Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Знаете ли дали главите за детски четки от ДМ стават за Филипс Соник? Върти ми се в главата, че беше обсъждано, но нещо не мога да намеря информацията.

# 601
Можете ли да препоръчате качествена очна линия, която да не се изтрива лесно. Като молив. ♥️

Аз си взимам тази https://www.notino.bg/maybelline/hyper-precise-ochna-linija-marker/

# 602
Знаете ли дали главите за детски четки от ДМ стават за Филипс Соник? Върти ми се в главата, че беше обсъждано, но нещо не мога да намеря информацията.
На мен ми се върти, че не ставаха.

# 603
На мен са ми казвали че стават..даже обмислям да взема за моята..

# 604
  • Ланкър, планините Овнерог

# 605
Сравнение между спот гелчетата за пъпки на Балеа и Велнеа Янг - обикновено взимам първото, но преди два месеца взех за проба второто. На Балеа гелчето по-бързо, за ок.2 дни, се справя с повечето пъпки; имала съм броени случаи, когато пъпката става по-голяма, но са наистина единици, и на втория ден все пак спихват.
Това на Велнеа мирише странно, някак остро и по-скоро неприятно, и всичките ми пъпки стават по-големи с него, а да минат за 2 дни - абсурд. Пълна противоположност като поведение и резултати на лепенките на Велнеа за пъпки Няма да го купувам повече.

# 606
  • София
А, супер, много благодаря Simple Smile

# 607
Сравнение между спот гелчетата за пъпки на Балеа и Велнеа Янг - обикновено взимам първото, но преди два месеца взех за проба второто. На Балеа гелчето по-бързо, за ок.2 дни, се справя с повечето пъпки; имала съм броени случаи, когато пъпката става по-голяма, но са наистина единици, и на втория ден все пак спихват.
Това на Велнеа мирише странно, някак остро и по-скоро неприятно, и всичките ми пъпки стават по-големи с него, а да минат за 2 дни - абсурд. Пълна противоположност като поведение и резултати на лепенките на Велнеа за пъпки Няма да го купувам повече.

Може ли снимки на това на Балеа?

# 608
Не помня дали продавачката в магазин ми каза или тук се писа, че главите на ДМ принципно стават за четки Орал Б, но понякога правят проблеми и ги връщат често.

# 609
# 610
Това на dermedic е много хубаво, пак от дм съм го взимала, но може би е една идея по-скъпо

# 611
Двойно е като цена Simple Smile Виждала съм го и аз, но не съм взимала.

# 612
Може, 11-12 лв. беше по спомен

# 613
Уау! Аз го гледам в мейкъп за 9...

# 614
Сега погледнах, в нотино е и 8. Ще го имам предвид, благодаря. От на dermedic съм доволна и от слънцезащитата sunbrella, тониците за лице и ензимния пилинг

Общи условия

Активация на акаунт