Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 288
  • 869
  •   1
Отговори
# 525
Къш шасито нямахте ли? При мен са включени в комплекта.

# 526
  • Седмото небе
Ако някой тук случайно не се отзове, проверявайте периодично в олх, изскачат предложения от около 50 лв, но факт че в момента няма никакви адаптери за Приам втора ръка там. До скоро имаше поне три оферти около тази цена. Иначе ако е спешно и за нови най-добре в Рая тойс да питате. Или да търсите в чужди сайтове. Може и да дойдат по-бързичко Wink
Аз моите ги продадох заедно със столчето Cloud Q, което много много харесвах. И си го ползвахме до 1г тъй като сравнително рядко пътувахме.

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 10:04 от bubanka

# 527
Ами втора употреба ми е и няма адаптери, гледах и столчето за кола да е втора ръка примерно за да е с адаптери, но се оказа че тези които видях са с balios и съответно не ми върши работа. Ужас май ще остана прецакана без, дано се появи някоя обява. Ще питам в Рая Тойс ама щом няма в сайта си мисля, че сигурно няма да има

# 528
cybex продават всякакви части, търсете на сайта  им или дистрибуторите, търсете на чужди сайтове също

# 529
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за следните колички:
- https://aiko-bg.com/product-84365060003
- https://buddybaby.bg/product/grey-buddy/
Много ми харесаха, но наблизо няма магазин, в който мога да ги видя. Ще се радвам ако някоя от вас ги е виждала на живо да сподели. 🤗
Buddy наистина изглежда добре.За първи път я виждам и не знам като качество как е ...най вероятно ще отида да я погледна

# 530
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за следните колички:
- https://aiko-bg.com/product-84365060003
- https://buddybaby.bg/product/grey-buddy/
Много ми харесаха, но наблизо няма магазин, в който мога да ги видя. Ще се радвам ако някоя от вас ги е виждала на живо да сподели. 🤗
Buddy наистина изглежда добре.За първи път я виждам и не знам като качество как е ...най вероятно ще отида да я погледна

Може ли след това да ми пишеш? 😁🤗

# 531
MATA ДЕТСКА КОЛИЧКА 3 В 1 KUNERT e полска количка фирмата е KUNERT, 12 кг (тежка е), колелата са много големи ( задното 28 см , предното 22 см), на което единственото предимство е проходимост  в сняг, кал, пясък, за града колела 15 см са достатъчни). Това май не и е оргиналното име "Мата" - няма такова, според мен се казва  "Molto".
Ако имам спортната част с покривалото не ми трябва въобще този кош. В сгънато положение е много зле. Платовете са груби, и ушиването също. Хубаво, че се сменя посоката на движение на седящата част. А столчето е само за бебешка възраст и въобще само отбивка на номера, столче се избира по критерий безопастност на детето.
Скрит текст:

Препоръчвам италианските CAM, те също са с големи колела, смяна на посоката, 3 в 1, с подобно столче  и са на по-достъпни цени, а разликата с полските е голяма, най-вече в конструкцията, изработката на съединенята.

Buddy Joy
Toва чудо е много интересно, защото пишат, че е леко (8.5 kg). Такава фирма не познавам, предполагам, че е българска. Предните колела само 6 инча, нещо като на количките Макларен, много малки за бг действтелността. Най-висока точка на дръжката 99 см, добре, но за по-висок човек още 5-10 см трябват. Има снимка само на сгъната конструкция, търсете някъде ако има клип как се сгъва, ама със седещата част, или идете на място да пробвате. Странно, че на бг сайтове не пишат кой е производител. Изработката не е нещо фино, за това предположих, че е българска. 8,5 кг минава за лека количка, което е добре. Има хубаво лежащо положение и голям сенник. Смяна на посоката на бебе-майка. Столчето за кола пише, че е сертифицирано ECE R44/04?? трябва да се провери дали наистина има лепенка.
Скрит текст:

# 532
Момичета, на Cybex Priam летния кош може ли да премине в максимално леглало положение или пак си има леката чупка?

# 533
MATA ДЕТСКА КОЛИЧКА 3 В 1 KUNERT e полска количка фирмата е KUNERT, 12 кг (тежка е), колелата са много големи ( задното 28 см , предното 22 см), на което единственото предимство е проходимост  в сняг, кал, пясък, за града колела 15 см са достатъчни). Това май не и е оргиналното име "Мата" - няма такова, според мен се казва  "Molto".
Ако имам спортната част с покривалото не ми трябва въобще този кош. В сгънато положение е много зле. Платовете са груби, и ушиването също. Хубаво, че се сменя посоката на движение на седящата част. А столчето е само за бебешка възраст и въобще само отбивка на номера, столче се избира по критерий безопастност на детето.
Скрит текст:

Препоръчвам италианските CAM, те също са с големи колела, смяна на посоката, 3 в 1, с подобно столче  и са на по-достъпни цени, а разликата с полските е голяма, най-вече в конструкцията, изработката на съединенята.

Buddy Joy
Toва чудо е много интересно, защото пишат, че е леко (8.5 kg). Такава фирма не познавам, предполагам, че е българска. Предните колела само 6 инча, нещо като на количките Макларен, много малки за бг действтелността. Най-висока точка на дръжката 99 см, добре, но за по-висок човек още 5-10 см трябват. Има снимка само на сгъната конструкция, търсете някъде ако има клип как се сгъва, ама със седещата част, или идете на място да пробвате. Странно, че на бг сайтове не пишат кой е производител. Изработката не е нещо фино, за това предположих, че е българска. 8,5 кг минава за лека количка, което е добре. Има хубаво лежащо положение и голям сенник. Смяна на посоката на бебе-майка. Столчето за кола пише, че е сертифицирано ECE R44/04?? трябва да се провери дали наистина има лепенка.
Скрит текст:

Много благодаря за обясненията! 😊🤗

# 534
Привет, Приам-а много ли е по-тежка от Bailos, става въпрос като е със зимния кош, много ми харесва Приам, даже намерих втора ръка на доста добра цена и сега пак съм разколебана, ама аз като имам много време и все се преориентирам.

# 535
Здравейте, спряла съм се на количка Easywalker Rudey в цвят Forest green,  но не я откривам по сайтовете. Има я само във ВисВиталис, но в друг цвят. Някой виждал ли е този модел? Ще бъда благодарна на съдействие.

# 536
  • Седмото небе
Момичета, на Cybex Priam летния кош може ли да премине в максимално леглало положение или пак си има леката чупка?
Съвсем съвсем легнало си става като се пусне до долу. А и първата степен на повдигане не е нещо супер сгънато, дъщеря ми си беше в това положение от 5 месец още и и беше много интересно да разглежда така. Така също си и спеше, винаги когато исках да я пусна съвсем до долу и се разбуждаше. Колко време сън е откарала навън, лелееее, само като се сетя, че докато усетеше, че сме навън и се унасяше Wink Тя доволна, аз още повече, че поне вкъщи като не спи, навън и беше добре.
А за зимния кош-да, малко по тежка се усеща Приам в сравнение с Балиос-а със зимен кош, но и големината и комфорта на първия за мен са с предимство пред втория.
Колкото и по принцип да не съм фен на тези кошове, пак си е до предпочитание. Някой като мен са ги ползвали по ред причини сумарно два месеца от пет, другите бебета и майки си откарват с тях до 6-7 месец, че и отгоре. Пак ще се повторя, но много зависи от предпочитанията, начина на живот и придвижване на родителите, също така колко са големи самия кош и как пораства бебчето, тоест до кое време ще се разполага комфортно вътре.
Но вече има по принцип и зимни кошове с позиции на гръбчето, даже и такива с колани вътре, които и в кола могат да се слагат, така че избора като цяло е голям. Но наистина повече марки, ако предлагат варианта за закупуване на само на шаси и зимен кош, и след това да си купиш отделно за порастналото вече бебе олекотена “лятна” количка, би било супер. А и така мисля в перспектива печалбите на фирмите биха били по-големи. Но явно се гледа първоначално да ти “набутат” колкото-се-може-в-едно комбинации, пък ти после си се оправяй с излишното, непотребно или несполучливо...

# 537
@svobodata
Easywalker Rudey  Forest green - аз  съм в чужбина, при нас основната търсачка вече не дава дистрибутори, на няколко сайта с бебешки колички пише, че не е налична, или не се продава повече. Само на един сайт я намерих за 699 евро, но не знам как стои въпроса с доставката, ако искаш пиши на лични, ще се обадя да проверя.

# 538
Здравейте,мами.
Какви са подходящите размери за лятната седалка на бебешка количка най-вече ме интересува, за да не се налага да се сменя след време с друга?
Побъркала съм се с тези колички,а тези дни ще раждам и нямам много време.
Също искам да попитам, някоя дали е закупувала количка на марката “Fintera” от еко кожа и какво е мнението ви за нея, не мога да намеря в сайта да пише къде се произвеждат и нещо не ми вдъхват голямо доверие като цяло… спряла съм се на този модел от картинката.

# 539
  • Terra incognita
Не разбрах какво точно имате предвид под размер на седалката. Те са си стандартни.
Ако имате предвид седалката за след 6+м на триото, хората обикновено сменят количката с олекотена около 1г6м- 2г от чисто практична гледна точка, т.к. тези колички са по- тежки и детето колкото по- голямо става, толкова по- тромаво е придвижваенто и не е удобно. Детето е много нависоко, трудно му е постоянно да слиза и да се качва, а за майката е тежко бутането и маневрирането. Лесното прибиране в багажника на колата е още една от причините.
Иначе вие, ако искате, може да си я ползвате до когато решите.
Еко кожа не препоръчвам в никакъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт