Любители на кучета - 128

• 33 001
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
sssani Аз също използвам тази храна, само че с говеждо и тиква "Brit Fresh Beef with Pumpkin Puppy Large" се води и да ти кажа съм изключително доволна, в сайта all about dog food ми я даде наравно с Аканата, а от към цена е по- евтина, като излиза,че има над 50% месо в нея пък и изходния материал е в пъти по добре от други марки които съм пробвала по-скъпи от нея.

wild poppy При нас също никой не се е оплакал от подобни неща, но под поста на Мама Еми като започнах да чета колко хора се оплакват от същото и,че в момента лекуват или са свършили лечението на кучетата си (други са ги изгубили) ме достраша поради това и споделих с вас за да може който иска да предприеме допълнителни мерки срещи тази твар. Предстои ми и пръскане на двора (тревните площи) след като спре да вали защото до колкото четох може да зарази и хора и не е приятно (колко е потвърдено това не мога да кажа, но не ми пречи да предприема нещо).

# 121
  • Северозапада
Снощи видях една гад да му пълзи по гърба. Пробвах се да го хвана с плик за акита, но нещо не успях и го загубих. Айде кучето в банята да търся кърлежа, на щерката инструкции да го търси в коридора дали не е паднал. То в тая козина хич не е лесно да намериш гадината, намокрих цялото куче. Накрая го видях да шава на лапата и го хванах преди да се е забил. Уж огледах за други и нямаше. Сутринта като го викнах да му сложа нашийника за разходка, гледам още един кърлеж на ухото 🤦🏻‍♀️. Странно, че не беше забит, но не беше и умрял. Миналата година 2-3 намерих за цяло лято, сега 2 за един ден. Много са плъзнали, но с тези дъждове и не може да се пръска много.

# 122
  • Пловдив
Христос Воскресе!
Изгубихме се ние, че вече трети път съм коронясана.
По въпроса за външното обезпаразитяване. Сложих каишка Форесто на Саске, но тънък врат - дълга каишка. Казаха да не я режа. Идеи как да я фиксирам?

# 123
  • Варна
Христос Воскресе!
По въпроса за външното обезпаразитяване. Сложих каишка Форесто на Саске, но тънък врат - дълга каишка. Казаха да не я режа. Идеи как да я фиксирам?

Заший я, макар аз да я режа и досега не съм имала проблеми, да чукам на дърво.

# 124
Христос Воскресе!

Аз слагах ластиче от тия малките силиконовите.

# 125
  • София
Предстои ми и пръскане на двора (тревните площи) след като спре да вали защото до колкото четох може да зарази и хора и не е приятно (колко е потвърдено това не мога да кажа, но не ми пречи да предприема нещо).
Всяко лято дворът задължително поне веднъж с Айкън (този път май ще е 2-3 пъти, като чета тук и като говоря със съкварталците), иначе не стъпвам из тревата и не пускам и Буба Simple Smile И покрай къщата също пръскаме, че с нашия дивеч, би било тегаво откъм кърлежи иначе. Хем и паяци гони, че някои сме с фобийки Simple Smile

# 126
  • о`майна лунна нощ е
Христос Воскресе!

Сложи ластик. И да се скъса, ще го подмениш.
Късно се включвам, но първото, което ще направя, е да благодаря за темата и присъствието ни в корицата й!
Данък "Виждам двойно" Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:22 от `ТуиГ

# 127
  • София
Вчера и аз гледах двойно.В кварталния парк има ново попълнение и конкуренция на Марсо.Бебе като него -на 3 месеца.Бяха невероятна гледка.Нали са дефицитни с тая краска,наобиколиха ни хората Simple Smile

# 128
  • София
И аз с ластик съм привързвала каишките.
Много сладки са ни кучовете в темата.

# 129
Аз пак беснях на кучешката поляна. Тъкмо се заигра нашата с две други кучета и пристигна една дама с бебе (без куче) и се изтъпанчи да кърми точно на пейката в средата на площадката все едно не вижда, че около нея се вихрят три големи кучета. Казахме й, че това е кучешката поляна. Ама то кучетата сигурно били добрички, нищо нямало да направят. Ами ако направят?

Стискайте палжи времето да се задържи слънчево. Утре сме на училище след две седмици почивка и искам да се върна суха Grinning

# 130
  • София
Е защо се ядосваш. Жената си е преценила, ако ви беше направила проблем, нямаше да е нормално. Странно е, че е била без куче точно там, но като имаш деца и кучета ги извеждаш заедно и се съобразяваш и преценяваш рисковете.

# 131
Защото в зорлем беля ще направи. Аз няма къде да другаде да отида да си пусна кучето, а тя може да пресече улицата и да отиде в парка отсреща, където кучетата са само на повод.
Кучето няма да я нападне, но стига да й скочи или да се блъсне в нея, докато се гони с другото.
В случая си тръгнах аз, защото избрах аз да пазя нейното дете от инциденти.

# 132
Лютиче, и аз се дразня на деца сред кучетата и на кучета сред децата, но всеки може да ходи, където му е кеф (имам предвид хората). Ако не можеш да си контролираш кучето, така че да си сигурна, че няма да отнесе някой по-крехък около вас, просто се местите. Не го казвам като упрек, аз също го правя. Имам куче-тийн, слуша в 90% от времето, но в останалите 10 като не слуша, го прави качествено. Joy

# 133
Ами това направих. Прибрах се. Не ми се рискува да има някой бутнат или накалян.

# 134
На разходка.

Общи условия

Активация на акаунт