Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 353
  • 869
  •   1
Отговори
# 435
определено е безплатно. (от актуалните правила прочетено)

# 436
  • гр.Пловдив

Pepina, ти като си ползвала Maclaren  ,кой е най-добрият модел към момента,виждам,че доста са станали,а и не са евтини никак? -Techno HT ,Techno HLR,Triumph,Quest,Volo,BMW

# 437
  • В твоето съзнание...
Някой с мнение за този модел количка - https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-bass-soft-dove-grey-roan?

Позната ми е препоръча и се намират на добри цени втора ръка в ОЛКС, но ми се ще да получа още някое мнение.

# 438
Ние имахме самоче, този модел https://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-esso-black-check-roan-2018
Много зависи какво търсите, много е здрава сигурно сигурно и след 4 деца пак няма да мръдне. Прала съм  багажника нито цввта е мръднал. Но за нас беше супер неудобна, едвам я побирах в багажника, даже на разхожда с коша за кола бяхме само, защото за другия нямаше място. Та ако гледате да му е комфортно ма детето и да е здрава, ще е, но не е за хора с малко място. Сега съм се насочила към доста по компактни модели.

# 439

Pepina, ти като си ползвала Maclaren  ,кой е най-добрият модел към момента,виждам,че доста са станали,а и не са евтини никак? -Techno HT ,Techno HLR,Triumph,Quest,Volo,BMW
аз имах Volo. Много си го харесвах, единствения минус, че нямаше никакво лежащо положение. Когат бебето иска да спи, сядам на някоя пейка, или на заведение  и накланям количката с дръжката на някой стол и пия едно кафе. Така правех легналото. Simple Smile
Quest бих си купила, че са някак по-нежни от Techno .
Volo си купих за летене, че беше много леко. Платовете са много качествени. Мойта имаше и светлоотразителни места на плата, имат и УВ филтри на сенника.

# 440
Аз имам Maclaren techno arc. Избрах я, защото предните й колела са по-големи от на други модели, а и е доста по-голяма от други марки летни колички, а моето дете е високо и например в старата ни easywalker miley още на 8 месеца й опираще хлавата в плата, когато легне. Комфортна е за детето, но имам приятелки със същата и не ми хареса за по-малки бебета под 1 година или дребнички на размер, защото се свличат супер много в седнало положение и със сигурност не е най-доброто анатомично положение. Отчитам като донякъде минус, че няма борд, защото моето дете обича да си качва краката и да се обляга на него. Друг мнооого голям минус на макларън е, че когато свалите детето в легнало положение, като се хване отстрани на количката и се набере се изправя отново в седнало с минимални усилия. Иначе сенника е сравнително добър като размер за лятна количка, плата ми харесва, сгъва се много лесно и е сравнително лека.  Аз и мъжа ми сме високи и почти не я подритваме като я бутаме, което ни беше проблем с другата лятна, а и на макларък дръжката може да се повдигне. Като минус на arc модела ми се струва малко паянтова дръжкта на свръзките, където се сгъва и се притеснявам да не се развали след време, но знам ли, нашата все още е нова.

# 441
Момичета,моля за малко помощ Simple Smile).Скоро предстои голямото пазаруване,а все още не мога да се спра на количка.Дори на марка не съм се спряла Cry.Гледам колички макс 1000лв.
Съжалявам за многото снимки,но не знам коя да избера и моля за мнения.Най много харесах Hauck и тази на Kinderkraft ,но не знам как са като качества...няма много мнения за тях.Моля за мнения.Благодаря ви !

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

# 442
Chipolino elite са супер разпространени, може като видите някоя майка с такава да я спрете и да я попитате за мнение (гледайте да е със седалката, за да е ползвала количката все пак по-дълго и да може да даде реално мнение и за двата коша).

# 443
Здравейте, тези, които са ползвали easywalker harvey, може ли да споделят дали това, че лятната седялка има чупка създава някакът дискомфорт, благодаря

# 444
  • до най-прекрасния мъж
Позвала съм на Бебе старс. Това нещо е ужасно тежко. Едва изчаках малката да стане на 3.5 м и да се стопли времето и я преместих в лятна лека количка. Със седалката е към 11-12 кг, на 8 м дъщеря ми е почти 9 кг, тоест става около 20 кг без друг багаж.

# 445
  • Седмото небе
От всички тези показани аз бих избирала между Киндеркрафт и Хаук. Втората аз също я гледах в началото, обаче се оказа по мнения на няколко ползващи я, че вози доста твърдо и плата често се надърпва под дупето и под крачетата. А на Киндеркрафт бях харесала един друг модел. Ако го намеря ще го покажа, ето го

https://kinderkraft.bg/nachalo/182-bebeshka-kolichka-kinderkraft … 902533914555.html

А съседката над мен беше с Торо и много съжаляваше за избора си. Със “зимния кош” беше горе долу Ок, но от летния беше крайно недоволна. Тя за лятна вече 6м ползва Чиполино Moov on и казва, че много и допада на нея, а и е удобна за детето.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 18:57 от * SUPERMAMА *

# 446
Тези на Хаук и аз ги гледах, но жената в магазина ми лаза по добре друго да си избера и на мен много калпави ми се сториха. Според мен Чиполино елит е добър избор, компактна е, и вмагазина ми се видя нормално тежка. Според мен докато нямате и не видите как ще е, всеки си има мнение и различни критерии

# 447
аз писах за хаук малко по-назад. ползваме рапид 4с за лятна. не я препоръчвам за новородено. за лятна горе-долу става. бебето седи доста ниско. тежичка е, но отговаряше на другите ни 'изисквания'. с дълбок сенник е и става за по-едрички деца (до 22 или 25кг е и наистина е подходяща и за спане на дългички деца без да им висят много краката) и има голям и удобен багажник. като малък танк е и това е и плюс и минус. на мен ми е по-тежичка за управление от косатото което ползвахме до преди няколко месеца, но пък не се притеснявам от неравности. освен това е и бюджетна.

# 448
Дамите със Cybex Priam, ски купувахте ли към количката и ако да, ползвахте ли ги и удобни ли са, че в нашия район пада доста сняг и се колебая дали да взема.

# 449
Radito91
Chipolino  и Hauck, първата е българска, втората е немска.

Общи условия

Активация на акаунт