Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Лека нощ

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 23:33 от mirka 76

# 662
Blue Heart

Sparkling Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 663

Хмм получих дежа вю с това...

Знаем , че Керем не е Серкан, не си причат изобщо, нямат нищо общо, но няма как да отричаме, че е вложил много от себе си в героя. Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен рекламата ми хареса, но ми стори много кратка. Joy Някак незавършена...

Адмирации за Керем и телосложението, което постигна за два месеца, определено се вижда разлика. Nature Fire

# 664
Джерен уж приятелка на Еда а й забива нож в гърба  разбирам заради Дениз но все пак приятелството е над всичко.
azisiq Flowers Cherry Blossom Според мен Джерен направи голяма добрина на Еда в тази ситуация, разказвайки истината на Серкан. Най-важното - да не ревнува! Защото няма от кого да ревнува! Тя накара Серкан да се замисли, да прави стратегии, насочи вниманието му към мотивите на Еда да започне тази игра. Той разбра, че Еда има чувства към него! Серкан не й е безразличен! Върху това той трябва да мисли и да размишлява! Stuck Out Tongue Winking Eye

...каквото и да става, винаги са заедно.

Дениз: Не отговаря.
Селин: Ако не се свържем с тях, няма да разберем как е минала вечерта.
Дениз: Да, но съдейки по спора им, между тях няма нищо положитерно.
Селин: Дениз, каквото и да става, винаги са заедно. Отиват да вечерят заедно.

Дениз: Виж, Селин. Трябва да разбереш това. Не можеш да контролираш чувствата на Серкан. Не можеш да ги управляваш. Не знам. Трябва да направим нещо по-ефективно.
Селин: Какво да направя, Дениз? Да направя покани като теб?

Дениз: Не мисля, че имаш време за това. Да, единственото, което можеш, е да се ожениш за Серкан.
Селин: Да, трябва да го убедя да седне на сватбената маса.
Дениз: Не само Серкан. Трябва да убедим и Еда.

Еда: Дениз? Дниз, ще говоря със Серкан. Наистина съм много изморена вече. Искам да му кажа.

Дениз: Да, щях да ти звънна точно за това. Виж, Селин дойде в кафенето тази сутрин. Избирахме мебили за кабинето. Оттук отиде при някакъв дизайнер, моделиер на сватбени рокли.

Еда: Щяла да разглежда сватбени рокли?
Дениз: Да, някакъв специален дизайн. Нещо такова. Не разбирам нищо от тези неща. Но по молба на Серкан. Серкан го поискал.

Еда: Серкан го поискал? Поискал е специален дизайн?
Дениз: Доколкото разбирам, не си в течение.
Еда: Наясно съм. Вече съм наясно.

Дениз: Еда, добре ли си?
Еда: Добре съм. Много съм добре. Ще се видим, Дениз. Ще видиш ти.

Дениз каза „правилната новина“ на Еда, и нейната умора бързо изчезна. И отново е готова да действа... Продължава „играта на любов“.
Селин и Дениз са готови да се оженят, съответно с Еда и Серкан, като изрично знаят, че те не ги обичат.
А при Дениз положението е кристално ясно – Еда го помоли да й помогне да играят играта на любов, Серкан да започне да я я ревнува и така евентуално да се върнат спомените му за нея и те да се съберат отново. !!! За нищо друго, да никакви чувства никога не е ставало дума. А той планира с измама да се ожени за нея! И после какво????

Призвнавам си, ползвала съм речник със синоними, за да мога да подбера достатъчно много прилагателни, които да изразят най-добре отношението ми към Дениз и неговото поведение.  Защото за мен няма по-голямо предателство от това да предадеш приятел, който ти се е доверил! Smiling Imp

Какъв е Дениз:
Imp може и малко да съм прекалила с епитетите, но...Hands Thumbsdown
Скрит текст:
Дениз...отвратителен подлец, злодей, лукав негодник, подъл измамник, мизерник, безчестник, низък  мръсник, долен лъжец, отвратителен манипулатор, жалък, гнусен предател... Велзевул...  Дениз!!!  Недостоен да бъде дори наричан приятел, заслужава да бъде презрян и забравен! И да гори в Ада на забравата! Няма прошка за такива! И ще говори, че е влюбен и обича Еда!!!!
Селин е направо бял лебед до него!

Велзевул (наричан още Белзебуб, Баелзебуб, Веелзевул; на иврит: בעל זבוב‎) е демон, почитан в Близкия изток.

За него се споменава в християнството и юдаизма. Думата е от античен произход и означава „принцът на демоните“. Beel е „господар“, „принц“, а Zebub или Sebub означава муха. Така буквалното значение е „принц на мухите“, всичко по което ходят мухите: мръсотия, тор, изпражнения, а оттук и значението за принц на мръсното, пошлото, зловонното и злото. В преданията се говори, че се появява под формата на муха или рояк грозни мухи, които разнасят зловоние.
Велзевул е един от най-висшите демони, стои много високо в йерархията и е най-неконтролируемият. Според екзорсисти Велзевул вилнее през есента. Католиците владеят много методи за справяне с демоните и злите сили. В източното православие също има молитви за прогонване, т. нар. Василиеви и Златоустови молитви. Една от най-известните молитви в православната църква е тази на Св. Киприян, против уроки, магии, лоши езици и болести.
Велзевул е споменаван във връзка със седемте смъртни гряха – Себастен Михаелис го свързва със смъртния грях горделивост, според Петер Бинсфелд е демон на чревоугодничеството. Франсис Барет определя Велзевул като принц на фалшивите богове.

Ако наистина играят игра, тази вечер ще излезе наяве.

Енгин: Сега е ред на местата за активност. Виж, братко. Това е, което намерих, погледнах в интернет. Просторно и шикозно. Всички ще се поберем.
Серкан: Наистина не разбирам що за човек си ти? Наистина ми харесва идеята, която измисли.

Енгин: Казах ти братле, гений съм. Еда и Дениз никога няма да забравят тази вечер. За тях ще е кошмарна, братле.
Серкан: Добре. Добре, точно тава исках. Кой ще задава въпросите?

Енгин: Заведението има тази възможност. Ние просто ще участваме. Но как ще стане това? Г-жа Хандан ще задеде въпросите, които ние ще подготвим за Еда и Дениз.
Серкан: Енгин, сега наистина ме плашиш. Всщност се надявам наистина, че някой ден няма да ми го причиниш.
Енгин: Не се тревожи, на твоя страна съм. Няма от какво да се страхуваш.

Серкан: Да погледна това. Добре, значи си се погрижил за всичко.Няма да има проблеми, нали?
Енгин: Точно. Забавата от мен, а Дениз е за теб. Не забравяй.
Серкан: Договорихме се.
Енгин: Ако наистина играят игра, тази вечер ще излезе наяве.
Серкан: Не, не мисля. Защо й е на Джерен да ме лъже?

Енгин: Не. Просто се чудя защо го е направила. За да предпази Еда ли?
Серкан: Какво друго може да бъде? В края на краищата са близки приятелки.
Енгин: Говориш истината, но...
Серкан: Нищо, няма нищо. Все пак казва истината.

Селин изчезна от главата и дневния ред на Серкан. Дали някога наистина е била в него?!
А Еда? Какво иска той от Еда?! Въобще иска ли нещо?! Иска Еда да си признае, че годежът й с Дениз е лъжа?!
Иска Иска да си спомни миналото си с Еда?! Влюбва се отново в Еда?!
Тактиката на Серкан – вместо да се изправи пред Еда и директно да зададе въпросите си, той избира труден, заобиколен път – да наблюдава, да предизвиква ситуации, в което се презполага, че тя ще се издаде. И най-важното – иска тя да се признае. Защо да ми е лесно, щом може да е трудно!!!!

Да имаш право но самата постъпка на Джерен не е правилна ня не го направи от сестрински обич к м Еда а от яд и ревност .

Страхотен Керем в новата реклама.

# 665
Минутки за реклама

Една бърза справка в туитър от последните минути

Хаштага с Керем е в тренда на САЩ

Хърватска

Англия

Испания

Унгария

Филипини

Nature Earth AfricaNature Earth AfricaNature Earth Africa

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 666
Керем Бюрсин и новата реклама на Under Armour в Инстаграм поста си, показвайки любовта си към всеки той написа благодарност към всички  .
Както винаги Керем не забравя своите близки.

Добро утро момичета. Един успешен и спокоен ден. Усмихвайте се и бъдете щастливи.

# 667
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 668

Позитивни са феновете на Керем и Ханде, искат си ги заедно и винаги намират знаци в "наша" полза Sweat Smile

Позабавлявах се и аз с това съвпадение, Керем харесал туит на някоя с потребителско име Хандемий... Заобиколен е все от такива, ако на профилната не е Еда ще е Ханде/ХанКер.
Затова са казали хората да внимаваш какво си пожелаваш 🤣 Нали искаше Ханде завинаги да остане в живота му.🙃
Ако не по негово лично желание, то други ще му напомнят често за нея 🙃😜

П.П. добре, че Миси, Азисия или някой друг наминава преди мен, че ако аз съм първа дните и нощите в темата ще се сливат 🤣

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 09:08 от Margarita N.

# 669
  • София
Добро утро момичета. Да започнем деня с чаша ароматно кафе.

Дилеми, този "вкусен" букет  е за теб. За невероятният труд, който влагаш всяка сряда и ни караш да си припомним тази прекрасна приказка, която ни събра тук.

# 670
добър ден момичета
Вчера се случи много, но остава неясно дали тази чаша е истинска и истинска

чакаме 18.5., само да видим кой ще вземе наградите ????

# 671
Здравейте, прекрасни!
Да е слънчево в душите и влюбено в сърцата ви!

Честит празник на имениците днес!
  Желая ви прекрасен и усмихнат ден!

Това, което ни сближава.
Това, което ни дели.
Това, което ни спасява.
Това, което ни боли.
Това, което ни усмихва.
Това, което ни гневи...
Това, което в нас притихва,
докоснем ли се със души.  
Това, което ще се случи.
Това, което е зад нас.
Това, което ще научим,
ако говорим, но без глас...
Хвани ръката ми и вярвай!
Бъди приятел и любим.
Какво ли повече ни трябва
освен със теб да помълчим?
Павлина Соколова

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 10:14 от бабче-mp3

# 672
  • София
Керем е много активен тези дни. В Туитър се води диалог между него и неговите фенове. А ние прекрасно знаем, че когато той е тъжен и нещастен се скрива.
Тази фенка иска рецептата за бисквитките, които Керем приготвя.

Отоворът на Керем...

Друга негова почитателка веднага прави предложение, на което той все още не е отговорил...

Събитията около ХанКер се сгъстяват. От вчера приятелят на Керем Емре Догру е последвал Ханде и тя него също.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 11:14 от БлагаВест

# 673

Позабавлявах се и аз с това съвпадение, Керем харесал туит на някоя с потребителско име Хандемий... Заобиколен е все от такива, ако на профилната не е Еда ще е Ханде/ХанКер.
Затова са казали хората да внимаваш какво си пожелаваш 🤣 Нали искаше Ханде завинаги да остане в живота му.🙃
Ако не по негово лично желание, то други ще му напомнят често за нея 🙃😜

Забавляваме се с Керем, но явно и той не скучае. Дали полага специални усилия да намери коментари с аватар на Ханде? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 674
Здравейте Animal Bee
Да си припомним Heart Eyes

Музикалният ми поздрав за вас днес е

Слагам текста тук,  ако някой няма възможност да си пусне песента или просто не му се слуша. Страхотен е. Hug
Скрит текст:
Без страх.
Качих се и на този влак.
А накъде пътува той не знам,
Може би към вас…
Без страх
Поседнах и на този бряг
Където аз съм гост без билет
Само за момент…
Да остана зависи от мене.
Колко празници аз изоставих,
колко делници бързах без сън…
Към безкрая на мечтите си,
Колко ще пътувам още аз не знам.
Но искам да съм там.
И по пътя на мечтите си
Падам, ставам, продължавам все натам.
И ще бъде все така…
Аз бях облечена във своя страх.
Съблякох го и после пях.
Както себе си.
Пред мен изправят се
проблем след проблем.
Разказват ми със глас студен,
колко трудно е.
Но да вярваш зависи от тебе
Да пребориш лавини от време
Да потеглиш нагоре без страх…
Към безкрая на мечтите си,
Колко ще пътувам още аз не знам.
Но искам да съм там.

Линде, Ханде започна да следва този Емре след снимките за рекламата на Nocturne. Той е фотограф и е бил част от екипа там. Той беше споделил няколко кадри зад кадър и тя даже решерна сторито му тогава. Погледнах тогава. Следваха се.

Общи условия

Активация на акаунт