Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 72 375
  • 869
  •   1
Отговори
# 345
На моето момче не му е интересно и не стои в нея , интересно му е да я бута . Според мен дори и по-скъпа , не може да създаде удобството на количка , не е така удобна както за дедето , така и за майката . Нашата ни я подариха , после аз я подарих и си ползваме лятна количка . Simple Smile

# 346
Здравейте,

а какво е мнението ви за Cosatto и ABC design? За момента съм се спряла на тези двете. Easywalker ми е фаворит, но цената е доста висока.

# 347
аз съм доволна от косато. ползвахме giggle quad. на мен ми беше много удобна. лека и маневрена. недостатъци са сенникът (не е достатъчно дълбок и ползвахме чадър или допълнителен сенник) и рамката на летния кош (бързо стана къс на нашия звяр и заради цялостната рамка се наложи да вземем друга количка след 1г.). на звярът също му беше добре. и зимният и летният кош й бяха удобни. кошницата за кола беше супер и с адапторите съм я ползвала често върху шасито, когато ходех някъде с колата. чувалчето беше голямо удобство за зимата.

# 348
аз съм доволна от косато. ползвахме giggle quad. на мен ми беше много удобна. лека и маневрена. недостатъци са сенникът (не е достатъчно дълбок и ползвахме чадър или допълнителен сенник) и рамката на летния кош (бързо стана къс на нашия звяр и заради цялостната рамка се наложи да вземем друга количка след 1г.). на звярът също му беше добре. и зимният и летният кош й бяха удобни. кошницата за кола беше супер и с адапторите съм я ползвала често върху шасито, когато ходех някъде с колата. чувалчето беше голямо удобство за зимата.

И моето дете около година започна да не седи в коликата, само се носи и беше ужас. Реших да пробвам с триколка като стана на две години, и съжалих, че по рано не съм го направила. Седи си без проблем. Тъй като не знаех дали ще я ползва, не ми се инвестираше с такава, което се сгъва и сега съжалявам, защото всеки ден ходим някъде с колата и заема целия багажник. Та ако не ходите само в квартала, по добре си вземете максимално сгъваща се. Помолете, някой в градинката или парка да ви даде да пробватв и ще видите детето дали ще му хареса или не

# 349
имах триколка с педали, но толкова малко сме я карали, че я продадох

# 350
Здравейте,моля дайте мнение-коя от двете колички бихте избрали?
1. Joie Juva
2.Zooper Salsa
Бебчо е на 7 ++ и е 9,100кг.Държа да има голям сенник и голям багажник.Да е здрава и стабилна.Ами това е.
Благодаря Simple Smile

# 351
  • Седмото небе
Ако избора е сведен само до тези двете аз бих избрала втората. Тя ми се вижда с по-голям сенник и по-удобен багажник. А вече за здравина и стабилност, мисля че може да се прецени само след личен тест или отзив от някой, който е бутал/карал/използвал конкретните модели.

Да се допълня и аз за триколката която имаме отскоро... Ето такъв модел и цвят е:

Много дълго умувах трябва ли ни подобно возило, търсих, гледах и бях на крачка да поръчам някой от последните модели Смарт трайк. Един ден грабнах малкия дракон (на 1г6м е, късно прохождаща мързеланка ми е тя) и полетяхме на обиколка да и търсим нов превоз. Минах през Комсед и останах ужасена от нестабилността на тези сгъваемите прочути триколки към които се бях засилила и аз включително. Поне 3 вида пробвахме е все паянтови бяха, то вярно нали че мостри, ама все пак... Плюс че тя върви високичка и във всичките в които седна главата и опираше в сенника. Отказаха ме тотално...
Продължихме към Хиполенд, там имаше много модели като основно от всичко ми допадна Чиполино Болид, Полар я нямаха, била стар модел. Всичко друго ми беше доста куцичко или борда ще е кофти, или кормилото, или друго. И от там тръгнах полу-разочарована.
Хайде последна спирка по Каблешков във Вис Виталис. И хоппааа, ето нещо ми “намига”. Огледах пак Болид, а до него кротко си стои нашето нещо... Сложих детето вътре, тя си се разположи царски доволно, разгледах му функциите и на живо, побутнах го. И понеже било стар модел, останала им една само, искали да я продадат по-бързо ме изкушиха сериозно с намаление от -30%, тоест от 200 на 140 лв, с 2 години гаранция. Супер, имахме сделка, запазиха ми я и на другия ден отидохме до там само с ерго раницата и си тръгнахме с новата ни полу количка/полу триколка/полу колело.
Ползваме я активно вече 20ина дни и съм адски доволна като цяло. Не че си няма кусури и главно това, че не се сгъва, но почти всичко друго е супер. За нас е много добра алтернатива на количката, една година бяхме с Приам. Чак не ми се вярва да го кажа, голямата количка ми липсва рядко. За нашите излизания по три часа сутрин и три часа следобед, тази триколка е почти страхотна. Даже и подремна лекинко скоро детето в нея, събуди се много бодра и свежа. Бутам триколката с една ръка много лесно, с една ръка качвам и слизам тротоари също лесно. Има си и недостатъци, но генерално съм доволна от избора си. Детенце също видимо е доволна, радва се, разглежда всичко по-активно, забавлява се с кормилото, почти през цялото време бръмчи и бърбори. Така, че препоръчвам с две ръце и тази, и новия и вариант Болид.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 00:48 от * SUPERMAMА *

# 352
И ние сме с приам. И колкото и да си я обичам и харесвам количката не иска вече да стои в нея. Много ми е болно 😢 хаха. Иначе имаме лятна на мамас и папас. С нея е горе-долу по-добре. Единсвения недостатък е, че е с две дръжки, а на приама бях свикнала да си бутам с една ръка. Благодаря за препоръката за триколката. Ще я разгледам.
Иначе за количка, защото темата е такава. Препоръчвам Cybex priam. Всичките ми приятелки след мен си взеха приам и балиос. Всички сме супер доволни. Супер удобна е и за бутане и за спане. Детенцето ми се скъса да спи в нея. Но ясно с прохождането вече не иска да се вози…

# 353
SUPERMAMA благодаря,но нямам познати,които да са ги ползвали конкретните модели.Тайничко се надявах някой тук да помог не.Само за Joie ми споделиха,че са качествени като цяло.
А за колички САМ какво бихте споделили за качеството? Гледах Сам micro air например.

# 354
  • Bulgaria
Някоя от вас дали може да ме ориентира с каква дължина е летния кош на Mutsy Evo? Не успях да открия конкретните характеристики като дължина и ширина.

# 355
SUPERMAMA благодаря,но нямам познати,които да са ги ползвали конкретните модели.Тайничко се надявах някой тук да помог не.Само за Joie ми споделиха,че са качествени като цяло.
А за колички САМ какво бихте споделили за качеството? Гледах Сам micro air например.
имала съм CAM други модели, не са лоши, но по--добре Peg Perego. Иначе CAM e за предпчитане пред българските модели.

# 356
И ние сме с приам. И колкото и да си я обичам и харесвам количката не иска вече да стои в нея. Много ми е болно 😢 хаха. Иначе имаме лятна на мамас и папас. С нея е горе-долу по-добре. Единсвения недостатък е, че е с две дръжки, а на приама бях свикнала да си бутам с една ръка. Благодаря за препоръката за триколката. Ще я разгледам.
Иначе за количка, защото темата е такава. Препоръчвам Cybex priam. Всичките ми приятелки след мен си взеха приам и балиос. Всички сме супер доволни. Супер удобна е и за бутане и за спане. Детенцето ми се скъса да спи в нея. Но ясно с прохождането вече не иска да се вози…

И ние ще сме с Priam. Поръчах шаси, кош за новородено и лятна седалка. Мислих, гледах и в крайна сметка на нея се спрях. Красива, надеждна... Надявам се и проходима... И кошница и стол за след 9-ти месец за кола взех на Cybex. Дано да сме доволни, че таткото е много капризен и с предното ни бебче, набързо разкарах Стоке-то.  Simple Smile

# 357
Аз не бих купила cam micro air за над 300 лв. Като основни недостатъци виждам това, че е стар модел, двойната дръжка, която прави бутането трудно и двойните колела, които ограничават маневреността. Иначе cam не са лоша марка за колички.

# 358
Някой има ли мнение за LORELLI PREMIUM Комбинирана количка 3в1 BOSTON?
https://www.hippoland.net/lorelli-premium-kombinirana-kolichka-3 … tars-1002158-2150

# 359
Благодаря,на дамите,които се включиха и ми отговориха. 🌷
В крайна сметка се спрях на Kindercraft indy,на доста места прочетох положителни отзиви,дано не съм сбъркала 🤔.

Общи условия

Активация на акаунт