Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 281
  • 869
  •   1
Отговори
# 570
И аз разглеждах сайта online4baby. Даже се зачудих дали да не поръчаме някой от тези комплекти https://www.online4baby.com/mamas-papas-flip-xt2-11pc-essentials … isofix-base-black
Защото ми се струват доста изгодни.
Само не мога да разбера, тези модели колички и столчета по-стари модели ли са или бъркам?
Иначе ние преди седмица бяхме във варна, супер разочарована съм от обалужването в Раятойс и много доволна от това в бебе борса Бебино, есно момче ни обяснява сигурно час. Моя приятел хареса тутис уно ама на мен ми се вижда много голяма и сякаш си ме дърпа към балиоса😅. Easywalker също ми харесват, но не ми се затварят толкова пари.

# 571
Аз си взех чанта на Лорели и универсален дъждобран от Айко. Струва ми се неразумно да вземам марковите на Сайбекс, които само заради етикета струват в пъти повече.

# 572
Относно хвалебствията по отношение на големите марки - съгласна съм и аз. Малко ми идват в повече на моменти, но всеки избира за себе си. Иначе съм споменала марките и на двете ми колички, защото няма как, нали все пак ги обсъждаме и даваме обратна връзка. Иначе Чиполино-то се представи добре на плажа, с уточнението, че не е карана в пясъка, а само по дървените алеи и не сме имали проблеми с лекотата на количката, дори напротив. Смятам, че току така няма как да се обърне количката сама на пясъка. Доволна съм от покупката, като за почивки е идеалната лятна количка за мен Simple Smile

# 573
Аз взех някакъв универсален дъждобран за коша за новородено на Cangaroo, 22лв от Хиполенд, консултантката каза че става за Сайбекса. Сега съм в търсене на камера защото екраните на видеобебефоните ми изглеждат много малки. Ако имате някакви препоръки за марка моля да споделите. Чудех се за Xiaomi, не знам стават ли.

# 574
Ние заложихме на супер базов модел бебефон на Кангуру, с промото излезе около 30 лв, няма камера, само с микрофон е. Решихме, че няма смисъл да даваме много пари за това, не живеем в къща, а в апартамент, където всичко се чува.

# 575
Ние имахме https://www.emag.bg/video-bebefon-mappy-vbm-8700-6426228026617/pd/D6VGF7BBM/ екрана не е малък, не е голям но се вижда всичко и през ноща на тъмно също се вижда. За съжаление се появи някакъв шум и сега пак трябва да си купим, но пак ще е такъв и аз гледам други, но ми се виждат с много малко екранче. И ние сме в апартамент, но спокойно си готвех или къпех докато го гледам

# 576
Нашият е на Филипс и съм доволна като цяло, НО е супер скъп, а се разваля вече два пъти 🤦🏻♀ първия път ни го замениха с чисто нов и след 6 месеца пак се развали, ние ли сме каръци, не знам, добре че има гаранция. А за тези, които са само с микрофон - то бебето може да върши някакви неща и без да вдига шум. И ние сме в апартамент, но камерата ми е незаменима. Много пъти съм го хващала на камерата в момент на разбуждане и съм отивала да го доприспя. Ако не го видя той ще си постои кротко буден известно време и като издаде някакъв звук вече ще е късно да го доприспя. Също като съм го оставяла да заспи сам съм го наблюдавала и ако се е налагало съм отивала. Не бих си взела само микрофон, така и така ще се купува по-добре да е с камера, има и хубави бюджетни. Мои познати много хвалят на mappy, в емаг на разни промоции излизало много изгодно да се купи

# 577
Благодаря за коментарите момичета, чак сега осъзнах че съм писала за камера в темата за колички, вместо в Подготовка за малкия човек Joy . Извинявам се.

# 578
Много ви благодаря за отговорите! Значи купувайки количката с нея идва и дъждобран за коша за новородено?Извинявам се, ако питам глупави въпроси, просто ми е първа бременност и се сблъсквам за първи път с доста неща. Радвам се, че мога да закупя и универсални аксесоари, не само оригинални, защото ми идват скъпи. Някакъв съвет да имате за някаква чанта, която може да се ползва с тази количка? Благодаря.
Ние взехме количката на промоция в пакет с оригинални дъждобрани, адаптери и зимно чувалче на много добра цена. Само комарника и поставката за чаша са универсални. Проверете още за тази промоция, излизаше много изгодно. Аз също не исках да давам пари за зимното чувалче, но като беше подарък и го видях наистина е много хубаво. Много хубав плат, приляга перфектно и много добре ще изолира и топли. Чантите аз лично не ги харесвам като висят там и затова купихме отделно само като аксесоар оригинален затворен багажник и така всичко ще си е прибрано долу.

# 579
Здравейте!
Очакваме зимно бебе, края на декември/ началото на януари. Първа бременност ми е и съм тотално объркана от огромния избор на пазара. Иска ми се да взема нещо хубаво и качествено до максимум 1000 лв. Харесах няколко модела, не усещам някаква голяма разлика и бих искала съвет... Харесах следните:
Буба Форестер
Abdor 3в1 Zarra
Няколко модела на Fintera
Babylux largo
Lorelli Rimini
Moni Gala

Ще съм благодарна за всякакво мнение и насоки за моделите.

Здравей.
И ние очакваме зимно бебе в началото на декември. И аз бях питала за мнения за Buba Forester. Може би не е много позната марката.
Аз в моя град съм виждала майки с такива колички. Разгледах и другите модели на Buba, имат минимални разлики, но Forester, като материя най ми допадна.
Другата за която се колебаех беше Adbor Zarra. Но тя изглежда доста по-обемна откъм шаси и като сравних кошовете за новородено на двата модела този на Adbor се оказа доста по-тесен в сравнение с другия. Много внимание обърнах и на амортисьорите им. Смятам, че са много добри и са и много маневрени и стабилни.
Аз лично съм се спряла на Buba Forester, разгледах много колички, на различни марки и по-скъпи също, но като съотношение цена-качество тази най ми допада. И като дизайн също(който за мен също е много важен).
Единственият недостатък, който аз лично открих(може би има и други) е, че шасито им е тежичко. Може би на Adbor повече.

# 580
  • Вестерос
Buba са намалени в бебешка борса Бебино

# 581
Здравейте и от мен!Очаквам ноември първото си дете и гледам сигурно от 3 месеца ,следя тук предимно мнения отзиви и наистина намирам доста труден избора на количка,а времето напредва нямам кой знае колко още време да се лутам .Спрях се на един модел ако може мнения ще бъда благодарна.
https://foryourlittleone.com/products/venicci-gusto-prestige-20- … dLL4aAv1cEALw_wcB

# 582
Добро утро.Чакам бебче след месец и половина ,а все още не съм харесала количка.Моля да споделите мнения за тези колички,защото много се колебая.Търся количка 3 в 1,зимен кош,но и летния да е удобен и да влезе в употреба(с пълно легнало положение).Да се обръща и в двете посоки на движение.Рамата да е сравнително здрава,за да мога да изкарам поне 1година(въпреки ,че и тук е до късмет).Да е сравнително лека,очакват ме 3 етажа без асансьор ..Столчето за кола да е с основните тестове(най вече държа на неговото качество).За тази цена не знам дали са възможни тези изисквания.Изчетох доста мнения и от този ценови диапазон и марки (Лорели,Чиполино,Кикабоо)  Май Кикабоо е най удачният избор.За Кенгароо не открих почти никаква информация,явно не са от предпочитаните.Ако имате и др предложения ,ще ги чуя с радост.Моля ,за мнение.Благодаря ви и хубав ден.

2.

3.

4.

# 583
Аз взех някакъв универсален дъждобран за коша за новородено на Cangaroo, 22лв от Хиполенд, консултантката каза че става за Сайбекса. Сега съм в търсене на камера защото екраните на видеобебефоните ми изглеждат много малки. Ако имате някакви препоръки за марка моля да споделите. Чудех се за Xiaomi, не знам стават ли.
Xiomi са топ. Много е удобна камерата 99лв е и определено си струва, носим си я навсякъде като пътуваме, излизат известия на телефона.

# 584
  • Варна
Xiomi са топ. Много е удобна камерата 99лв е и определено си струва, носим си я навсякъде като пътуваме, излизат известия на телефона.
Може ли да пратиш линк . Даже не знаех, че предлагат такъв продукт

Общи условия

Активация на акаунт