Любители на кучета - 128

• 33 011
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • под тепетата
Добре дошла, Сара! Много си усмихната Simple Smile

# 151
Бизу, когато плува маха с опашка, толкова е доволен, а Каду потъва 😀

Joy

Добре дошла Сара! Изглежда щастлива 😍

# 152
Лори само позира до водоизточници.🙂
 Голям страх от водата.Особено море.Отскоро леко джапва на плитичкото в реката🙂  Сара е прекрасна/ не само, защото е ,, нашето" черно с беличко!

# 153
Айк до водоем още не е стигнал. То при нас освен море няма друг, а в басейн не искам да плува заради хлорина. Но пък е прекрасен на фона на латинките, които в момента са навсякъде.

Усмивкаааа

# 154
  • София
Че кой фон не му отива на Айки Heart Eyes
Лори, Heart

# 155
Сара е Heart EyesHeartSunglasses добре дошла!

Много искам да си похваля калпазанина, че позира като Лори, ама в друг живот LaughingLaughingLaughing Поне вече не се впуска след патките, а от лебедите има респект след като беше клъвнат по любопитната глава... обаче без повод ли е до канала е скочил директно в него

# 156
  • София
Ами, той сигурно смята по канала, през морето и хайде в БГ-то Wink
Колко е висок джентълменът, че нещо не успявам да преценя от снимките?

# 157
Още не е запознат с тази възможност Laughing Това лято ще му се изясни. Висок е 40см LaughingLaughingLaughing
За това и ви чета много внимателно за кърлежите. На предишните любимци преди пътуване слагахме Фронтлайн. За този още не сме питали вета. Тук е само на хапчета през устата и никога любимците не са имали бълхи и кърлежи.

# 158
Ох, момичета,  като ви чета за кърлежите, направо настръхвам и ужас ме обхваща! Ами аз само едни капки Адвантикс слагам на три- четири седмици, но сега си мисля да комбинирам с каишка, може би форесто. Дали е добра идея? Намирала съм два пъти забит кърлеж досега, и няколко лазещи из козината. Лагото е италианска порода, доколкото знам, не е северна, но май пак има подкосъм. Оф, сън не съм спала тая нощ, да мисля и проучвам как да го предпазим Марли най- добре!

# 159
Браво за топлото посрещане
Къпано куче

# 160
  • Варна
Черно пухче ❤️

# 161
Всъщност исках да благодаря,но не мога да редактирам

# 162
  • Варна
Приемате ли нови другари?
Това сме аз и Лара, 7 годишна 35 кг. душичка - тя, аз малко по-пораснала и не толкова душичка Simple Smile

Четох темата за да видя с какво храните любимците си. Лара има проблеми с аналната жлеза, анатомично е разположена по-навътре и лесно се възпалява.
В момента е със схваната лапа и ще ходим на инжекции за да овладеят възпалението. Лекарят ни посъветва да храним така, че акото да е по-твърдо, да има фибри в храната. Аз обаче се обърквам докато чета, уж да няма зърно, пък как да има фибри. Или много съм се шашнала и не мисля правилно.
Та в кои храни има фибри?

# 163
Добре дошли на новите попълнения 😍 Много сте сладички 🥰
Поздрави от един тЮфлек ☺️

За фибрите-ябълка,морков,овесени ядки (Тайра я разхлабват 😁) ,ленено семе,пюре от цвекло,спанак.
Но хората са измислили и прахообразна добавка.😁
Ако не ти се играе да добавяш отделно,може би това е най-добрия вариант.

# 164
  • Варна
Благодаря, Merry, четох много и разбрах,че фибрите не са само в зърното. Много малоумен въпрос зададох в тревогата си, обирам си срамовете. Имам идея вече, сега ще чета за котките, че в прайда освен Лара имаме и два котарака Simple Smile Голяма дружина са в двора и голяма радост ни носят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт