Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Еда Flowers Hibiscus

Паралел 🤎

История Heart Exl

Ако трябва да влезеш в битка, за да докажеш на някого , че си струваш, сериозно ти казвам: "тази война не е твоя".

# 556

И аз с кадри от Анталия, непоследователни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
„Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, ти искаш този остатък на живота ти да започне колкото се може по-скоро.“ Flowers Tulip

Gift Heart

# 558
  • София
„Красотата е едно от най-големите изкушения, които човек трябва да преодолее".

Физическата красота е дар Божий, но и проклятие за всеки, който е надарен с нея. Много често става така, че тя носи на своя притежател нещастия и беди, повече отколкото радост и възторзи. Хората, които я притежават знаят тежестта и коварството на това „мнимо превъзходство”, което може да се превърне в истински проблем.
Типичен пример за това е френският актьор Ален Делон. Много пъти този талантлив актьор и оригинален творец е получавал награди за най-красив мъж в различни авторитетни класации, но изненадващо за всички е подчертавал, че самият той не носи никаква заслуга за своята красота, а я приема като външна, природна даденост. Нещо повече — изтъквал е, че тя му носи повече нещастия и несгоди, свързани с открити или зле прикрити прояви на завист и омраза от хора от неговото съсловие, които са го огорчавали и наранявали дълбоко. Подчертавал е, че тя се е превръщала в истинска пречка да бъде възприет, като личност и характер, такъв какъвто е в действителност, а не пречупен през нейната искряща призма. Това му е създавало осезаеми проблеми в отношенията с мъжете и жените в чистия му стремеж да си намери истински приятели и да оформи своя лична среда.
Ханде Ерчел е един жив пример за това да си красив, а същевремено да трупаш толкова много завист и омраза.

# 559
  • София
Миси, Flowers Cherry Blossom Марги,  Flowers Cherry BlossomСлънчице Flowers Cherry Blossom!
Момичета, Heart създадохте ми  особено настроение със снимките,  които поствахте! Grinning

# 560
Flowers Hibiscus Дилеми, да продължавам тогава. Relaxed Имам цял арсенал! Satisfied

Sparkling Heart Flowers Cherries

# 561
  • София
Flowers Hibiscus Дилеми, да продължавам тогава. Relaxed Имам цял арсенал! Satisfied

Скрит текст:
Sparkling Heart Flowers Cherries

Слънчице, Flowers Cherry Blossom запази малко и за преговора утре вечер!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
В очакване: Stuck Out Tongue Winking Eye
Керем ✘ Under Armour 🔥
Керем ✘ Lipton 🍋 🍑
Ханде ✘ New Atasay collection Heartpulse

Gift Heart

Керем § Джанер Revolving Hearts

# 563

Слънчице, Flowers Cherry Blossom запази малко и за преговора утре вечер!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Добре, ще слушкам! Stuck Out Tongue

Заминавам далеч Серкан Болат. Намери ме!

# 564
  • София
Анталия....

# 565

розите не винаги цъфтят

# 566
„Видях, че си идеален и те обикнах. После видях, че не си идеален и те обикнах дори повече.“ Heart Eyes

Gift Heart

Малко ретро Wink

# 567
# 568
Лего - мечтата на Керем 😉. 

💕

# 569
  • София
Началото на снимките на СЧК!
Вижте Ханде как се "губи", като гледа Керем, нищо че все още "Aşk Yok". Тя го гледа възхитена и влюбена.
Този поглед!! В капана на Керем. Очарована от неговата симпатия и харизма.

Общи условия

Активация на акаунт