Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 249
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Не забравяйте да мечтаете.,защото мечтите имат способността да се сбъдват!!!
                 ☕  Добро утро ☕

# 301
Добро утро Animal Bee

Марги, абсолютно си права, за такава магия ми трябват нови герои, обаче как да стане, като не пускам старите от ума си. Thinking Joy Сигурно и аз ще имам нужда от 10 години като теб. Joy

Дилеми, да, снимките с Ханде са нови. Хванали са я за кратко интервю , те така му казват, аз му казвам 2 въпроса на крак. Joy Слънчицето написа снощи какво е казала, днес очакваме да излезе може би видео някакво или пък не. 🤷‍♀️
🤍🤍🤍

От официалния туитър на HBO Max Brasil
Такава красива двойка 🥰
Вече има нови епизоди на #SeráIssoAmor на моя уебсайт! Кой друг ще тича да гледа? 📷 IG: thebursin

Обаче рекламират само инстаграма на Керем , усещам дискриминация нещо. ThinkingJoy
П.с. Бавно схващам днес. Joy Хората казват, че снимката е взета от инстаграма на Керем. Ммм, можеха и от този на Ханде да вземат нещо, ама тя изтри всичко. Joy

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 09:26 от mikipoli

# 302
Добро утро, прекрасни!

Господи,
колко е хубаво!
Да си жив!
Да си здрав!
Да се смееш!
... И небето безоблачно - влюбено
птичи глас да ти дава да пееш!
С тихи стъпки на утро събудено
да прегърнеш гора или цвете.
И да нямаш пътеки прокудени
от Големия път на сърцето.
С много истини всичко да правиш.
С много вяра в света да се вглеждаш.
Господи,
не от кал си ни правил,
а от много частици Надежда..!

Желая ви прекрасен ден!

# 303
  • София
Добър ден мили момичета. Да започнем деня с тази красота, на която дори Керем не можа да устои!            

# 304
Добро утро и от мен!

Днес се навършва една година от иконичното ХанКер потвърждение.
Представях си годишнината по друг начин, но поне имаме хубави снимки.

Ще видим какво ще излезе от прословутото интервю на Ханде.
Дотук ѝ слагат само думи в устата без конкретно видео. 🤪

# 305
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Летище „Истанбул“

https://twitter.com/l_hankerlovers/status/1518935294338293761

Годишнина, преговор, "интервю". Satisfied Готова съм да изписвам темата. Smiley

Без повод Wink

# 306

Светла сряда!
На днешния ден съм се родила. Годините ми са сбора от годините на Ханде и Керем.
Радват ме с красотата си, светлината която носят и големите им човешки сърца!

# 307
  • София
Днес се навършва една година от иконичното ХанКер потвърждение.
Представях си годишнината по друг начин, но поне имаме хубави снимки.

Скрит текст:

Ще видим какво ще излезе от прословутото интервю на Ханде.
Дотук ѝ слагат само думи в устата без конкретно видео. 🤪

Хората помнят, архивите пазят спомените!  Stuck Out Tongue Winking Eye

In the middle of the ocean with a canoe and just the two of us...perfect 🕶️
Our joy makes the sprinklers go popping...perfect 🌈🤍
Revolving Hearts

Yassy_N Flowers Cherry Blossom Честит Рожден ден! Сега вече е твоето време! Grinning Наслаждавай му се максимално! Heart Eyes
Живей днес и сега! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 11:17 от Dilemi

# 308
Честит рожден ден, Яси. Tada Преди всичко ти пожелавам да си жива и здрава.

И да задам риторичен въпрос: каква годишнина днес? От Малдивите ли?!
И защо аз я отбелязах преди десет дни Thinking Satisfied
Шегата настрана, следвам един профил в Туитър - пишат даже като се навършва година от излъчването на дадена сцена, та снимки от миналогодишната почивка размятаха още около 17-18 април Stuck Out Tongue Winking Eye Явно са избързали...

# 309
  • София
Яси, честит рожден ден. Не брой годините. Бъди здрава и дерзай със същият дух, който притежаваш. Радвай се на живота.              

Сигурна съм, че годишнината Ханде и Керем са си отбелязали подобаващо. Само двамата, усамотени и без медиен шум.

Марги на 25.04.2021г. Гамзе и Джанер отпразнуваха тяхната 2 годишнина от брака на Малдивите. Това беше онази прекрасна вечер, на която видяхме и първият им танц там, макар и леко размазана снимка, която Ханде качи и на която беше написала "НИЕ", допълнено с онова бяло сърчице. Видяхме и онази красива снимка на Ханде, на залез слънце, направена от Керем. Днес е 27 април и ми се струва, че те вече се прибираха от Малдивите. Но както и да е. Нека има поводи за празнуване.

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 11:33 от БлагаВест

# 310
Яси, Честит Рожден Ден! Birthday

Желая ти много здраве, късмет и успехи Hug

# 311
Яси, Честит Рожден ден! Flowers Bouquet Нека здравето, късмета, любовта и щастието винаги бъдат с теб. Relaxed

Марги, само караоке версия ли имаше на Бяла роза? Satisfied

# 312
Яси, честит рожден ден!
Бъди жива, здрава и много щастлива.
Важно е на колко се чувстваш, а другото са само цифри. 🍀

Ами аз считам за годишнина тази дата, защото Ханде и Керем постнаха за пръв път снимки заедно вече като двойка. 😂

И аз нещо от архивите 😍

# 313
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Yassy_N, Sparkling Heart Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива! Нека се сбъднат всички твои и на хората, които обичаш, прекрасни мечти! Весело празнуване!

Гери, Sparkling Heart бързо възстановяване!

Ханде и Керем изживяха магични моменти преди една година. Помня с каква радост посрещахме всяка новина за тях:

Чаровната усмивка на Ханде:

Топлите прегръдки на Еда и Серкан:

Марги, Sparkling Heart тази снимка от летището на връщане е от 26.04.2021 г. Следователно снимките от ваканцията им и признанието, че са заедно е преди тази дата:

Видях, че и Линдето Sparkling Heart е на същото мнение за годишнината.

бабче-mp3, Sparkling Heart всеки път ме трогваш с чудесните стихове, които постваш! Много емоционално зареждащо ми действат!

По темата за пристрастяването към филм, сериал или актьори - преживях няколко такива влюбвания и все още се вълнувам от творческия и житейски път на любимците ми. Първи бяха Берг и Халит в "1001 нощи", Туба и Мурат в "Аси", след това Фахрие и Бурак в "Чучулигата", Неслихан и Кадир в "Двете лица на Истанбул". Има още, но ще ви доскучае докато изчетете целия списък.

Ханде първо я харесах с Толга Саръташ в "Дъщерите на Гюнеш", а след това с Бурак Дениз в "Любовта не разбира от думи" и започнах да се интересувам от тях.

В Керем се влюбих от "В очакване на слънцето". Харесах двойката Ханде Доандемир и Керем Бюрсин.

Когато харесам даден писател, обикновено изчитам цялото му творчество. Опитвам се да гледам филмите и сериалите на любимите ми актьори също.

Гледахте ли вече "Бриджъртън" и "Сандитън" сезон 2? Какви са впечатленията ви?

Днес е премиерата по Нетфликс на втората част на "365 дни".

Хубав и успешен ден, мили момичета! Sparkling Heart

# 314
Слънце, с инструментал видеото ми допадна повече. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Мира, ти си от малкото, които харесват едновременно двойките Кадир-Неслихан и Фахрие-Бурак Sweat Smile
П.П. Мурат и Туба много ги харесвах и аз, после и с различни партньори ги възприех, но никога вече не са ми  били така завладяващи...
Същото е и при Берен Саат и Къванч Татлъту; Чаатай Улусой и Хазал Кая.
Демек всичките ми любими екранни двойки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 12:35 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт