Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 719
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета и от мен! Flowers Hibiscus

Часът и мястото на срещата ни е същото, за което благодаря на целия екип, на Дилеми на Марги и всички помагачи . Kissing Heart Hug
Първо искам да поздравя Ханде и Керем за поредната награда, тези хора го заслужават, дали ще са заедно на 18.05  за мен не е важно, важното е, че все още са любимата екранна двойка на хората и за това все още продължават да трупат награди. Sparkling Heart

Сериал няма и ашк може да няма, но ние продължаваме да сме тук и да подкрепяме нашите любимци. Hands Facepunch

Nature Boom
Как бихте описали UnderArmour с 3 думи? "Качество, стабилност и спорт в истинския смисъл. Казахте три думи, но аз ще кажа и горд, защото това е марка, която се гордея да нося, докато спортувам или съм навън.“ — Керем Бюрсин

Страхотен Керем, страхотна марка и аз съм влюбена в "under armour", невероятна е, моите 3 думи за нея са меки, леки и удобни. Joy

# 646
  • София
Джерен не е много добре.

Серкан: Няма проблем, нали?
Ферит: Не, всичко е наред.
Серкан: Добре ли си? Тоест, добре ли сте?
Ферит: Разбирам. Добре сме. Не съм. Не, Джерен не е много добре.

Серкан: Мога ли да направя нещо за вас?
Ферит: Не, благодаря. Никой не може нищо да направи. Джерен не е добре и не иска терапия, това е цялата история.
Серкан: Какво означава това?
Ферит: Психиката й не е добре. Тълкува всичко погрешно и реагира винаги погрешно.

Серкан, Еда те лъже. Играят игра с Дениз. Сватбата, покани, любов. Всичко е лъжа. Разбираш ли? Нищо такова няма. Те те лъжат, играят игра.

Серкан: Какво казваш с това, че разбира погрешно?
Ферит: Всъщност, трябва да отида не лекар. Напоследък настоявам за това, но тя дори отменя уговорените часове.И бавно губи връзка с всички.
Серкан: Ще те попитам нещо. Казала ли ти е нещо за Еда?

Ферит: Не. И без това не говори много. Прави си планове в главата и почти е загубила връзска с реалността. Тоест, бърка реалността с това, което й е в главата. Напоследък не си е пила лекарствата
Серкан: Лекарства?

Серкан: Добре. Ако имаш нужда от нещо ми кажи. Знаеш, че Джерен е част от семейството ни.
Ферит: Благодаря.
Серкан: Аз благодаря.

Серкан е сериозно смутен и объркан! Кое е истина и кое лъжа! Играе ли  Еда игра, или наистина ще се омъжи за Дениз?! Не знае какво за прави, не знае какво да мисли.. Търси знаци в поведението на Еда...

...Серкан ще излезе на подиума. Чудесна идея!

Мело: Дениз, какво правиш тук?
Дениз: Какво да правя? Приготвям се.
Мело: Защо трябва да се приготвяш?
Дениз: Красавице защото ще вървя по подиума, затова се приготвям.
Мело: Казвам... Чудя се дали ако ти се случи нещо, и Серкан се качи на подиума вместо теб?

Дениз: Вече ни хрумна такава идея. Играем игра, за да накараме Серкан да ревнува. Ще ни види на подиума.
Мело: Не, не. Ти и Еда сте прекалено близо. Започва да изглежда дразнещо. Не е нужно да го правиш. Ще ти е изкълчен крака. Затова Серкан ще излезе на подиума вместо теб. Чудесна идея!

Дениз: Мело!
Мело: Кракът ти е изкълчен, разбра ли? Хайде, целувам те.
Дениз: Мело.Но... Еда не знае.Двамата щяхме да сме заедно на подиума. Щяхме да бъдем двойка.

Мело: г-н Серкан, извинете. Ще дойдете ли?
Серкан: Какво има,Мелек?
Мело: Кошмар.
Серкан: Какво е станало?
Мело: Стана следното. Дениз си изкълчи глезена и падна. И като си изкълчи глезена си удари главата. Не се чувства добре. Не знам какво за правя.

Севим: Свършено е с нас, прецакани сме. Цялата работа, една година отиде в канала.
Серкан: Не, не мисля така. Трябва да има решение. Тоест, Еда ще излезе без Дениз. Свикнала е. Тоест, дефилирала е толкова пъти.
Мело: И аз се сетих нещо. Може би имаме такова решение...
Серкан: Какво?

Мело: Вие ще излезете на подиума.
Серкан: Няма начин.
Севим: Де да можеше. Това е най-важното събитие в живота ми. Ще е много хубаво. Моля ви, г-н Серкан, не ни отказвайте.
Серкан: Разбирам, но аз съм бизнесмен, ще е глупаво. Много глупаво.

Г-н Атеш: Г-н Серкан. Моля, не ни отказвайте. Знаете, това събитие е благотворително. Ще се вдигне много шум, ако ви видят двамата на подиума.
Мело: Бъдете здрав. Мисля, че ще го направите.
Г-н Атеш: Да, моля ви.

Мело: Дада! Агънце, дойдох да ти пожелая късмет.
Еда: Да, нужен ми е късмет.
Мело: Не, не ти трябва късмет. Излизаш и вървиш като кралица. Какво толкова има? Освен това Мело има изненада за теб.

Еда: Каква изненада? Какво си направила? Какво?
Мело: Ще разбереш като видиш партньора си.
Еда: Какво си...
Мело: Късмет!
Еда: Има много народ и ще се изложа. Със сигурност ще се изложа.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 22:10 от Dilemi

# 647
# 648
thebursin: "Толкова много източници на мотивация, но този е останал с мен от години през лошите и добрите... понякога просто нямаш думи да го обясниш."

# 649
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Добра вечер!
Малко късно се включвам, но важното е че успях да съм тук! Ill
Дилеми, ограмно благодаря! Purple Heart
Твоите мисли за Дениз напълно споделям, както и за обърканата Джерен.
Игра на котка и мишка, но важното е любовта да победи, макар че не съм привърженик
"Всичко на всяка цена!"

Харесвам ги тези двамата и ме вълнуват Sparkling Heart

Приятно гледане!:heart:

# 650

thebursin: "Толкова много източници на мотивация, но този е останал с мен от години през лошите и добрите... понякога просто нямаш думи да го обясниш."

Stuck Out Tongue Winking Eye Cupid

# 651
  • София
Ето това е! Успяхме.

Еда: Какво правиш тук?
Серкан: Не знам, Еда. Защо съм тук? Защо нося това? Защо ще дефилирам. Не знам какво да правя.
Еда: Ти си моят партньор.
Серкан: Ами...
Еда: Ден...

Еда: Помогни ми.
Серкан: Какво да правя?
Еда: Помогни ми да си оправя полата. Нагласи я. Оправи ми полата, хайде.

Серкан: Не е само полата, трябва целият тоалет да оправиш. Ела, сложи го отгоре.
Еда: Не ставай глупав. От какво ревнуваш?
Серкан: Дръж го така.
Еда: Защо ревнуваш, какво се случи?
Серкан: Не ревнувам. Има толкова хора. И не може да представяш “Art Life” така.

Еда: Не аз избрах тоалета. И не представлявам “Art Life”.
Серкан: Еда, по никакъв начин...
Еда: Аз съм Еда Йълдъз. И ще нося, каквото искам.
Серкан: Добре.

Серкан: Разбира се, че можеш да носиш каквото искаш.
Еда: Виж, усмихни се малко. Става ли? Не излизай така. Усмихни се.

Серкан: Ще изляза, ще те придружа и обратно.
Еда: Не ставай глупав. Трябва да вървиш до партньора.
Серкан: Еда.
Еда: Какво?
Серкан: Аз съм Серкан Болат, такива глупави неща...

Еда: Да беше помислил, преди да приемеш, Серкан Болат.
Серкан: Не съм приемал.
Еда: Върви така, г-н Робот. Какво ще кажеш? Точно като за теб.
Серкан: Да, чудесно.

Еда: Ето това е! Успяхме

# 652
Еда: Не аз избрах тоалета. И не представлявам “Art Life”.
Серкан: Еда, по никакъв начин...
Еда: Аз съм Еда Йълдъз. И ще нося, каквото искам.
Серкан: Добре.

Тъй де, каквото иска ще носи! Satisfied

Animal Hear No Evil Обаче първата реклама ми харесва повече.

# 653
# 654
  • София
Нищо не е такова, каквото изглежда...

Серкан: Внимавай.
Еда: Ох.

Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм, благодаря.

Г-н Атеш: Внимателно, моля. Грижи се за звездата на дефилето.
Еда: Добре съм, благодаря

Г-н Атеш: С ваше разрешение бих искал да благодаря на Еда и Серкан за тази прекрасна вечер.
Еда: Ние ви благодарим.
Серкан: Благодарим ви и че ни поканихте тук.
Еда: Всичко беше много вкусно.

Селин, мислено: По дяволите! Пак ли? Какво искаш? Какво?

Еда: Ще подишам малко въздух.
Дениз: Добре
Серкан: Селин?
Селин: Телефонът.

-   И без това не можеш да забраниш любовта там ,където съм аз
-   Точно това искам.
-   Какво искаш?

смс :“ Раздели се приятелски със Серкан без да го нараняваш. Или ще стане лошо
Селин: Кой може да го е изпратил?Какво искаш? Кой си ти? Какво ще правя?

Серкан: Кажете.
Глас: Г-н Серкан открих, каквото поискахте. Има запазен официален час за Еда Йълдъз и Дениз Карсу. Тоест, те наистина ще се женят на 20-ти март.
Серкан: Разбрах.

И още: Grinning

Сагата с Алекс е към края си. Той изпраща на 2-те А-та видео, на което се вижда неговият „труп“, обажда им се подставено лице и иска откуп, за да ги „освободи“ от проблема Алекс. Май се вижда края на романтично-криминалното приключение на копнеещите за внимание и любов деца на любовта /както ги нарече Алекс! Grinning/ Айдан и Айфер.

Сериите със загубилия част от спомените си Серкан бяха за мен супер натоварващи емоционално, защото човек /т.е. аз Grinning/ негодува и не може да си примири с лъжите, манипулациите, предателствата, несправедливостите на хората около нас и живота като цяло. Но вече му се вижда края Stuck Out Tongue Winking Eye , защото зная какво ще се случи. Grinning Предимството на преговора! Stuck Out Tongue Winking Eye
И така! До следващата сряда, момичета! Flowers Cherry Blossom
Благодаря, Flowers Hibiscus благодаря  Flowers Cherry Blossom за подкрепата!
Heart

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 08:34 от Dilemi

# 655
# 656
# 657
Керем и в ютуб ...

Gift Heart

# 658
  • Dupnica
"Сериите със загубилия част от спомените си Серкан бяха супер натоварващи емоционално, защото човек /т.е. аз/ негодувам срещу лъжите, манипулациите, предателствата, несправедливостите на хората около нас и живота като цяло. Но вече му се вижда края , защото зная какво ще се случи. Предимството на преговора!
И така! До следващата сряда, момичата!
Благодаря за подкрепата!" Heart
Позволих си да цитирам Дилеми Flowers Four Leaf Clover
До следващата 35 серия - вижда му се краят на "Мъчението" с тези серии без памет.
Предстои ново вълнение! Broken Heart
Хубава вечер! Nature Star2

# 659
  • София
Невероятна реклама на Керем!

Цитат
Толкова много източници на мотивация, но този е останал с мен от години през лошите и добрите... понякога просто нямаш думи да го обясниш
Обичам ви, приятели
И всички вие! Всички вие сте голяма част от моята мотивация!! Благодаря ви и ви обичам всички
И да, обичам чук и гума

Общи условия

Активация на акаунт