Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, момичета 🥰
Бях потънала в работа и не можах да се появя. 😁

Да честитя наградите на Ханде и Керем.
Месеци след края на сериала и той продължава да им носи успехи. Дано и със следващите проекти да бъде така.
Честно казано не мисля, че са готови да застанат един до друг на въпросните награди. Към момента не виждам логика да се надявам. Максимум единият ще присъства 🤷‍♂️

Общо взето се надявам май месец да ни донесе яснота по много въпроси...

Керем с нови снимки от UA 🥰

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 19:04 от Анонимен

# 526
Тук, за да блести! Nature Star

# 527
Привет момичета. И аз минавам да ви нагледам, че нещо сте утихнали. Чакам с нетърпение Бабчето да ни донесе снимки и добри впечатления от разходката си, както и завръщането на Линдето. За разкош двама красавци:

# 528
  • София
Привет момичета!
Върнах се след 3-дневно отсъствие извън страната. Починах си и вече мога да се включа активно в темата.
Нашите патрони продължават да жънат успехи. Независимо, че бяха отричани, че сериалът им не струвал нищо, че Ханде не можела да играе, ХанКер станаха феномен. Огромна е любовта към тях от цял свят. Очакваме поредните награди на 18-ти май. Надявам се да ги видим заедно. Защо не? В живота не всичко е логика. Напротив, повечето е антилогика. Ние си мислим и плануваме едно, а то се случва съвсем друго.

# 529
Стилове на пазаруване с Керем Бюрсин .. Stuck Out Tongue Winking Eye

На днешния ден преди една година Flowers Tulip

Gift Heart

Ново:

# 530
Линде Flowers Hibiscus

"На човек не му е достатъчно просто да живее. Той трябва постоянно да се радва на слънчевата светлина, на любовта и на красотата на едно цвете." Flowers Hibiscus

# 531
Гери Hug ,  Линде Hug

Мави си носи подаръците от леля в Дубай Nature Sunny

А сестричките пак си разменят дрехи Grinning

Ханде и мини Ханде Heart Eyes

Незабравими ЕдСер Heart Exl

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 20:32 от mikipoli

# 532

... и аксесоари Wink

Gift Heart

Линде, Hug

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 20:34 от mi_si

# 533
Мави е късметлийка с такава леля 😁

Аз като едно дете да кажа... Сигурно е много хубаво да си имаш сестра, с която да си разменяте дрехите 😀

Гери Hug ,  Линде Hug

Мави си носи подаръците от леля в Дубай Nature Sunny

Ханде и мини Ханде Heart Eyes

Незабравими ЕдСер Heart Exl

# 534
Здравейте , прекрасни !☺❤🌷

Бързо свършват почивните дни. Линде❤ добре дошла ! Може би ще споделиш впечатления , неведнъж съм писала , че много харесвам да чета пътеписите ти.

Flowers Hibiscus 02.05.2021г преди точно 1 година

Flowers HibiscusВ Турция празнуват Рамазан Байрям , наричат го още Шекер Байрям. На празника се събират семействата , по-младите членове искат прошка, раздава се милостиня.

Може би и поради празника ще има по-малко новини и събития.

Flowers HibiscusМного награди спечелиха Ханде и Керем , както и сериала ни. Да си ги припомним

А и още награди  предстоят да се връчат на 18 май

Наградите са признание за труда и професионализма им. За феновете са заслужени отличията , за други не чак толкова. Но не мога да не отбележа, че многобройните им  награди им дават удовлетворение и самочувствие от високата оценка за работата им ,мотивират  ги да  продължават напред с нови творчески проекти .

Flowers HibiscusЧаст от Еда Йълдъз е в дома на Ханде

Flowers HibiscusЛеля и племенница в жълто

Flowers Hibiscus Selfi time

Интересни паралели

Flowers HibiscusПродължават почитателите да коментират в социалните медии за възможен бъдещ професионален партньор на Ханде Ерчел.

С Мигел Анхел Силвестър

С Джан Яман

Възможен нов общ проект на Керем  с Антонио Бандерас очакват почитателите...

Вълнуват се феновете и нямат търпение да се появят потвърдени новини за новите проекти и на Ханде, и на Керем...Но търпение трябва , някой ден и това ще се случи.

Flowers HibiscusНа мен например ми е интересно в какъв жанр бихте искали да видите любимците ни - Ханде и Керем ?
* драма
* комедия
* романтичен/ романтична комедия
* психотрилър
* фантастика
* приключенски
* исторически/ биографичен
* криминален/ шпионски
* военен
* екшън
* спортен/ с бойни изкуства, други/
*музикален филм/ мюзикъл
*  политически
* филм на ужасите
* друг жанр

Аз например бих искала да видя Ханде в турски исторически филм , а Керем или в музикален филм  или в спортен филм свързан с бойни изкуства.
Е, да нищо не зависи от нас / кой ли ще ни попита за предпочитанията / , но просто хипотетично, предполагаемо...

Момичета❤, хубава вечер !

# 535
  • София
С риск да ме замеряте с камъни ще споделя това, на което попаднах преди малко. Пък нали затова е този форум, всеки да споделя това, което е видял.  

ШОК, ШОК, ШОК, както обикновено се пише, за интересните новини.
Ханде и Керем са на тайна почивка в Испания!

Вижте, къде прекарват празника Ид ал Фитър или Рамадан заедно. Снимката, която попадна в социалните мрежи снощи е разбунила духовете на феновете. Испанска страница, която отдава селски къщи е маркирала Ханде и Керем на тази снимка и е засилила слуховете, че двамата са насаме в тези красиви жилищни вили в Испания. Това място е преплетено между село и природа. На снимката са посочени наетите два апартамента, в които нашите ще си почиват. 

Преди това Ханде е подарила пакет с подарък на своята приятелка Гюлнур Гюнеш, която живее в Испания. Приятелката е качила кратко видеоклипче на име: "Празниците дойдоха с Ханде". Тогава в отговор Ханде е споделила това маркирано видео. Няколко часа по-късно обаче е премахнала видеото. Докато феновете се чудят какво точно се случва, парчетата от пъзела се нареждат. Става ясно, че Ханде и Керем са на едно и също място на почивка в Испания. Хотелът, където са маркирани двамата е в Испания. Приятелката на Ханде също е в Испания. Когато това излиза в социалните мрежи Ханде веднага е изтрила видеото.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 21:44 от БлагаВест

# 536
Bell "Понякога човек просто е изморен. Нито е сърдит, нито е самотен, нито е влюбен..." Джемал Сюрея

# 537
Тези окрилените от любов, които съм избрала за аватар си заслужава да ги повторим/потретим. Не знаех, че днес се навършва година откакто е пусната снимката 🙃

Линде, радвам се да те видя отново.
Абе пиши си, ние нима не правим същото... Обществен форум е, никой не е длъжен да се съгласява с теб или да ти отговоря непременно ако не сметне за нужно. Преразказваш каквото си прочела, обикновено идваш и със снимков материал - доказателство, че и друг мисли по същия начин, а ти просто споделяш тук. Дали е вярно, казва ли ни някой...

# 538
Марги, не е пусната тогава, Керем я сподели по-късно на едно стори, обаче засякоха дрешките на Ханде от предишни споделени снимки с Гамзе и Мави и така стигнаха  до заключението , че са от един и същи ден , а именно от празника Рамазан Байрам , който празнуват мюсюлманите и днес, но миналата година беше на 12-13.05 Blush С една дума - миналата година на този празник са били на семейно събиране, а тази година...Гамзе,Джанер и Мави в Дубай, а нашите сладури в детокс от социални мрежи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Heart Eyes

Хоп, онлайн среща на каста на SCK Stuck Out Tongue Winking Eye вижте детенцето на Сарп колко е пораснало Heart Eyes

Любимо гифче с Керем Heart Exl

И едно друго любимо Heart Exl

Лека нощ Nature MoonNature Star

# 539
Имаше новина още през януари, че партньорката на Яман няма да е туркиня, а ще е чуждестранна актриса. Бирсен също е отговорила тази вечер, че няма да е Ханде. Не знам доколко може да й се вярва напоследък. Така че тези, които се притеснявахте, може да си отдъхнете. Вчера ги виждах като партньори, днес вече не толкова. Ханде няма нужда от никого, за да блести! От 2 години не спира да го прави и да просперира. Ако някой не го вижда или по-скоро го отрича, не е наш проблем. Smirk

Лека нощ! Nature Sparkler

Общи условия

Активация на акаунт