Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 758
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро момичета! Усмихнат вторник.

# 541
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

# 542
Animal BeeДобро утро, успешен и слънчев ден!
След всичко което се изписа за нашите любимци ...
от доста време искам да споделя това стихоторение на Атанас Капралов -
КЪВ ВЪРХА
Умората изгребва ми дъха…
Но пак пълзя нагоре,
към върха –
към спирката за космоса,
където
целуват се земята и небето.
Там любовта ме чака,
там е Бог.
Там аз съм
горд,
величествен,
висок,
неудържим
и лек като хвъркато.
Там не вони на фауна от блато,
гадинки разни не гнездят по мен.
Там алпинист съм,
в ангел прероден…
Дари ме,
Боже,
с нечовешка сила –
да издържа докрай,
да се изхиля
над вируси,
плазмодии,
бълхи…,
над гнусното си вчера:
Хи-хи-хи!
Аз няма долу повече да сляза
при пищните конкурси по омраза,
при мазните от оргии тела.
Заменям кислород срещу крила!
И нищо,
че сърцето ще е спряло –
животът ще избухне отначало
в мистичната родина на духа…
Но само ако стигна до върха –
до спирката за вечността,
където
целуват се земята и небето.
Animal Hear No EvilДа си пишат...

# 543
  • София
Добро утро и добър ден! Heart Eyes Да е спокоен и ползотворен денят ви и тази кратка празнична седмица ! Flowers Hibiscus

Яси, Flowers Cherry Blossom прекрасно стихотворение. Много, много подходящо. Grinning

Нови/стари или позабранвени снимки Stuck Out Tongue Winking Eye

и нови Heart Eyes

леля Flowers Cherry Blossom и Мави Flowers Cherry Blossom

# 544
Добро утро, момичета!
Ако е вярно написаното за чуждестранната актриса в проекта на Яман и се окаже вярна и новината, за участие на Ема Уотсън в проекта за Ататюрк, чуждестранните актриси в проектите на Дисни ще станат 2.  За да са политкоректни, от Дисни ще трябва да изравнят бройката жени / мъже в проектите им.  Значи чакаме двама чуждестранни актьори в проектите, които предстои да бъдат обявени. Така че аз очаквам бройката да започне да се изравнява от проекта на Ханде. Joy Joy Joy

А сега сериозно. Надявам се Ханде да си избере добър проект и за партньор да има не само добър актьор, но той да е и добър човек. И понеже всеки има различно мнение за това, кой е добър актьор, ще се опитам да предам определението, което преди много години чух от Васил Михайлов. Добър актьор не е този, който играе така, че той да блести, а този който помага на всички останали актьори да дадат най-доброто от себе си на сцената.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 10:04 от Snimi

# 545
Имаше новина още през януари, че партньорката на Яман няма да е туркиня, а ще е чуждестранна актриса. Бирсен също е отговорила тази вечер, че няма да е Ханде. Не знам доколко може да й се вярва напоследък. Така че тези, които се притеснявахте, може да си отдъхнете. Вчера ги виждах като партньори, днес вече не толкова.
Скрит текст:
Ханде няма нужда от никого, за да блести! От 2 години не спира да го прави и да просперира. Ако някой не го вижда или по-скоро го отрича, не е наш проблем. Smirk

Лека нощ! Nature Sparkler

Разбирам те напълно, Слънце. Не съм го гледала, нямам кой знае какви впечатления от него и всеки ден съм склонна да си променям мнението... 😜
Някои са пестеливи на похвали и критики, други не са, а трети като нас просто не се настройват предварително. Има ли смисъл, нас феновете пита ли ни някой 33uu Но с ясната представа, че нищо не можем да променим понякога сме готови да удавим някого в капка вода и често непоносимостта си към актьорите напълно ненужно я пренасяме и върху феновете им...
Ще се намери и за Ханде партньор, разминаха се с Джан Яман.😜

Поздравче. На Мики ще ѝ се стори познато, аз често едни и същи клипове слагам, но са ми любими

# 546
Добро утро, прекрасни! Да ви е слънчево в душите и сърцата!

От 7:30 ч, съм започнала да ви разказвам за Истанбул. Писах, снимки качвах и накрая ... хоп, всичко изчезна.
 Няма да започвам отначало, някой друг ден ще е.
Сега кафенце и пъстро настроение от квартал Балат.
Скрит текст:

# 547
Добро утро Animal Bee
И Керем ви поздравява с чаша кафе. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нямам никакви претенции кой ще е следващият партньор на Ханде, но ако има любовна история в този проект , то нека партньорът й да я гледа така...

..иначе няма шанс да усетя химия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Сними, много добра логика вкара, хареса ми. Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги, естествено , че съм го гледала и естествено, че ще се повтаряш, то си заслужава Heart Eyes

Бабче, много жалко за поста ти и на мен ми се е случвало редовно, без да искам презареждам страницата и всичко изчезва. Confounded ще очакваме по-късно днес или в някой от следващите дни да получиш вдъхновение за пътеписа. Heart Exl

Керем ви посреща, нека и Керем да ви изпрати, с пожелание за прекрасен ден.

# 548
Керем се появи

Ханде май няма да се покаже преди сестра й да се върне от почивката. Изглежда Гъмзе и е отмъкнала  дрехите Joy

# 549
  • София
Сними, Керем все още не се е появил. Няма активност в Инстаграма. Двамата с Ханде имат навика да ни пускат по някоя непубликувана стара снимка, когато се изпокрият.  Но ние сме доволни и на това. Много е секси на снимката.

# 550
# 551
# 552
# 553
Феновете са в очакване на добри новини Blush Flowers Hibiscus

Sparkling Heart

Gift Heart

# 554
Еда: По пътя за морето си помислих... Ако дойде сега лодка и някой ме вземе за ръка. И да отплаваме надалеч в морето...

Общи условия

Активация на акаунт