Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 968
  • 869
  •   1
Отговори
# 75
Много е относително и не може да се слага под общ знаменател - полските да се асоциират с тежест, обем, тромавост, лоша материя. Защото има такива, които изобщо не попадат в тези характеристики, дори напротив. По размери и вече визуално са много по-прибрани от такива с италиански произход, например. В същото време са по-маневрени и по-леки, материята, от която са направени е по-приятна на допир. Говоря за среден и висок клас марки. Също така не бива да се объркват представите за българския пазар и в чужбина, тъй като е ясно,че един и същ артикул, на двете места е различен.
Друг е проблемът, че няма и много налични колички по магазините, да може да се се усети и види. Има определени модели. Конкретно за Варна, съм останала с това впечатление.
Все пак, след наличното по магазините, информация, четене и вече лично усещане се спряхме на Tutis, Uno3+.

# 76
  • София
И аз много харесах Тутис Уно , толкова е  лека и маневрена. Има нещо обаче което много ме дразни, първо, че са някакви странни цветове, аз единствено " мента" харесах, и че на летният кош има една подложка, която е различен цвят...
Някой може ли да ми каже къде мога да видя в София Mutsy?

# 77
  • Варна
Също така не бива да се объркват представите за българския пазар и в чужбина, тъй като е ясно,че един и същ артикул, на двете места е различен.

Няма такова нещо, за българския и останалите пазари, продуктите са едни и същи.
Не говоря за храни, но за продукти като колички, столчета за коли и др.

# 78
Mutsy  ги има в Ивентас.

За полските- не съм им фен, просто ми изглеждат паянтови. Имам впечатления от Буба, разкапа се за няколко месеца, скърца, сенникът се откачи. Tutis Uno 3+ я тествах и гледах бая, ами единственото хубаво е че е лека, но си личеше пластмасата е евтинджос и вече беше почнала са се бели, дръжката е тип ветрило, тоест трябва да се вдига винаги с две ръце,което не е удобно въобще, ако жената е сама и трябва да извади количката от асансьор, матрачето и ми се стори твърде меко.

За Буба по-разбираемо, защото е по-нисък ценови клас, но Тутис, въобще не си отговаря на цената.

# 79
  • Anywhere
Една идея относно липсаата на прозорче на сенника на Муум. Намирате добра шивачка и се сдобивате с прозорче на сенника. Не е трудно да се изреже, поставя се мрежа, а изрязаното парче се окантва, слага му се магнитно копче и се пришива обратно. Само трябва да свалите сенника! Ще Ви струва около 20-30лв Simple Smile

# 80
  • София
Здравейте, момичета!
Имам Jane Muum/micro/koos 2016 и искам да я изпера, но освен, че пише, че всичко се сваля и пере, не намирам нито едно видео или обяснение как да изпера тапицерията на кошовете, с правих се само с коша за кола - Koos.

# 81
Cybex Eezy Twist +2 и аз я заглеждам нещо напоследък.
Приоритетите ми се попренаредиха. Вече не ми се дават 1200+, не ми се бута нещо над 10кг. Продължавам да държа да е съвместимо със столче за кола Атон и да има по-свежи цветове.
Така че започнах да заглеждам Easywalker Charlie и Harvey 2, която обаче е доста по-скъпа. Да не говорим, че трудно я откривам налична, навсякъде е само 3-ката, която пък съвсем ми е над възможностите, а и е по-тежка. Та дилемата е за Charlie + кош за новородено, може и от чужбина. Допадна ми и Easywalker Jackey, но не мога да разбера сваля ли се цялата седалка, може ли да се сложи с адаптори кош за новородено и столче, без и седалката да стои там, че ми е малко грозно.

# 82
На седалката за след 6 месеца текстилната тапицерия е захваната с тик так копчета към пластмасовата част на седалката. Започнете да повдигате леко тапицерията покрай механизмите за закачане на седалката към шасито и ще ги видите. По нагоре отстрани към облегалката също има, има и две на сенника, които държат сенника за седалката. Има 4 и на самата седалка. Трябва да промушите коланите през пластмасовата част за да ги освободите. Сенника се сваля като издърпате металните пръчки, които го държат и се изнизва. За коша за новородено не помня вече как беше, защото отдавна съм го прибрала, но май пак имаше някакви тик так копчета.

Здравейте, момичета!
Имам Jane Muum/micro/koos 2016 и искам да я изпера, но освен, че пише, че всичко се сваля и пере, не намирам нито едно видео или обяснение как да изпера тапицерията на кошовете, с правих се само с коша за кола - Koos.

# 83
Здравейте, търся лятна лека количка с голям сенник Simple Smile за пътуване и плажуване най-вече.
Гледах chipolino roxy и move on, но на move on нещо сенника ми малее.
Обмислях другия вариант да търся макларън на старо в този бюджет. Имате ли наблюдения върху тях? Дали на 1-2 години ще е още в ред след бг тротоарите?😁

# 84
не знам за тротоарите, но сенникът на Малкарен е добър, имат UV филтър. В пясък с тези малки колелца, трудно ще върви, можете да носите и бебето, и количката. Но пък са леки колички. Аз ползвах за самолетни пътувания само, лесно сгъване и много компактни. Качество много, много добро!

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 19:17 от Pepina_n3

# 85
Здравейте, къде мога да намеря нещо подобно?
Важно е да е седалка със колани иначе нямам претенции може и отпред или под количката да се прикрепя само да е универсална

# 86
  • au bout du monde
Аз имам двойна количка за продаване. Големият вече не иска в нея. Моделът е чиполино пасо добле. За Пловдив става въпрос.

# 87
Имам вече 2 колички и съм доволна като цяло, затова търся по скоро нещо, което може да се прикрепи към тези. Някой да е ползвал?

# 88
Обновяван си мнението за Cangoroo Mira ,ползвам я от 6 месеца и вчера ми се счупи рамката,не съм я товарила с багаж и проблема е само от едната страна .Малкият е 10 кг и предполагам ,че наближаваме лимита на количката .

# 89
Здравейте , вече доста време се лутам в избора на лятна количка .
Колебая се между Кам компас , ергобейби метро , Пег перего селфи , може би някои модели на Easywalker . Знам , че има доста мнения за всяка една в старите теми , но нямам много време за четене . Ще се радвам да получа съвет и сравнение 🙂

Общи условия

Активация на акаунт