Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 971
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
благодаря, ще се разходя до друг магазин

# 541
bubanka, аз го взех от Ринг мола, ако ти е в района случайно.

# 542
Бобчита, тази пудра хайлайтър добра ли е на есенс, чудя и се отдавна. Спомням си ти си я беше купила в светлия вариант. Гледам нотино са пуснали безплатна доставка на всичко и ме сърбят ръцете яко.
https://www.notino.bg/essence/kissed-by-the-light-ozarjavassha-pudra/
Много е хубава и деликатно блести ,пигментирана е ,но не се наслоява прекалено.

# 543
Бубанка, от този крем ми излязоха адски пъпки и запушени комедони.
Не препоръчвам за смесена/мазна кожа.

# 544
благодаря за отзива!

# 545
някой беше похвалил този крем, щеше ми се да го взема, но в близкия магазин лили казаха, че не се предлага
само онлайн оферта ли е?

в момента в лили са намалени скрабовете на агива, отнесох поредните два с кафе и още един куп консумативи

Този крем го взех от физически магазин на Лили. Обаче нищо не прави за моята смесена кожа. Почти не усещам, че съм сложила крем.

# 546
  • София
Имате ли впечатления от тези капки за потъмняване? Една приятелка ги похвали, че не ставаш на петна, както при бронзантите.

# 547
Някой има ли снимка с мигли на Aura, Ardell, Eylure, Kiss?

# 548
Дами, препоръчайте ми хубава дрогерийна маска за коса + шампоан. Косата ми е тънка, хвърчаща и изтощена. Confused

# 549
Аз много харесвам Elseve extraordinary oil Coconut,винаги имам наличен,но не знам дали е подходящ за търсенето.
На Балея също една серия кафява пак с масла,много,много хубава.

# 550
  • Deutschland
Да, Елсев Coco е много хубава серия.
Кафявата серия на Балеа, ако е тази с колаген, няма я отдавна.

# 551
2019 съм я взимала серията,спомням си,че олиото адски много ми хареса,а към онзи момент или аз не знаех как правилно да нанасям или не съм имала нужда,но с други олеа правех мазало.
Сега,честно казано не знам дали я има още.

# 552
  • Deutschland
Тази я има.

# 553
  • София
2019 съм я взимала серията,спомням си,че олиото адски много ми хареса,а към онзи момент или аз не знаех как правилно да нанасям или не съм имала нужда,но с други олеа правех мазало.
Сега,честно казано не знам дали я има още.

Става ли за боядисана в червено коса? Как се държи с цвета?

# 554
Не мога да кажа,не се боядисвам,но ако действително има някакви масла в състава мисля,че свалят.

Общи условия

Активация на акаунт