Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 375
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да отидем на анти-стрес мероприятие.

Еда: Ще предадеш проекта на друг ли?
Серкан: Да. Проблем ли има?
Еда: На кого?
Серкан: Скоро ще видиш. След малко ще дойде.

Дениз: Привет.
Еда: Дениз? Какво правиш тук?
Серкан: Аз го повиках.
Еда: Защо?
Дениз: Ще повярваш ли? Нямам никаква идея, защото Серкан каза, че като дойда, ще каже.

Серкан: Ще седнеш ли.
Еда: Не. Ще кажеш ли какво става?
Серкан: Искам в нашия проект за реставрация да използвам креативния талант на Дениз.
Еда: Човекът, за когото говореше по телефона...Дениз ли беше?
Серкан: Да.
Селин: Мисля, че трябва да приемеш. Работата ти е да реставрираш, нали така?

Еда: Селин. Ако искахме да знаем какво мислиш, щяхме да те попитаме.
Селин: Еда, не съм като теб. Опитвам се да бъда обективна.
Еда: Какво направи? Нови истории, нов характер ли си приписа? Новият ти характер обекнивен ли е?
Серкан: Еда.
Еда: Какво?
Серкан: Селин. Моля, спрете се вече. Нека Дениз да реши.

Еда: Мили мой, постъпи както искаш. Каквото искаш.
Дениз: Добре, да го направим.
Серкан: Чудесно. Да ни е честито. Нали Енгин?
Енгин: Според мен, не може да има по-добър избор. Супер. Превъзходно.

Енгин: Момент. Докато всички сте тук, искам да правинам нещо за довечера.
Серкан: Енгин, достатъчно. Стига.
Селин: Какво по-точно?
Енгин: Ето какво. Нещо, където можем да се освобидим от стреса. Да се отпуснем и да се повеселим всички заедно. Намерих прекрасно място за това. И сега ще се опитам да резервирам места. Ако искате...

Селин: Серкан не обича много, но...
Енгин: Серкан обича. Серкан много обича такива нещо, нали?
Серкан: Не, действието си е действие. Разбира се, че ще отидем. Селин: Добре, тогава ние ще дойдем.
Еда: Ние няма да дойдем. Не разчитайте на нас.
Селин: Каква голяма загуба. Какво ще правим?

Еда: И какво толкова има в това мероприятие? Какво трябва да се прави?
Енгин: Какво трябва да се прави в тази мероприятие? Ами трябва да се прави...Това е нещо като терапия. Ще изхвърлим целия стрес. Ще получим енергия от Космоса. Така ще е. И ще се повеселим. Какво има да мислите?

Еда: Добре, ако ще изхвърлим стреса, и е нещо като терапия...На мен ще ми помогне. Защото имам стрес. Да отидем.
Селин: Боже. Без вас щеше да ни е скучно.Добро решение.
Еда: Сега ще правя всичко, което ще те вбеси. Всичко. Разбла ли? Всичко. Ще я убия!
Дениз: Успокой се.
Ентгин: Дбре. Тогава щом резервирам мястото, ще ви изпратя адреса. И вие ще дойдете там. Хайде.

Еда: Живот мой, поздравявам те.
Дениз: Благодаря. Аз също тръгвам. Ще дойда за теб.
Селин: Имам работа, която трява да довърша.
Серкан: Добре.

# 631
„Те ще бъдат зеницата на окото му, той ще ги защитава яростно и ще ги научи да бъдат честни и справедливи.”

Sparkling Heart

# 632
  • София

Феновете са с невероятно чувство за хумор!

# 633
  • София
Няма минало, няма бъдеще. Има само тук и сега. Сякаш светът спира.

Тренер: Сега се съсредоточете на човека, за който първи се сетихте. Вие сте се срещнали за първи път. Защото няма друг момент. Няма минало, няма бъдеще. Има само тук и сега. Сякаш светът спира. Не отваряме очи. Вие сте отпуснати.

Енгин: Кое е следващото? Много ни е интересно, кое е следващото, тъй като много ни хареса.
Тренер: Първо тест на доверие, а после ще има тест.
Еда: Тест?
Тренер: Така че, истинската и неистинската любов ще станат известни. А как?
Енгин: Ще намерим истинската любов. Брат, тази игра е много важна.

Дениз: Еда, говори за истинката любов.
Еда: Ако е това, за което си мисля...
Мело: Това...Това е тест на отношенията. Тест на отношенията. Само това остана.

Еда: Да, това е. Ще се опитат да разберат доколко се познаваме.
Мело: Не се паникьосвай.
Еда: Тогава мисли, Мело. Мисли.
Дениз: Не трябва да се издъним.
Еда: Тогава да намерим решение. Точно сега.
Мело: Мисля, не ме гледай така.

Енгин: Всъщност, къде е Селин?
Серкан: Започна да й прилошава в колата, откарах я в дома й. Това ще помогне ли, Енгин?
Енгин: Довери ми се. Ако това не е истина...Ще им разваля играта.
Серкан: Надявам се.

Еда: Това е нашият край. Защото започнах да се паникьосвам.Сигурно ще проговоря, защото съм притеснена. Ще ни разкрият.
Мело: Ще намерим решение, не се притеснявай. Не се паникьосвай.
Еда: Как да не се паникьосвам? Мисли,  Мело.

Събитието продължава...Следват упражнения по безусловно доверие...въпроси за любимото ядене на любимия....за любимия му цвят... кога са се срещнали за първи път...
И...
Спасителката, гениалната Мело измисля – да спре тока в сградата и така да се провали мероприятието...

Мело: Трябва да намеря решение за това. Какво да направя? Къде ли е? Кой е там?
Тренер: Стигнахме до най-критичната точка. Тук всичко ще стане ясно.
Еда: Ще се справим. .  
Тренер: Хората, които нямат общи мечти, не могат да имат и общо бъдеще. Следователно...Каква е най-голямата ви обща мечта?
Енгин: Хайде да ви видим сега.
Серкан: Хубав въпрос. Хубав. Най-накрая един хубав въпрос.

Еда: Момент. Мисля.
Дениз: Трябва да напишем едно и също.
Еда: Добре, чакай. Мисля. Може би да обиколим света заедно?
Енгин: Да. Пишем. Веднага записваме. Да напишем мечтите си, любима.Всички да ги запишат. Нямам търпение да видя отговорите. Ще ни харесат мечтите ви.
Серкан: Сега си споделят двамата. Един до друг са. Кой ги сложи да седят един до друг?

Мело: Погледни само какво си причинявам заради любовта. Кълна се, боря се със себе си. Боря се със страха си от тъмното.

Тренер: И така...Мога ли да видя отговорите ви?
Серкан: И...споделяме.
Енгин: Представяме си бъдещето.

Тренер: Може ли да видя отговорът ви, г-жо Еда?
Еда: Добре. Сега го записвам.
Енгин: Да. Да видим.

Мело: Кой ли от тези? Твърде много са.
Енгин: Да видим. Какво пише там? Какво е това? Какво? А?!. Какво стана?
Дениз: Добре се получи.
Серкан: Енгин, какво става? Енгин, какво става? Наистина, Енгин, какво става?
Тренер: Как можа да угасне на най-хубавата част?
Еда: Мело! Обичам те!

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 20:50 от Dilemi

# 634
# 635
# 636
  • София
....направих нещо лошо.

Дениз: Джерен?
Джерен: Дениз, направих вещо лошо.
Дениз: Джерен, какво направи пак?
Джерен: Отидох при Серкан и му казах за играта ви.

Дениз: Какво?
Джерен: Добре, не викай. Отидох при Серкан и ме казах за тъпата ви любовна игра.
Дениз: Джерен, защо направи това?

Джерен: Защото не можах да го понеса, Дениз.
Дениз: Джерен, след като ти казах, ме обичам Еда, не можа да издържиш, отиде и го направи. Защото искаше тази игра да приключи. Искаш да не съм близо да Еда, нали?

Джерен: Не, не исках това. Знаеш ли какво исках? Исках да кажа истината на Серкан, защото това, което правите е грешно. Защото правиш грешка.
Дениз: За каква грешка говориш? Хайде остави ме, забрави за мен. Еда е най-добрата ти приятелка. Как й причини това, Джерен?

Джерен: Защото ти си с Еда, с цел Серкан отново да си спомни Еда. За да могат Серкан и Еда отново да бъдат заедно. Но не се получава. Не сте ли наясно с това?
Дениз: Джерен, такива глупости говориш, че сама не се чуваш.
Джерен: Ти с Eда... Прекарвате времето заедно, винаги си с нея, възползваш се от това, нали? Така си щастлив, не искаш играта да приключи, нали?

Дениз: Джерен, прекрачваш границите сега.
Джерен: Аз ли прекрачвам границата, Дениз? Аз? След като научи това, Серкан отиде и целуна Еда. Целуна я.
Дениз: Целунал е Еда ли?

Джерен: Да, той целуна Еда. Ако някой прави услуга на Еда, то това съм единствено аз, разбра ли? Така че не продължавайте да се заблуждавате.
Дениз: Голяма каша забърка. Голяма. Ах ,Еда. Мело, знаеш ли къде е Еда?

Джерен. Тя каза истината на Серкан.  Обаче... Предупреждава Дениз, че е казала на Серкан но... не казва на Еда! Защо?!
Каза и истината на Дениз. Колкото и той да не иска да я чуе. Той се възползва от ситуацията, за да бъде непрекъснато около и с Еда. Възползва се. Не му се иска  играта да свършва.
     Но все пак си мисля, че въпреки казанато от Джерен, че не иска да лъжат Серкан,  мисля че тя му разказа за играта от ревност. Не можа да свикне и да понасе да вижда заедно Еда и Дениз като двойка.
     Според мен е добре, че Серкан научи за любовната игра на Еда и Дениз. Започна да гради стратегия Еда да каже сама истината, започна да се вглежда по друг начин в нея, защото вече знае, че няма от кого и защо да ревнува. Защото знае, че Еда го прави, за да се върне той при нея.

Какво е това?

Селин: Серкан, трябва да подпишеш тези... Какво е това? Какво си замислила, г-жо Еда?

Ако попаднат в ръцете на Серкан, всичко приключва.

Селин: Дениз, трябва да поговорим. Ела.
Дениз: Какво стана?Селин, какво става? Селин, какво е това? Кой ги е направил?

Селин: Не знам, не знам. Очевидно и ти не знаеш.
Дениз: Откъде излязоха? Добре, как ги взе?
Селин: Някой ги е изпратил в офиса до Серкан. На името на Серкан.
Дениз: Нито една от тях, нито една, не трябва да стига до Еда.
Селин: Шегуваш ли се? Това не трябва да стига до никого. Ако попадне в ръцете на Серкан, всичко приключва.

Дениз: Този, който ги е изпратил на Серкан, поиска ли нещо от теб?
Селин: Не знам. Очевидно иска да ме раздели със Серкан.
Дениз: По дяволите!

Дениз: Очевидно някой от твоя кръг е направил това.
Селин: Какво общо имат с това?
Дениз: Казвам, че всичко е заради теб. Защо не можеш да разбереш? Боже мой! Вземаш това и решаваш проблема с този, който ги е изпратил. И ще внимаваш повече от сега нататък. Ще изгърмим заради теб. Внимавай!

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 21:49 от Dilemi

# 637
# 638
[

Джерен съобщава на Серкан истината, но с изкривен от психическото й състояние и отношението й към събитията портрет и мотививация на Еда.  Казаното от Джерен е много подобно на разказаното от Селин на Серкан за Еда след катастрофата и загубата на  спомените му за Еда и последната година. Според мен разказаното от Джерен и най-вече описанието на характера на Еда е плод на огорчението, че не й се получи с Дениз, обидата от станалото, от отношението на Дениз към нея и към Еда,  завистта, че Дениз обича Еда.
     Въпреки, че не съм съгласна с методите на Еда, за измислената т.н. „игра на любов“  действията й са донякъде ОК, защото не наранява никого. Прави го, с изричното съгласие на Дениз, със съдействието на Мело и мълчаливото съгласие на Айфер. Но пък лъже и мами много хора, най-вече Серкан. И създава у него грешна представа за действителността. за отношението й към него, към миналото им, към любовта им. И към Дениз. И според мен го обърква още повече. Thinking
   Джерен  нарича „играта на любов“ лъжа и измама, и по принцип това е така. Но когато този и такива методи се прилагат от положителен герой или човек, когото харесваме, го наричаме възвишено „Бори се за любовта си!“.
    Как ви се струва, не са ли това двойни стандарти?!. В зависимост от отношението ни към събитията и хората, които ги предизвикват, имаме положително или отрицателно мнение и отношение. Колко е сложна... и едновременно проста и елементарна човешката природа!
Sunglasses

---------------------------------------------------------------------------
за мен единствената игра и jeren в никакъв случай не са едни и същи и особено това, което селин направи, самолетни катастрофи и само тази не е същата сега, но е твърде дълго за обясняване на прочетения език

# 639
Керем е любезен и чака да свършим преговора, за да пусне рекламата. Joy

# 640
  • София
- Какво искаш от мен?  - Да кажеш истината.

Серкан: Какво правиш тук?
Еда: Тази фитнес зала е отворена за всички.
Серкан: Да, така е. След мен ли вървиш?
Еда: Да, нямам си работа, и те следя. Спомена бокс. И се сетих, че отдавна не съм идвала тук.

Серкан: Бокс? Тогава се забавлявай. Виж някой от категория „Перо“.
Еда: Не може ли да съм се боксирала преди?
Серкан: Имаш ли опит в бокса? Леле!

Еда: Как сте, треньор Октай?
Тренера: Добре, шампионке, как си?
Еда: Добре съм, благодаря. Какво стана? Хайде, не се страхувай от мен. Хайде, да поработим малко. Добре, ти ме тренирай.

Серкан: Аз да ти бъда треньор?
Еда: Ти бъди.
Серкан: Добре, ще бъда.

Серкан: Когато ги държа така, това е едно, а това две, три.
Еда: Добре.
Серкан: Бавно, не се напрягай. Можеш да се контузиш, не изкълчвай глезена. Спокойно. Да започнем с едно. Да опитаме отново. Добре. Знаеш малко как да удряш. Две. Добре, знаеш как да удряш, колко хубаво.

Еда: Ако ме помнеше, щеше да знаещ, че знам.
Серкан: Но не помня. Хайде. По-бавно, по-бавно, по-бавно.
Еда: Дойдох да ти върна паметта. Представи си това.

Серкан: За щастие оставам без памет, иначе ще бъде най-лошата година, която помня.
Еда: Така ли? Не си го казвал преди.
Серкан: Бавно, Еда.
Еда: Казваше, че е най-гхубавата година в живота ти. Какво се случи?

Серкан: Затова ли нападаш така?
Еда: Не, караме се. Защото ти... защото ти...
Серкан: Аз. Какво аз? Аз какво? А? Какво? Кажи го. И какво? Ако сме имали толкова хубава година, защо сега си с Дениз? Защо планираш да се омъжиш?
Еда: Ето защо. Точно затова!

Серкан: Еда! Какво правиш?
Еда: Боксирам се.
Серкан: Това не е бокс.

Еда: Това е бокс. Боксирам. Хайде, какво става? Как беше?
Серкан: Спри, Еда! Спри!
Еда: Кое беше две? Това ли беше? Какво...какво. Какво има?

Еда: Серкан? Мразя те, Серкан Болат.
Серкан: Това ново чувство ли е?
Еда: Кое?
Серкан: Да ме мразиш.
Еда: Не.

Серкан: Добре, защо ме мразиш, Еда?
Еда: Винаги съм ти мразила.
Серкан: Така ли? Винаги.
Еда: Винаги.

Не ме целувай отново, не ме приближавай дори на метър. Забранявам.

Серкан: Мисля, че трябва да помислиш отново. Защото има много тънка граница между любовта и омразата.
Еда: Какво искаш от мен?
Серкан: Да кажеш истината.
Еда: Добре.

Серкан: Наистина ли си влюбена в Дениз?Искаш ли да се омъжиш за него?
Еда: Да.
Серкан: Помисли добре.

Дениз: Еда.
Еда: А, Дениз? Какво правиш тук?
Дениз: Тревожех се за теб и исках да те видя.

Еда: Разбирам. Но пропусна истински мач.
Дениз: Но когато погледна лицата ви, е очевидно кой е спечелил. Хайде, ела. Да празнуваме победата.
Еда: Добре, ще се преоблека и излизаме.

Серкан: Интересува ме нещо?
Дениз: Какво?
Серкан: Преди да спре токът снощи, не можахме да чуем отговора ви. И така...Каква е вашата мечта?

Еда: Сега е, да си тръгнем оттук на момента.
Дениз: Тогава да вървим, скъпа.

Серкан зададе правилните, точните въпроси. Защо Еда отново го излъга? Защо сега не каза истината. Май това беше точният момент. Какво още иска да се случи, за да каже истината на Серкан? Той наистина да си спомни?! Както каза на Мело и леля си -  искам да се върне стария Серкан, който помни тяхната история, техните спомени. Това ли чака Еда?!

# 641
# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт