Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 72 027
  • 869
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Добре де тези дето са ги правили не са ли ги пипали

Вероятно притесненията са за неконтролирано пипане от евентуални купувачи или некадърен персонал, което потенциално може да е увредило стоката по някакъв начин.

# 106
Да, лично на мен, не ми беше приятно да се опитат да ми продават количка,която е мостра и е пипана от всеки вкл. матрачето,което нямаше никаква опаковка,т.к. други  бройки нямат, но разбира се на редовна цена.

# 107
  • до най-прекрасния мъж
Скрит текст:
Добре де тези дето са ги правили не са ли ги пипали

Вероятно притесненията са за неконтролирано пипане от евентуални купувачи или некадърен персонал, което потенциално може да е увредило стоката по някакъв начин.
Да, точно това ми е притеснението. Виждала съм мостри с развалени от пипане механизми. Не винаги всичко се вижда при оглед. А да установя, че нещо не работи или да се счупи скоро след купуване, защото е пипано, дърпано, сгъвано, разгъвано от всеки, не ми е опция. Има си гаранция, но месец без стол или количка никой не би издържал. Всяко нещо си има предел на ползване и не искам да купя нещо с изхабен ресурс, още повече на редовна цена.

# 108
  • Бургас
Няма лошо човек да си купи мостра, но на цена за мостра, а не да се пробутват за чисто нови. Моите две Мутсита също бяха мостри, купени от Англия и това беше изрично упоменато в онлайн магазина. На съвсем различна от новите  естествено! Сама си прецених, че на тази цена не ми пречи да бутам пипана количка.
Когато става въпрос за столче за кола обаче направо в престъпление да предлагат мостра стояла не знам си колко време и подмятана от не знам си колко хора в магазина за чисто нов продукт.

# 109
искайте си намаление за мостра, никой не ви задължава да я купите. Ако не купува никой, ще я намалят.

# 110
Здравейте, предстои ми купуване на количка. Спрели сме се на cybex balios, само летен кош, защото близки ни дават тяхната седалка за кола. Друга моя близка пък ми препоръча Tutis uno, тя също изглежда симпатично и сходно като параметри, както и другите модели на tutis. Исках да питам за мнение и препоръка, евентуално от майки ползвали една от двете колички 😊

# 111
Ако е за новородено ви трябва кош за новородено той е напълно легнал и покрит, не може само със стоящата седалка, на която грешно и казват "лятна". Кошницата  за количка   е отделно нещо, там бебето не трябва да седи повече от час и половина / два, т.к. гръбнакът му не е укрепнал.

По-назад бяха писала за Тутис Уно 3, три пъти я гледах и тествах. На мен лично ми се стори доста боклучава за тази цена, неудобна дръжка, евтина пластмаса, твърде мек матрак, единствените положителни неща са че е лека и цветовете са хубави.

# 112
Да, знам че бебето трябва да е легнало, но нали има седящи кошове, които лягат на 180 градуса и отделно тези чували за количка, които ги оплътняват, или поне така ми казаха, че се правело 🤭
Иначе за седалката за кола, няма да бъде ползвана повече от час, защото очакваме бебето есента и не мисля,че ще се извежда с часове в този кош

# 113
  • до най-прекрасния мъж
Никой седящ кош няма легнало на 180 градуса положение. Всички имат чупка в кръста. Аз много гледах и търсих такава количка за декемврийче. Исках направо да инвестирам в хубава лятна, с покривало за крачетата и да купя чувал за зимата. Но накрая ме отказаха тук, във форума. Приятелка ми даде нейното 3 в 1, чийто зимен кош ползвах до 3.5 м и после преместих дъщеря ми в лятна количка. Има порт-бебета с твърдо дъно, евентуално можеш да съчетаеш с такова, ако искаш направо седнал кош да ползваш. Ако кошът се върти към родителя, не е лош вариант.

# 114
Здравейте,
ще се радвам да споделите мнение за Maxi Cosi Zelia.

# 115
За cybex priam ,кое кошче за кола на същата марка  взехте за да бъде съвместимо със шасито?

# 116
Момичета, как се казваше този немски сайт от който голяма част от вас пазаруват и се намират наистина много намалени модели колички?

# 117
Аз съм гледала в този: babymarkt.de

# 118
Благодаря, точно този беше Simple Smile

Аз съм гледала в този: babymarkt.de

# 119
Някой поръчвал ли е количка от https://www.kindermaxx.de/?

Общи условия

Активация на акаунт