Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 358
  • 869
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
Благодаря ви!!

# 421
Здравейте, този модел на Cybex добър ли е? Изглежда ми максимална изчистен и опростен. Не намирам особено информация.

Понеже имам много време до количката и само гледам и се разколебавам. За сега най-много на cybex bailos съм се спряла и тези Мима, адски ми харрсват, нот ози път ще гледам удобството на първо място.

# 422
Сайбекс е хубава марка; почти всичките ни приятели, които скоро се "обебиха", имат техен модел и са много доволни. Изберете според своите предпочитания, ние също взехме Балиос С, като беше на промо, изглежда стабилна, а и тествахме приятелска с бебе преди това Simple Smile

Здравейте, този модел на Cybex добър ли е? Изглежда ми максимална изчистен и опростен. Не намирам особено информация.

Понеже имам много време до количката и само гледам и се разколебавам. За сега най-много на cybex bailos съм се спряла и тези Мима, адски ми харрсват, нот ози път ще гледам удобството на първо място.

# 423
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубава триколка? Спряла съм се на Lionelo Tris, тъй като я намирам на промоция в момента. Също и на KinderKraft Easytwist. Детето ми не обича да стои в количка и бих искала да пробвам с триколка, тъй като отново съм бременна.

# 424
  • Седмото небе
Аз разглеждах И тези две триколки, и ако по случайност не се бях сдобила с друг вид, сигурно щях да поръчам Лионело Трис. Виждаше ми се по компактна, сгъва се, Киндеркрафт пък ми изглежда много стабилна, а и се върти към бутащия, но не е и никак евтина като за триколка. Никак не ми допаднаха на живо за жалост Смарт трайк, иначе по описание и снимки ми бяха супер фаворит.
Чиполино Болид също е хубава триколка, моя съседка ползва такава, тя е по-новия им модел от нашата Полар.
Но ако си харесате такава която или се върти, или поне се сгъва максимално бих ви препоръчала да си вземете такава. Моята не е нито много лека, въпреки че кг не и се усещат, не се сгъва, но пък детето се кефи много в нея, вече излизаме возейки се за кратко и като цяло сме много доволни и двете.

# 425
Много благодаря! Мисля да взема Лионело и се надявам да е добра и да се ползва. Поздрави!

# 426

Здравейте момичета ,някой ползва ли такава количка kika boo ugo ,харесахме нея но просто искам да чуя от някой който вече я ползва какво мисли и дали е удобна

# 427
От българските марки по-добре Лорели. Кика Бу-то е дървено и се разпада

# 428
Имам казус следния казус: моя приятелка ми даде да ползвам лятна количка Макларън. Купих билети на Wizzair. Детето има навършени 2 години. Направо на летището ли отивам така и те ще вземат безплатно количката или трябваше да отбележа някъде, че ще нося количка? Още един въпрос. Ако сложат количката в багажното ме притеснява да не я хвърлят и да я счупят, че не е моя. Ако е така, то по-добре да взема Ergobaby Metro+ и да бъде ръчния багаж на детето. Дали ще го позволят? Някой пробвал ли е или трябваше да взема Priority?

# 429
  • au bout du monde
Отиваш на гишето и слагат стикер на количката. Може да я вземеш с теб до вратата на самолета и там да я оставиш. После като кацнеш в повечето случаи веднага вадят количките пред самолета, ако не на лентата.

# 430
здравей, аз съм пътувала с макларен, както и др колички, мисля, че и с Wizzair. 
Някой път ми я взимаха още на багажа  и и слагаха номер като на багажа, за да си имам доказателство , че е моята количка.

Но имала съм и случай, когато ми даваха количката и си я ползвах до влизане в ръкава за самолета - там чакаше работник, който взимаше количките и ги слагаше на автоматичната лента при другия багаж.

Веднъж пък, ми я дадоха чак до самолета и се принудих да качвам и количката, и бебето по стълбите, стюардът май ми я взе, но не помня той ли я сложи някъде или аз съм я сложила в багажника, по -вероятно той някъде я е сложил.
 На слизане, чакат работниците, последният багаж е първи за изкарване,  и  са разгънали всички колички.

# 431
Благодаря ви! Flowers Hibiscus
Да обобщя дали съм разбрала правилно. Нищо не купувам допълнително, нищо, че детето е над 2г. Имам багаж за чекиране и като го давам ще кажа да ми дадат маркер за количката и когато ще се качваме в самолета ще ми я вземат.

# 432
Аз пък искам да питам коя е лятната количка, която се сгъва най-много /става най-компактна/ и е най-лека. Търся нещо което да ползваме само за пътуване. Без значение са ми марка и цена. Ако има нещо по-бюджетно бих го предпочела.

# 433
от сайта на WIZZ:
=============
ДЕТСКИ БАГАЖ
WIZZ предлага следните удобства на тези, които летят с малки деца, за да направят пътуването ви по-комфортно:

Допълнителен личен багаж на борда (40 x 30 x 20 см)
Безплатно приоритетно качване за двама възрастни (и неограничен брой деца) на едно пътуващо бебе*
Сгъваема бебешка количка или малка сгъваема кошара за пътуване безплатно (ще бъде качена в багажника на самолета)
Избор на места, за да сте сигурни, че цялото ви семейство ще пътува заедно (срещу допълнително заплащане)
WIZZ Café – закуски и напитки на борда
Селекция от WIZZ Boutique, включително играчки и малки подаръци
Безплатно детско столче за кола на борда само ако закупите допълнително място (вземете столче за кола на борда)
========
Бебешият билет май изискваше детето да седи в скута ви, а когато е над 2г, вече е детски билет  и детето си има седалка.
Ако изберете случайни места, детето го слагат с единия родител, а другия пращат на майната си. Но, ако си платите за избор на места може и да сте заедно или близо.

# 434
Свържете се с уизеър и попитайте дали количката е включена в безплатния багаж на дете над 2г. Но би трябвало да е, все пак за по-сигурно попитайте тях. Със сигурнист ще ви дадат стикер за количката на летище софия. Количките ги взимат пред стълбите на самолета - сваляте детето, сгъвате и я оставяте. Служителите я товарят. На пристигане в зависимост от политиката на летището, на което кацате си получавате количката веднага след слизане от самолета до стълбите, на лентата с останалия багаж или на специално обозначено място за колички и други обрмни багажи/екипировка на летището.

Общи условия

Активация на акаунт