Великобритания - тема [92] Лятнo - Морска НеКовидна

• 48 245
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Bristol
Не ги научих аз моите сами да си правят лънч боксовете. Ако не направех аз, синът караше на пици маргарита, дъщерята на препечени филии или нищо Angry

Happy, много апетитно!
Гледа ли по Netflix публицистичния филм за котките, Inside the mind of cats? Нищо съществено не казаха, но много сладки кадри имаше 💕
https://www.netflix.com/gb/title/81447086?s=a&trkid=13747225 … amp;clip=81613121

Аз се завърнах от Бирмингам. Трябваше цялата седмица да съм там, но утре имам час за кръвен тест. Толкова чаках за него, че не искам да го изпускам 😁
Там в центъра не спират да строят! Стаята в хотела ми беше на 15тия етаж! Кутия с прозорец, който не се отваря, разбира се и климатик, който не знам от къде дърпаше въздуха, но все задушно ми беше. Може и на психическа основа да е, обичам да имам отворен прозорец. А температурата на климатика, само до 19 градуса успях да я сваля 😔 Сигурно е с вградено ограничение за пестене на енергия. Всички нови сгради са с толкова смарт технолигии набутани, уж за безопасност, сигурност и еко, като робот се чувствам като ходя там. Друго си е на "село" 😁
Скрит текст:
Гледката от прозореца, нощна снимка

# 526
Строят в центъра, а кварталите са гето до гето, ние ще се махаме от Бръм, много се увеличи престъпността, та в този ред на мисли, някой с инфо за Шотландия? Simple Smile

Кутии не правя, в училището поне се храни, ако носи в кутия все ще е пица, тя е безкрайно злояда..

# 527
Мери, тая гледка никак не ми е английска🤭
Ужас и за хотела, и за презастрояването.
Стискам палци за кръвните!

Веджи, какво точно те интересува? Имам приятели и мога да питам.

Хепи, прати малко български скончета и на нас.😜 Мъжът ги прави в наща къща. Трябва да му пусна мухата.

# 528
  • София
Pampers, казваш и пращам!:) Но най хубави са на същия ден, кагато се направят.

Аз не харесвам Бирмингам. Налага ми се да ходя до там веднъж седмично, не е моето..

Аз по време на ковида и локдауните си бях спряла събскрибшъните за всякакви новини, но от известно време ги връщам. Тази сутрин гледах за момиченцето, убито в дома си, в Ливърпул…. Ужасна история..

# 529
Памперс, обичайните неща, има ли работа, как са училищата, някакви разлики в наемане или купуване на жилище, гледам, че са по-ниски цените на имотите като цяло, пак зависи районът, разбира се. Искам голяма къща, зеленина и по-малко хора, ако може Simple Smile)

Около някой голям град ще е, за да може да се пътува лесно за работа…

Трябва да намерим време да отидем до там и разгледаме, но дългите часове път засега ни спират.

# 530
  • UK
Veggie, аз съм в Шотландия. За училища не мога да помогна, отностно жилища - в момента в Единбург е някаква криза за имотите - наемите са високи и е трудно да се купи, дори и за най-невзрачните апартаменти се надпреварваш с поне няколко човека. Наблизо има и по-евтини варианти - Musselburgh, South Queensferry, там изглежда по-достъпно. В Глазгоу е доста по-евтино. За престъпност си зависи от квартала.
Ако имаш някакви по-конкретни въпроси, питай, живяла съм и в Абърдийн, и в Глазгоу малко и в Единбург. Grin

# 531
Ще ти пиша лс днес по-късно ако е удобно, че да не пълним тематата с моите терзания Simple Smile)

Иначе Ливърпул е същата мизерия като Бръм, само се чудя на тази майка, ще чуеш изстрели в 10 вечерта и ще отвориш входната врата?!? Прозорци няма ли, ако е толкова любопитна, че там да погледне...милото дете Sad

# 532
  • Истински се вижда само със сърцето.
Веджи аз лично, не издържах в Шотландия Simple Smile Факт е обаче, че и в сферата на моя мъж са малко компании и ако изгуби работа, там щеше да му е трудно, а и за мен също.
За училище не знам, че София беше   в градинска възаст.
В Глазгоу престъпноста също е на ниво, но не се наемам да сравнявам къде е по-зле.
Не сте ли мислили в някой малък град наоколо да се преместите, както сме ние? Спокойно ни е, в същото време сме но достъпно разстояние  до голям град.

# 533
Да, почти всеки уикенд си избираме малък град наоколо и ходим да го разгледаме, но като цяло за Юк ни се струва, че нещата не отиват в добра посока. Шотландците има шанс да се отделят след време...  За Глазгоу от няколко места чух че не е окей, и гледаме по-скоро около Единбург. Дали сме си срок до другото лято да решим къде и какво..Simple Smile

# 534
  • До хладилника, който обичам
Някой чака ли днес GCSE резултати? Как се справиха децата, доволни ли са?

# 535
  • Великобритания
Ахх Шотландия , моя мъж има колега , който в момента минава последната фаза от обучението им ( 4 месеца) и има след като приключи заминава за там , та постоянно го навива и него
Ние така или иначе тука си нямаме никой , мен всичко ми е онлайн , та където има нет - там съм и аз
Дори сякаш след летните жеги съм още по склонна за там , не издържам , не ми харесва на топло и не искам ! Притеснява ме фактът с жилищата и училищата , а и засега само си говорим , но ще ви следя и ще събирам плюсчета и минуси
При нас вали много як дъждец и си пия кафето в градината , под шатрата - кеф !

# 536
  • След завоя в дясно
Не ги научих аз моите сами да си правят лънч боксовете. Ако не направех аз, синът караше на пици маргарита, дъщерята на препечени филии или нищо Angry
+1 Моят отказва да яде плодове и зеленчуци, и ако аз не сложа малко в лънч бокса това означава да яде само суха храна със седмици... осъзнавам, че вече е голям и може сам, но  надеждата умира последна, че ще прояде пак нещо полезно.
Дъщерята е пълна противоположност, може да изкара само на плодове и зеленчуци със седмици.
Заваля малко при нас и вече се диша, дано тревата се посъвземе малко също (размислите ми са вече като на типичен англичанин, тревата ми е на гайле Simple Smile Толкова дълго и топло лято не помня да е имало тук, но не се оплаквам.
Успех да децата чакащи резултати днес!
Малко лятно настроение от мен:

Турция- първите снимки са от един потънал древен град близо да Кekova island. Водните костенурки си плуваха свободно около яхтите.. красота. Последната е от гр. Мира където е живял Св. Николай.

# 537
  • София
Ние сме с резултати днес - приет е в Sixth form - той е доволен, ние си отдъхнахме 🙂

Ell и моите са така, дъщерята може да кара на салати и плодове, синът само сандвичи и джънк му е в главата, пресен домат - това било най - гадното нещо ..

# 538
  • До хладилника, който обичам
Хоп, уредих се с ранчо, излезе едно свободно в района Simple Smile) само дано не съм се надскочила в мечтите, да не стане да гледам трева и буренаци.

# 539
Бу, дай линк да го видим 🤭

Честито на сина на Хепи!
И моят не понася домат. Обапе кетчуп може да яде в промишлени количества. 
И двамата са ми толкова злояди, че ако могат ще живеят само на плодове и джънк.

Ел, чудно е! Турция ми е мечта, ама кога?

Веджи, повярвай, в Шотландия са много по-зле във всички направления. Дори ЕС да ги прилапа веднага, не виждам как ще се оправят без Англия, честно. През локдауна не бяхме ходили и тази година направо онемях колко назад са дръпнали за две години.

Аз недоумявам от къде се е взело това огнестрелно оръжие при този тежък контрол и забрани за такива на острова. Дори полицията няма.

Общи условия

Активация на акаунт