Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Харесвам аромата на капсулите Ариел.
Някой да е взимал от тях от  Турция? Хубави ли са?
Знам,че имат няколко производства....
Преди 3-4 години съм ползвала последно . Като другите са , единствено миришат малко по-силно .

# 226
С какво да третирам, за да премахна, петна от гваш (вид руски темперни бои) от бяла блуза на детето ми?
Оставих цяла нощ накисната дрехата във вода и малко Ариел за бяло, защото се прибрахме късно и нямаше време за пускане на пералня.
Днес пуснах блузата последователно с две бели пранета на 60 С, но боята само съвсем леко е поизбледняла. Идеи?

# 227
Обезмаслител или терпентин. Обаче, терпентинът май не е за всяка материя....

# 228
  • Варна
Много пъти сме обсъждали избелването на жълти петна от дезодорант на бели тениски.
Разбрах, че препарат за варовик ги премахва. Имам един на Лидл, в шише, не подейства. Пробвах и един Oxy Power на Лидл, също не свърши работа.
Молбата ми е за конкретен, който действа.

# 229
Много пъти сме обсъждали избелването на жълти петна от дезодорант на бели тениски.
Скрит текст:
Разбрах, че препарат за варовик ги премахва. Имам един на Лидл, в шише, не подейства. Пробвах и един Oxy Power на Лидл, също не свърши работа.

# 230
Препаратът и Д-р Бекмън за жълти петна, също действа 🙂

# 231

Пробвайте с Вениш или лимонов сок в жълтите пластмасови шишенца и след това ги изперете както обикновено.
При мен помага.

# 232
  • София
И нарязана на две глава луд, натърква се петното, да поседи 15-тина минути и в пералнята. И за цветни, и за бели дрехи.

# 233
Здравейте, може ли да ми препоръчате препарат за премахване на миризма от пот по дрехите, която остава и след пране. Случва се само с някои определени дрехи.

# 234
60 градуса, програма над 2 чАса, прахообразен с избелители на кислородна основа.
Каква материя са?

# 235
60 градуса, програма над 2 чАса, прахообразен с избелители на кислородна основа.
Каква материя са?

Памук са, едната е вискоза. Досега съм ги прала на 40 градуса. А може ли препоръки за конкретен препарат с избелители на кислородна основа, че нямам представа кои са такива?

# 236
Ариел , Персил , ДенкМит .

# 237
Пера с Персил сенситив гел, но ще пробвам с прахообразен да видим.

# 238
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате препарат за премахване на миризма от пот по дрехите, която остава и след пране. Случва се само с някои определени дрехи.

Този препарат върши работа:

https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/obezmirisiteli/hg133z … zmiotsportnidrehi

# 239
Моля за съвет, как да премахна пръски от марината с олио, червен пипер и не знам какво още(купешко овкусени пържоли)? Изпрах с Ариел, който по принцип ми изпира всичко, обаче - не. Бях чела за една паста, която си приготвяте от веро, сода и... ? Като е минала през пералня дрехата, да се надявам ли или да я слагам за домашна? А беше чисто нова...

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 06:06 от Venel82

Общи условия

Активация на акаунт