Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Adba: "През месец април бяха направени 166 800 (с изключение на Retweet) публикации в социалните медии за #KeremBürsin ."

Хоп, малко статистика и за Ханде Nature Sparkles

За наградите няма да се настройвам предварително, ще видим дали изобщо някой ще отиде. Nature Dizzy

# 511
Ако имате малко свободно време да подкрепим Керем във вота: "Най-красивите турски актьори 2022 (най-секси)"
https://nubiapage.com/vote-the-most-handsome-turkish-actors-2022-sexiest/
.. засега малко изоставаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

Revolving Hearts

# 512
# 513
Здравейте, прекрасни !☺❤🌷

Името на Май
Чичо Стоян

Месеците зимни, летни
се събрали на съвет —
себе си да наименуват,
та в света да има ред:

Януари, Февруари,
Март, четвъртият Април,
а пък петият, немирник,
във цветя се цял обвил.
Та извикали неволно:
— Хубавец е! — м, м, м!
Миризмата му: ай, ай, ай!
И от „м“-то и от „ай“
съчетали име: Май!

Честит 1-ви май - Международен ден на труда! Честит празник , пчелички ! / използвам термина на Мики ❤/

Flowers Hibiscus Днес е Томина неделя - това е първата неделя след Великден, слагаща края на великденския празничен цикъл. Почитаме един от 12- те апостола Тома . Той е  останал известен в историята с прозвището си Неверни, тъй като не повярвал във Възкръсването на Христос , а поискал доказателства.

На празнуващите, честито !

Освен това 1-ви май празнуват имен ден и момичетата с красивото име Мая. Да са живи и здрави , благословени и много щастливи !

Нямам представа дали нашата малка принцеса Мая Башол празнува днес имен ден. Тя ни донесе толкова радост в ролята на Черешка. Да е жива и здрава,  обичана и много щастлива !🍒

Flowers Hibiscus Феновете пишат , че Ханде прилича много на своята баба.

Flowers HibiscusМного се радвам за наградите на   Ханде, Керем и сериала ни. Ще гледаме на 18 май церемонията по награждаването. Те или ще присъстват и ще се държат като приятели или пък няма да отидат ☺, друг вариант май няма...

" Невъзможно е да обичаш, а след това да не чувстваш нищо. Ти или си лъгал тогава или лъжеш сега..."

В Twitter обявиха и други награди - за най-добър турски актьор Енгин Акюрек и най- добра турска актриса Ханде Ерчел , избрани от международния сайт за гласуване
peoplevotes.com.

Flowers Hibiscus  Погледите са в пъти по-достоверни от казаните думи. Очите не лъжат....

Flowers Hibiscus В социалните медии продължава да се пише за " El Turco" , в който ще участва Джан Яман и се спряга за  негова партньорка Ханде Ерчел.

В темата писахте за възможно участие на Ханде в Халка 2. Какво ще избере тя / може би и вече да е избрала /своя следващ ангажимент е нейн личен избор. Надявам се скоро да дойде Видьовден и да станат ясни новите проекти и на Керем , и на Ханде. Аз като техен почитател мога само да им пожелая успех! Какви ли изненади ще ни подготвят ? Аз лично нямам претенции и изисквания с кого да си партнират - дали ще са известни актьори или по-малко известни , дали аз искам да  ги гледам с актриса или актьор по мой вкус мисля , че те са професионалисти и ще направят правилна преценка с какъв нов проект да продължат напред, важното е да е успешен !

Горещо и много секси ☺❤

Момичета❤,желая ви приятна празнична вечер !

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 21:07 от akvamarin007

# 514
Ханде е харесала публикациите в Туитър, на които е обявено, че печели "Турските младежки награди" както и тази заедно с Енгин Акюрек на сайта на peoplevotes.

Напред и нагоре, пък нека си говорят! Trophy

# 515
Ако Ханде убеждава Керем да идат заедно на награждаването, както на снимките по-долу, може и да се появят заедно:joy:

# 516

KissОтново се включвам ...
https://www.youtube.com/watch?v=LoCYfMZSt9I
Анализа на Филан/Филан, конкретика и много психологически анализ.
Сладки сънища! Revolving Hearts

# 517
Nature DizzyNature DizzyNature Dizzy

💙🤎

Лека нощ! Nature Stars

# 518
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

# 519
Добро утро момичета! Слънчев и приятен почивен понеделник ви пожелавам.

# 520
Добро утро и от мен по обяд Animal Bee

Нося ви една песен за добро настроение, пък и едно птиченце ми каза , че от vbox вече можело да се прикачват клипчета за директно отваряне и да пробвам. Joy

">#[/video]

Децата не са разсейване от важната работа, те са най-важната работа. 🤍

# 521
Зад кадър от рекламата и фотосесията за Nocturne Sunglasses
https://twitter.com/Diliana_G/status/1521048974039429120?s=20&am … n_qQaTk_2IUc0gzFQ

# 522
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Nature Fire

# 523

на нашите хенди и керем и на всички мюсюлмани, които празнуват Ид ал-Фитр днес
тъй като съм от Босна и съм научен да живеем заедно (въпреки че не съм мюсюлманин) моите съседи, приятели и аз знаем колко важен е този празник

# 524

Общи условия

Активация на акаунт