Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 773
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро Animal Bee

Важното е не да останеш жив, а да останеш човек. Джордж Оруел

🤍

Ханде е коментирала тази прекрасна рисунка. 🤍

Мирка е споделила вече, нашите хора пак обраха наградите , това са резултатите снощи малко преди срокът за гласуване да изтече. Hands Metal

Марги, страхотен клип , гледала съм го и преди, но колкото повече - толкова повече. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

Да, влязохме в новия месец. 🤍 Няма как да не отбележа вълнението на феновете в туитър от януари насам и отбелязването на началото на всеки нов месец (февруари, март, април) , с надежди за хубави новини от нашите любимци. За хубави новини, свързани с това, което на нас ни се иска, всеки следващ месец аз ставам все по - скептична 😪 , нооо оставам в очакване на хубави новини в професионален план. Очакваме излизането на 3 реклами и информации за нови проекти. 🤍

# 496
Bell Един вълшебен май - за тях, за нас, за всички. Пролетта е магия. Нека се потопим в нея. Revolving Hearts

Bell Няма минало, има преживяно.

Bell Предположенията за бъдещ общ проект продължават. Мнението ми го знаете, а това, което пишат за тях феновете няма да коментирам.

# 497
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Sparkling Heart Flowers Cherries

# 498
Феновете се забавляват на чужд гръб Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoyJoy

И едно интересно съвпадение. Момченцето, което беше в ролята на Алп (синът на Еда и Серкан) , в момента е със същия тип прическа като Серкан от втори сезон. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 499
Здравейте ,момичета ! Пожелавам ви вълнуващ и слънчев ден ! 🌞🍀
      Аз не искам Джан и Ханде да си партнират . Гледала съм с него 3 сериала : Пълнолуние - много ми хареса и до ден днешен си пускам по някоя сериал за фон и там все още не ме дразни играта му . Другите два ги изгледах с превъртане . Не ми харесва ,че при него всичко е на всяка цена , ще прегази всичко и всички ,огромно его ,позьор, нещо и излъчването не ме кефи . Да, пробивен е , но ще ми е мъка да ги гледам с Ханденцето .
       И един Керем с позитивно излъчване  🎈

# 500
Инфо: Trophy
"Церемонията по награждаването на 7. Türkiye Gençlik Ödülleri ще се състои на 18 май.
„Награда за актриса”: Ханде Ерсел
„Награда за актьор”: Керем Бюрсин
„Награда за сериала”: Sen Çal Kapımı
По първоначална информация и двамата актьори ще присъстват на събитието.”

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Gift Heart

# 501
# 502
Браво ,браво , браво ! 🎉 Заслужават си всичките награди ! С нетърпение чакам церемоният . Сигурна съм ,че и двамата ще блестят и ще се държат френдли .Надявам се и журналистите да не забравят за какво са там .
😌

"Церемонията по награждаването на 7. Türkiye Gençlik Ödülleri ще се състои на 18 май.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Gift Heart

# 503

Честит да ни е месец май!
Започва с прекрасти новини за Ханде и Керем. 18 май,
а аз от сега съм така ....
https://www.facebook.com/watch?v=831247654213558
Какво ли не им сториха, сега са им трили от гласовете... нямам думи ...

Любовта и слънчевите им души винаги ще ни огряват.

# 504
Yellow Heart

Adba: "През месец април бяха направени 166 800 (с изключение на Retweet) публикации в социалните медии за #KeremBürsin ."

# 505
Говори се по различни сайтове че Ханде е получила оферта за сериал El turco" от продукцията за платформата Дисни която е предложила и на Джан Яман . Дали Ханде ще приеме? Аз малко съм скептична за дуо Джан и Ханде, но ще видим.

# 506
Продължаваме да липсваме на симпатягите от Фокс ...
"Ако знаеш само колко много ни липсваше... Heart Eyes "

Инфо:
Ханде Ерчел е избрана за най-добрата турска актриса на международния сайт за гласуване http://Peoplevotes.com

# 507

Награждаване, Ханде, Керем, заедно, поотделно ❓❓❓ Дано присъстват все пак. И това ни е достатъчно.🙃

# 508

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Gift Heart

Честито на нашите. Ако наистина присъстват ще е чудесно и ако са заедно ще затворят устите веднъж за винаги на всички онези които злословиха за тях.

# 509
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте момичета,

Добре дошъл, месец май!
Всеки вече се надява на добри, слънчеви, топли и светли дни. Nature Full Moon With Face
Нека  така пълно да ни е на душата - усмихнати и лъчезарни с добри мисли! Purple Heart
Flowers Four Leaf Clover Браво на нашите за поредните награди!
Заслужават ги и вече липсват на всички! Purple Heart                               

Надявам се да присъстват!?........ А дано!

Flowers Four Leaf Clover Хубава вечер! Flowers Cherries

Общи условия

Активация на акаунт