед виждам две , които ги няма. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мики, гледах го и снощи колажа, но не мога да се сетя кои са липсващите 🙃 Освен, че в асансьора целувките бяха две, мисля, че и когато бяха на кино имаше (дали целувка или прегръдка беше обаче 🤔). В първите епизоди пред приятелките на Еда също май имаше целувка по челото...

Преди не сме го слагали мисля, има едно видео, него няколко пъти 😜

# 471
Да видим сега дали съм научила за скрития текст 😅

Скрит текст:
От сериалите на Джан Яман препоръчвам Erkenci Kus и Dolunay. Италианският сериал ще започне по Rai Uno през есента на тази година под името Viola come il Mare

Керем се е завърнал в залата след банкета с хамбургери 😀 Ново е от днес.

Снимка от любим епизод:

# 472
И в цвят.

🔥🔥

Джан Яман не съм го гледала досега. Преди години го споменаваха с изказването му за либидото, най-вече с това съм го запомнила 😜 Иначе някои го определят като красив и талантлив, да ги събират с Ханде, защо не... може и да им се получи 🙃

# 473
Ако Ханде държи да изиграе роля на силна жена, както нееднократно е казвала, не мога да си я представя в проекта на Джан Яман. Там жената си я представям като поддържаща главния герой.
Нея по-скоро ми се иска да я видя в сюжет от рода на "Ерин Брокович".  Силна жена, с кауза и бореща се да постигне целта си и най- вече да помага на околните. Като такава си представям и самата Ханде. Grinning

# 474
На второ място в HBO Латинска Америка. Първенец в Чили, Мексико, Бразилия, Колумбия и Аржентина.  Hands Muscle

Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 15:25 от midnight__sun

# 475
Bell В късния следобед и аз да се разпиша. С извинение, че не слагам Hands Plus1 , но знаете, че ви чета от телефона.
Сега съм на лаптопа и няма да се връщам, но искам да споделя някои неща.
Bell Не бих искала /не че някой ще ме пита/ Ханде да играе с Джан. Той е не само с голямо его, но /за мен/ не е добър и като актьор. Следя го. Готов е на всичко, за да успее. То не бе годеж с Дилета Леота, то не бе парфюм, то не бе издаване на книга, то не бе засаждане да дръвчета с украинчета...И в това няма нищо лошо, ако имаше добро актьорско присъствие. А последното му "представление" с хеликоптера до Монте Карло и афиширането, че е с дрехи на  Долче & Габана, няма да коментирам. Та, поради реч причини не ми се иска Ханде дa се вкара в този сериал. Но това е личен избор. И не, не съм предубедена. Финесът, който има тя хич, ама хич не ми се връзва с физиката на Джан. /моля да бъда извинена от феновете на Джан/ 
Bell Относно Каан нямам мнение. Не съм гледала "Халка", но зная, че е завършил в Лондон. Приятели са с Ханде, а може би вече и нещо повече /според мен/, но спирам до тук.
Bell Относно поведението на Ханде, когато даде интервю. Ами на мен също не ми е ок държанието й. Да, има нещо, което крие. Katya_I , напълно съм съгласна с теб /# 459/. Чудно ми е защо снимките излизат на порции. Интервюто е взето преди Ханде да влезе в офиса.

Bell Нещо, което ми хареса - семейство Йълдъръм са самостоятелно на почивка. Винаги съм смятала, че семейството е най-важно в живота, но никой не може да живее живота на друг. За това съм писала. Лелята е прекрасно нещо, но тя не е мама.

Bell И разбира се, че няма да подмина Керем. От него очаквам изненада. Винаги е обвит в тайственост. Когато има да казва нещо, го казва направо. Когато не, реже веднага с няколко думи. Харесвам поведението му. Е, не е нещо, което не знаете. Дали ще подпише с Дисни+, дали ще играе в Испания, дали ще си даде още малко почивка, зная, че ще се появи с цялата си харизма и смиреност, които носи в точния момент. А това не се учи. Това го носиш в себе си.
Bell А аз прекалих с писането.

Bell -Така е, прекали - каза Керем и ме погледна странно. Какво ли още щеше да ми каже?

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 18:58 от st_ina

# 476

Мисля, че и преди сме го споделяли, но днес ми попадна отново. Цели 80 кадъра с ЕдСер целувки и пак има липсващи. Аз на пръв поглед виждам две , които ги няма. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мики, гледах го и снощи колажа, но не мога да се сетя кои са липсващите 🙃

Целувката от годежа в 3ти епизод и целувката от Еда по врата на Серкан в 13ти епизод. Една от любимите ми. Heart Eyes

Здравейте Animal Bee

Кате, много се зарадвах да те видя, постовете ти винаги ме карат да погледна от друг ъгъл на нещата. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бабче, страхотни снимки си ни донесла, приятно изкарване на почивката. Hug

Дано някой ден се срещнем в други животи, не толкова упорити, не толкова млади, не толкова слепи, нито твърдоглави, без да мислим, само да чувстваме, без гордост, без претенции, дано..
Чарлз Буковски

# 477
От годежа си е там, втората на първия ред 😜

# 478
Може би Халка е сериалът с Ханде ,който най - много харесвам  ( след СЧК , разбира се:grinning: ) . Препоръчвам ! Там видях Ханде в друга светлина и наистина останах впечатлена, въпреки че аз си я следя още от Дъщерите на Гюнеш .Миналата година се заговори за втори сезон ,но уж Ханде отказала, после пък Серкан Ч. /главната мъжка роля / .Бяха странна двойка ,нямаха дори една целувка в сериала ,но имаха своята магия . Много ще се радвам , ако има втори сезон .

Бомба в интервюто нямаше . Не съм и очаквала друго . Стори ми се странно обаче  ,а в на Катя коментара намерих точната дума - фалшиво . Надявам се скоро да видя искрената и весела усмивка !

# 479
Хареса ми, че Ханде говореше в ед. ч. и на който въпрос не й се отговаряше деликатно го отклоняваше. Дори и да има човек до себе си (и той не е Керем), добре е, че не избързва да говори празни приказки и да дава поводи за клюки. Така или иначе ако има нещо и се задълбочи, ще се види и чуе.

За Халка ми стана интересно. Не че е невъзможно след толкова време пак да се съберат, но не знам има ли други турски сериали с няколко години разлика между заснемането на сезоните или този ще е изключение 🙃

Общи условия

Активация на акаунт