Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 319
  • 869
  •   1
Отговори
# 630
  • au bout du monde
Нямам такава количка, но познати са имали. Тежка е и бързо става малка на детето. След 1г , а понякога и по-малко ще трябва да се мисли за друга количка. Ако имате възможност, не е проблем тогава.

Вижте как се сгъва, ако пътувате с кола ще е от значение.

Багажника на количката е малък.

# 631
  • Варна
Ами, аз го видях там като опция и си беше напълно легнало. Имате други наблюдения ли?
Благодаря предварително!

Абсолютно сигурен съм, че седалката на тази количка е анатомична.
Иначе казано, седалката не променя съотношението на облегалката спрямо седящата част.
Ако това ви е важно, бих ви посъветвал да разгледате количката отново.
Както и ако ви е важно седалката да се регулира и ляга, когато е поставена в посока на движението Wink

# 632
Здравейте Blush
Дали някой случайно има мнение за тази марка/количка? В момента е намалена, но не намирам нищо за производителя. Очаквам зимно бебе и съм се ориентирала към вариант 2 в 1 (кошче за кола имаме).
Благодаря предварително!
https://aiko-bg.com/product-48265060034

# 633
Здравейте, налага ми се да взема лятна количка, тъй като ще пътувам често следващите месеци и няма да има място за триколката в колата. Младежа скоро ще стане на 2 години и върви по-едър за възрастта си. Бях се спряла на Макларън Атом, но доколкото разбрах седалката не е с добри пропорции и вероятно няма да е удобна за по-големи деца. Имате ли подобни наблюдения?
Моля препоръчайте ми лятна количка подходяща за по-едрички деца..
Благодаря!

# 634
  • Варна
Здравейте Blush
Дали някой случайно има мнение за тази марка/количка? В момента е намалена, но не намирам нищо за производителя. Очаквам зимно бебе и съм се ориентирала към вариант 2 в 1 (кошче за кола имаме).
Благодаря предварително!
https://aiko-bg.com/product-48265060034

Ужас, 1699 лв. за 2в1 ????
Този кютюк не заслужава и 50% от намалената цена.
За 1200 или мъъъничко повече, бихте могли да имате значително по - добра количка.

# 635
Дъждобранът носех винаги в един джоб отзад в количката, много пъти ми се е случвало да завали изневиделица силен дъжд .
В това отношение много ми харесваха дъждобраните на Мaclaren - само отпред, зашото сенникът не пропуска дъжд, и дъждобранът е много компактен и не заема място,
Има и универсални дъждобрани, но заема много място, дори сгънати. Аз държа да е оргинален дъждобрана.

# 636
Към нашата количка няма дъждобран и се чудя дали да купуваме отделно  ,та въпроса са ми е има ли нужда от него реално.нашето бебче ще е зимно края на декември

Зависи колко излизаш. Моят син е роден през септември и няма ден, в който не сме излизали по 2-3 час поне навън, независимо от времето. Така че аз ползвах много дъждобран.
моят съвет е да си купите от същата марка, която е количката ви, за да пасва добре.
Има нужда от дъждобран, може да се ползва при силен вятър, сняг, дъжд.

# 637
Здравейте, налага ми се да взема лятна количка, тъй като ще пътувам често следващите месеци и няма да има място за триколката в колата. Младежа скоро ще стане на 2 години и върви по-едър за възрастта си. Бях се спряла на Макларън Атом, но доколкото разбрах седалката не е с добри пропорции и вероятно няма да е удобна за по-големи деца. Имате ли подобни наблюдения?
Благодаря!
Дъщеря ни винаги е била едра и в момента е на 2+ и все още не виждам да и е неудобна и възнамерявам още да я полваме по почивки и където ще се налага повече вървене и тя не издържа. Компактна количка е. Все пак е добре да тествате  на място колички, защото всеки има различни виждания за "добри пропорции" спрямо неговото дете.

# 638
Към нашата количка няма дъждобран и се чудя дали да купуваме отделно  ,та въпроса са ми е има ли нужда от него реално.нашето бебче ще е зимно края на декември

Зависи колко излизаш. Моят син е роден през септември и няма ден, в който не сме излизали по 2-3 час поне навън, независимо от времето. Така че аз ползвах много дъждобран.
моят съвет е да си купите от същата марка, която е количката ви, за да пасва добре.
Има нужда от дъждобран, може да се ползва при силен вятър, сняг, дъжд.

И за двете колички съм ползвала универсални дъждобрани за по 10 евро. Оригиналният на Макларън, който вървеше с количката, не беше изчислен и за да се закачи, много опъваше. И както опъваше, детето с пет ритника го скъса. Универсалните бяха грозни, но пък ми вършеха чудесна работа.

# 639
Благодаря!
Дъщеря ни винаги е била едра и в момента е на 2+ и все още не виждам да и е неудобна и възнамерявам още да я полваме по почивки и където ще се налага повече вървене и тя не издържа. Компактна количка е. Все пак е добре да тествате  на място колички, защото всеки има различни виждания за "добри пропорции" спрямо неговото дете.

Благодаря за включването, OwlKitty. Колко е висока дъщеря ви?

# 640
  • гр.Пловдив
Вземете пак Макларън ,но най-големия модел Techno XLR-те са до 25кг

# 641
Благодаря!

Благодаря за включването, OwlKitty. Колко е висока дъщеря ви?

96см. Тази количка няма твърда преграда на отстрани на ръцете. Дъщеря ни отдавна не стои стандартно в количката и се "чекне" във всякакви пози, докато се вози. Grinning

# 642
ами да, това е точната дума, на мен универсалните дъждобранчета  са ми грозни и не могат да се сгъват заради някакви там ластици

# 643
ами да, това е точната дума, на мен универсалните дъждобранчета  са ми грозни и не могат да се сгъват заради някакви там ластици

Въпрос на светоусещане. Аз гледам други работи да са ми красиви, от дъждобрана искам да е функционален: да не пропуска и да се слага и сваля лесно. От там нататък и най-евтиният ми върши работа.

Дъждобрани не съм сгъвала. Смачквах го и мятах в багажника на количката.

# 644
  • Седмото небе
За мен лично дъждобрана, който ползвах и с първата, и с втората количка бяха незаменим аксесоар.
Първата беше един високопроходим танк Лорели Монца на който за 2 месеца със зимния кош и един месец с летния ползвах няколко пъти универсален дъждобран на марката, и хич не беше удобен, но ме спаси при непредвидени обстоятелства. Заемаше място, но свърши работа. А аз излизах с бебка и тази количка от началото на март до края на май при почти всякакво време, дори и на далечни разстояния. Комарник тогава не ми беше нужен, имах пак универсален.
Но с втората ни количка Приам, която придобих в перфектно състояние макар и втора ръка много си ползвах оригиналния дъждобран (изчислен е точно и приляга перфектно). При много силен вятър съм го слагала, зимата при лек дъжд и сняг също сме излизали с чувалчето вътре и дъждобрана отгоре. Дупчиците за вентилация отстрани осигуряваха достатъчно въздух. Така опакована е спала с часове, както не можеше и вкъщи. Купих си и оригинален комарник, той също се опъваше като ръкавица по мярка. И двата аксесоара ми стояха неизменно в багажника, който си има джоб и не ми пречеха. Така бях сигурна, че съм подготвена за всякакви ситуации. Аз така обичам, да съм подсигурена, иначе не ми е спокойно. Случвало ми се е буквално и ято комари да ни гонят в Южния парк, и изненадващо дъжд да ни завали далеч от вкъщи. Аз всякак мога, но за детенце бях сигурна, че е Ок.
Така че струва си да имате дъждобран лично за мен, поне универсален, ако прецените че оригиналния такъв към дадения модел количка ви се струва скъп.

Общи условия

Активация на акаунт