Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 975
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм най-доволна от Римел, Катрис и ГР в кръглите шишета с плоска четка. Флормар и Есенс преди ми бяха ок, но от известно време ми цепят и разслояват ноктите и се лющят, затова ги разкарах.
Имам и някакви лакове марка 21-нещо си и на Бел (евтина марка от Лили, не хипоалергенната) - и те не са лоши, но се лющят идея по-лесно.
Не слагам основа , нито топ. Избягвам да търкам с телена тривка чиниите, цепи ноктите.
Ако се поолющят по ръба, мацвам малко лак да покрие оголеното.

# 526
Момичета, от коя марка лакове за нокти сте доволни? Искам да издържи поне един пълен ден и въпреки непрекъснатото миене и мокрене, да не се излющи. Ако трябва да заложа на топ лака? Дайте съвети.

Catrice. Малко по-скъпи са от другите дрогерийни лакове, но напълно си заслужават. Топ и основа ползвам на Eveline.

# 527
  • София
Най после пробвах новите слънцезащити за лице на ДМ. Матиращата и флуида с тюркоазена капачка ми харесват.
Анти ейдж-а ми идва тежка.

# 528
Бързам да ви похваля една палитра лимитка на катрис с бронзант, два ружа и хайлайтър. Отдавна я дебна да я пуснат в бг макар и онлайн, в пинк панда вече се изчерпа, остана само нотино. В ютуб е пълно с видеа, в които я сравняват с палитрата на Шарлот Тюлбъри и много я хвалят. Днес се направих с нея еми страхотна е.
https://www.notino.bg/catrice/kaviar-gauche/
Лоша си. Поръчах си я и аз 🤗

# 529
Sladkishi, ще чакам да кажеш и твоето мнение. В ютуб чуждестранните ютубъри и в инстаграм са луднали по нея.

# 530
  • Deutschland
А палитрата сенки от същата серия някой ползвал ли е?

# 531
Здравейте Simple Smile
Бихте ли ми препоръчали термозащита за коса, под формата на спрей?

Благодаря Simple Smile

# 532
А палитрата сенки от същата серия някой ползвал ли е?

https://www.youtube.com/watch?v=jdP4nfD1pMs
Хвалят и нея.

Периодично някой пита за хубави четки за гримиране. Правя си седмичното почистване на най-ползваните от мен и установявам, че преобладават четките на есенс. Не очавайте качествените да ги откриете във физическите ни магазини. Всичко хубаво и лимитирано на есенс и катрис съм купувала от нотино или пинк панда. От няколко години ги следя и съм стигнала до този извод.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 14:53 от dani-ela-80

# 533
О, благодаря.
На мен ми трябва четка за коректор. Дали имат есенс ?

Иначе благодаря за отзивите, взех на Катрис руж и хайлайтър пудра.

# 534
О, благодаря.

На есенс или катрис за коректор нямам мнение, моята за коректор е на реал техникс оранжевата, доволна съм засега.

# 535
О, благодаря.

На RT четката за коректор е топ. Номер 210 е, в Парфимо почти винаги е намалена на 10 лв.

# 536
Четка за хайлайтър ползвам на Есенс,лимитирана е,много съм доволна.Останалите които харесвам са на РТ ,Екотуулс и един комплект имам лидълски ,които се оказаха попадение .

# 537
Бобчита, тази пудра хайлайтър добра ли е на есенс, чудя и се отдавна. Спомням си ти си я беше купила в светлия вариант. Гледам нотино са пуснали безплатна доставка на всичко и ме сърбят ръцете яко.
https://www.notino.bg/essence/kissed-by-the-light-ozarjavassha-pudra/

# 538
някой беше похвалил този крем, щеше ми се да го взема, но в близкия магазин лили казаха, че не се предлага
само онлайн оферта ли е?

в момента в лили са намалени скрабовете на агива, отнесох поредните два с кафе и още един куп консумативи

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 11:28 от bubanka

# 539
Не беше само онлайн преди седмица.

Общи условия

Активация на акаунт