С какво ви дразнят свекървите? – 136

• 36 758
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
И аз искам да карам, ама книжката ми е за украса.
И аз, но след една катастрофа с ТИР не съм се качвала 😑 Книжката си стои за украса.

Предлагам да сменим темата с колите с нещо друго, то се видя ,че свекървите са шефове и трябва да слушаме и изпълняваме 😆
Ама да не ми се тръшка повече човек, който си пуска обувките в пералнята заедно с кърпи и бельо 😆😆😆😆😆
Пак не си разбрала, това си е нейна работа какво прави, тя винаги е права. Щом тя така прави и ти пускай пералнята така. Снахите нищо не знаем и не разбираме. 😂

# 106
Тук обаче май излезе, че претенцията за мястото в колата е на снахите. Свекървите се тръшкат.
Моята очаква, че аз дори и до сега да съм се возила отпред в момента, в който отидем да я вземем аз трябва да стана и да ѝ отстъпя място. Отделно иска ММ, в ролята си на шофьор, да ѝ държи кафенцето в ръка, за да не се полее тя. И това при наличие на поставки за чаши.
Това, ако не е фасон и лиготия обяснете какво е 😀

Това е нещо, което той трябва да и каже, че не може. Все пак не е малко дете, че жена му да му казва какво да държи и какво не.

Предполагам, че драмата кой къде ще седне е защото и снахата и свекървата искат да са до шофьорчето и да си контактуват с него, а тая, която остане на задната седалка се чувства изолирана.

Жестока история Simple Smile

# 107
  • Варна
Ама какви обувки? Щото една позната пере и обувки на ток. За едно пране оцелявали, ма след второто заминавали токовете. Чудесна причина за купуване на нови по-честичко

# 108
Как заедно дрехите и обувките? Аъ пера платнените обувки и маратонки в пералнята, ако се наложи, но отделно, не с дрехите.Thinking

# 109
Маратонките заедно с бельо, кърпи и хавлии 🧐

# 110
Еее,толкова ли сме тъпи свекървите?! То не,че няма и мърли - снахи, ама нейсе!

# 111
  • Варна
То тука не е до снаха-свекърва. То си е мърлявщина и толкоз.

# 112
Наистина ли на някого му дреме кой какво как пуска в пералнята си?

# 113
  • София
Тук проблемът е на пералнята.

# 114
Тук проблемът е на пералнята.
Така, ами!

# 115
Аз съм си прала маратонките заедно с дрехите. Напъхвам всичко, слагам повечко прах за пране и пускам. И без това всичко ще е чисто накрая, няма как маратонките да изцапат дрехите.
Пояснявам, че и пералнята, и дрехите, и маратонките, и праха за пране са си мои. Всъщност една от пералните беше на хазяите, но си бях платила аз наема. Wink Joy

Извън темата (понеже стана въпрос): Дименхидринта е много силно хапче и съм забелязала, че ако пия цяло, имам силни странични ефекти - особено сънливост и зверски глад за сладко след събуждането. Ако обаче разделя хапчето и го пия на части през определено време, почти не усещам сънливост, а въпреки това не ми прилошава. Цяло хапче направо ме усмъртява и не знам на кой свят съм.

# 116
Off topic. На тези, на които ви става лошо по път, пробвайте да пиете Kока Kола или NesTea. Доста облекчават страданията. Второто съдържа натриев цитрат, което е сиропче срещу повръщане, което се дава на кърмачета Wink.

# 117
  • Варна
Не действат. Пробвала съм.

# 118
На моите хора действат - явно е индивидуално.

# 119
  • Варна
Не действат. Пробвала съм.
И на мен грам не ми действат. На Деган съм аз...
В нашата кола аз сядам отпред. Точка. В чужда - отзад. Но и с чужда кола на дълъг път не тръгвам.

Общи условия

Активация на акаунт