С какво ви дразнят свекървите? – 136

• 36 765
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
На въпроса в заглавието отговорът е:
 "С присъствието си !" 😎

# 121
Някога една дама отговори : Че диша!
По точен отговор не е имало.
Това правим свекървите ,дразним с дишане.

# 122
ММ иска да я вземем при нас за седмица през лятото.
Казах му,че офейквам с първия полет и да си седят двамцата.

# 123
 "С присъствието си !" 😎

Призна ли си  най-после?! 

А за всички Честито Възкресение!

# 124
 "С присъствието си !" 😎

Призна ли си  най-после?! 

А за всички Честито Възкресение!

Не съм го крила, нямам нищо за признаване 😊

# 125
Това всъщност е съвсем разумна идея. Хем двамата ще се видят на спокойствие, хем ти ще си починеш и няма да се дразниш.

# 126
Тук обаче май излезе, че претенцията за мястото в колата е на снахите. Свекървите се тръшкат.
Моята очаква, че аз дори и до сега да съм се возила отпред в момента, в който отидем да я вземем аз трябва да стана и да ѝ отстъпя място. Отделно иска ММ, в ролята си на шофьор, да ѝ държи кафенцето в ръка, за да не се полее тя. И това при наличие на поставки за чаши.
Това, ако не е фасон и лиготия обяснете какво е 😀
Eто това, подчертаното, искам да го видя!
Ако ТМ държи чашката с кафенце на майка си докато шофира, без самия той да се полее - искам да го видя!
Ако ТМ държи чашката с кафенце на майка си, докато шофира и й дава да отпие, без да я полее - и това искам да видя! Отдавна не съм ходила на цирк да гледам дресура!
Трябва да почерпиш твоята свекърва, защото ти показва колко добре е обучила сина си да е кавалер и джентълмен без да ви пребие, а ти да поемеш щафетата от нея и да я надградиш! Хвала на такива свекърви!!!

# 127
  • Варна
Тетка, ама тя да поеме щафетата и да надгражда в дресурата на същия мъж ли бе?!?

Той ще палне колата и ще си бие камшика 😂

# 128
Няма да избяга, защото е дресиран!
Нали знаеш, че големия дресиран слон го държат вързан със същия синджир, с който са го връзвали като малко слонче. Вече голям, той не се опитва да го скъса, въпреки че има вече силата Simple Smile

# 129
  • София
Това всъщност е съвсем разумна идея. Хем двамата ще се видят на спокойствие, хем ти ще си починеш и няма да се дразниш.
Съгласна. С кеф ще замина някъде с приятели.

# 130
  • София
Христос Воскресе !
Дами, прочетоп от предната тема и новата всички ваши мнения и позиции. Дадохте ми много различни гледни точки и определено ме замислихте още по-сериозно по въпроса и моя подход в ситуацията.
Давам малко и разяснения. Къщата е голяма -близнак. Преди година са оправили другата половина и техните са се отделили там. Всичко е ново и обурудвано, но просто майка му е свикнала така. Била и по-,добна кухнята. Това още в началото ми направи впечатление. Казваше ми, че сам си живее, а всъщност мама пуска пералня. Вечер като се прибере винаги на печката го чака сготвено и т.нТова не е самостоятелност. Преди месеци ми каза, че иска да живеем заедно. В моята квартира няма как да се изнесе, защото имам съквартирантка в съседната стая и на практика имам самостоятелна спалня и всичко останало е общо. Тоест отпада да е при мен. Останаха ни два варианта, които той предложи - в тях и на квартира. В началото аз се поставих на негово място и реших, че не е окей да си има къща и да се изнесе на квартира. Това е излишен и неоправдан разход. После се замислих, че всъщност в тях ние нямаме самостоятелност. Никаква, макар че си имаме цяла къща. Аз искам да сме самостоятелни и живеем по нашите общи правила и разбирания. Търсихме известно време квартира, но без успех. В един момент преди месец буквално от нищото приятеля ми реши, че иска да си ремонтира банята и обнови хола /както казах той живее в старата част, която определено има нужда от освежаване/. Вмомента избираме плочки за банята и диван за хола, а като го попитах защо е този ремонт "Да си ми е оправено аз така или иначе одавна исках да си оправя независимо къде ще живеЯ". Определено на майка му няма да и хареса идеята да се изнесе на квартира. Автоматично - ще спре да ме харесва. Сигурна съм. Но пък моя комфорт е засегнат. Не знам как да подходя, но в едно съм сигурна определено не се виждам да живея там. С родители на съседния вход. С майка, която се "бърка" във всичко. Определено преди мен и моята поява така е свикнал той, както и тя. Да готви при него. Дори и да пуска в неговата част пералнята...

# 131
Останаха ни два варианта, които той предложи - в тях и на квартира.
След като ги е предложил той, значи има надежда, че не е тотално мамино злато. Няма какво да се чудиш - чантата, шапката, гащите, Милото под ръчичка и на квартира. Неговата част от къщата няма да ви избяга. Най-малкото, един ден ще остане за децата ви.

# 132
  • при късмета
Доколкото помня каза, че изобщо не си го коментирала с него. Сега е времето, да не кажа, че го изпускаш. Казваш, че е по-добре да продължите да търсите квартира по тези причини, че не се чувстваш като в самостоятелна двойка и т.н. или да си промени навиците да говори с майка си. Даваш му цели 2 алтернативи, той да решава. Само сегашното положение не те устройва

# 133
  • София
Тя му готви, тя му пуска пералня, сигурно и тя му чисти... Никак не ми звучи добре това.

# 134
Не вкарвай пари в ремонтите, докато не решиш твърдо да живееш там. Ако майка му домакинства досега, той как си представя да домакинствате заедно? Това също трябва да уточните.

Общи условия

Активация на акаунт