Великобритания - тема [92] Лятнo - Морска НеКовидна

• 48 179
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • London
Честито Хепи, пожелавам ти и на практика всичко да излезе както го описваш и най вече да ти допада и да ходиш с кеф. Blush

# 631
  • Пазарджик/Лондон

Много го харесваме този ресторант. Просторен, приятна музика и вкусна храна - заслужават си да спечелят за най-добър ресторант в Лондон:).

# 632
  • Bristol
Купих билети за Мулен Руж мюзикъла, който е в театъра на Пикадили и точно се чудех, къде да спрем да хапнем. Сега погледнах менюто и ми хареса, ще го пробваме Simple Smile

# 633
  • Истински се вижда само със сърцето.
Лятото бяхме в Хепи в София, страхотно меню, но аз винаги съм ги харесвала. Не съм ходила в този в Лондон, но пък гласувахме за него Simple Smile
И допълвам лимонадата е невероятна, видях, че я има и в Лондонското меню, препоръчвам тази с боровинки и виолетки Simple Smile

# 634
  • Манчестър
Вчера обядвах в Хепи в София. Не знам дали менюто в Лондон е същото , или адаптирано за английския привкус.

Но опитах салата с авокадо, която беше страхотна и запечено сирене по гръцки. Не се наложи да употребя допълнително овкусяване.

# 635
  • Leeds, UK
Къде сте бе, момичета? Скрихте се от дъжда😁 Аз пуснах парното вече. Тръшна ни някакъв вирус всички вкъщи. Бързо минава и без особени проблеми, но носовете ни се изкривиха от кихане. 😁

# 636
И ние подсмърчаме дружно. Уж топло, излизаме голи, то ни духне...Носът ми е като река🤭

Пуснах и аз парното. И се ядосвам с тея смарт метри. И у нас, и в офиса сложиха, обаче пак искат данни и пускат грешни естимирани фактури, защото нямали връзка с устройствата. А идваха по 2 пъти да ги настройват. Различни доставчици са, не да е в една фирма проблема. Оная джаджа, която уж показва все не работи. Днес, например показва само газ и се гъзих в дъжда отвън да вземам показанията на тока.

При нас е затишие. И ремонта спряхме, малко да си починем. Трябва стълбите да почваме и после да сменим пода на първия етаж. Идеално занимание в лошото време.

Аз оцелях след РД. Нямам снимки като никога до сега, но всичко мина добре и дори нямаше за чистене. 😁

# 637
И аз в отбора на сополивите, кихащи и подкашлящи от секрети.
На мен още ми е рано за парно, но ние не обичаме да стоим на много топло.

# 638
У дома сме в конфликт за парното. Аз мръзна цял дне в офоса и искам като се прибера да ми е топло, отделно обичам да ходя боса. Децата спят отвити и те ходят боси и голи. За мен 22 градуса са идеални от тази гледна точка. Искам и като излизам от банята да ми е комфортно, а не зъзнейки да скачам в дрехите. Мъжът обаче застопорява на 20 градуса макс, но иначе е с вълнените чорапи и с два ката дрехи. Не мога аз у нас да ходя като зелка. Искам да съм леко облечена и да ми е приятно.

# 639
  • на малък остров в океана
Явно този вирус е навсякъде Дъщеря ми даже беше на антибиотици заради ушна инфекция, но хремата й беше доста упорита.

# 640
А Памперс у нас държим 19-20, аз си ходя боса и по потник 🤣, мъжа ми си ходи по облечен

# 641
  • Bristol
Ние в къщи целогодишно отваряме широко прозорците с дъщерята, все ни е топло. Хормоните бушуват 🤪 Мъжът ни се кара и затваря след нас. Сега намали температурата на отоплението, съответно още не се е включвало, но и с щерката само малките прозорчета вече леко открехваме, а аз понякога нощем го затварям в спалнята. Определено се усеща есента вече, от днес започва астрономическата есен ☺

Аз се готвя за последна "лятна" почивка. Букнах през агенция и отивам сама с група, никого не познавам. Не съм свикнала така и малко се притеснявам, ще ме посрещнат ли успешно на летището или не. Кацам след 9 вечерта на Dalaman в Турция, а до Kas е 3 часа трансфера 🤪 И отделно, за да съм съвсем извън зоната на комфорта, избрах да шервам стая... Не знам в какво състояние съм била, като резервирах. Сега, ако трябваше, въобще нищо и никъде нямаше да резервирам 😂
Иначе екскурзийката е със супер програма, всеки ден различно активити, поход, колело, кану, каяк, разходка с корабче и един свободен ден, в който, ако се чудиш какво да правиш, за допълнителна цена, с корабче ги водят да разгледат близък гръцки остров.

# 642
  • Великобритания
И ние сме болни, аз изкарах някъв вирус с повръщане и адско главоболие за 1 ден , а детето е с много гадна кашлица и сополи - дори в сряда я оставих в къщи , джипито по телефона отсече - viral infection , Заклевам се , че няма по голямо малоумие от това да те преглеждат по телефона , особено за деца и най- вече , когато не сме в никви ковидни условия ..
Утре сутрин едно плуване остана и приключваме седмицата
На мен ми е постоянно топло и аз все отварям прозореца , моя мъж ходи да проверява след мен и затваря , Още удържаме фронта и не сме пускали парно ние , ама и ги карам да се обличат , те свикнали по тениска и боси - айде слагай чорапи и по една горница и тогава да видим дали ще е толкова студено .. Да свикват , зима  иде

# 643
  • някъде в орбита...
И ние сме болни, ше му се и вируса и чудото. Аз съм най-зле, щото нали що пък не Expressionless

Вкъщи парното работи, и никой не спори. Всички мразим да се навличаме, трябва ли да сложа чорапи и дълъг ръкав значи трябва да се вдигне температурата на термостата Laughing

# 644
  • UK
Аз днес сложих чорапогащник за пръв път, децата и двете са по чорапи на училище. Голямата даже е без яке и пуловер, само със сако.

В нас парното е нагласено да се включва автоматично ако Т падне под 18С на първия етаж. В спалните по принцип не го пускаме. Ние държим около 22 градуса през дена, ММ е винаги по тениска, аз се обличам малко повече, голямата е с къс ръкав и вътре и на вън целогодишно. Миналата зима ни беше първата в къща и бяхме усилили малко повече парното, надявам се тази вече да сме се климатизирали. Котката има електрическо килимче и вече и го пускаме, че я болят кокалите.

Аз направих почти 6 месеца на работа и от другата седмица ще почвам да работя от вкъщи. Не съм сигурна дали ще ми хареса,че след толкова години в къщи, сега ми е много добре. Обаче и колежките ме протискат, ьа да не размислят партньорите и да пожелаят повече хора да работят в офиса.

Мери ще чакам истории от пътуването ти. Съседката ни замина във вторник, точно на такава екскурзия, организирана без да познава никой. Тя отива в Щатите, на обиколка  на националните им паркове. Каза, че това е последния континент на който не е обиколила парковете и понеже тази година направи 80г, това ще и е последния трип.

Болните да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт